26

2013

преди 8 години

Ако някой си мисли че бежанците отиват в Македония и Сърбия защото там безработицата е по-ниска и перспективите по-добри, значи е много заблуден. Според мен тук просто ги посрещна доста по-подготвена държава - не забравяйте че стената която унгарците тепърва довършват, ние отдавна я сложихме. Както и полиция и жандармерия по границите.

25

Го4о

преди 8 години

За да миряса света, трябва да бъде ОЧИСТЕН терорист 1 на света - Путин!

24

Цък

преди 8 години

""И бежанците бягат от България: Бедност, безработица..."-----Хм, - Всяко зло - за добро!?!?!?Тъжно, но факт!!!

23

до 39

преди 8 години

до това води толерастията по цяла Европа де. не само у нас.

22

до 25

преди 8 години

що бе, твоите хора , райска градина ли ще направят от България като псуваш герберите. сигурно предвещаваш дъжд от евра от небето. ега ти шушумигата си. сиреч, твоите като дойтат - ще подкарам Ферари. хаха.

21

kubinka

преди 8 години

Tо българитв избягаха , какво остава за бежанците

20

Анчо Шукри

преди 8 години

До до РезАнчо ШукриЗначи България няма да става ромска страна, така ли?

19

Калигула

преди 8 години

България е много добра за живеене ако си комунист иначе си работещ бедняк

18

Тъпанари !

преди 8 години

Изпратили 25 граничари да пазят 800 километра граница. На такъв успех и израелската армия ще ни завиди.Първо да кажат има ли оповестена телефонна линия която да е готова да приема сигнали от граждани забелязяли нереднасти и преминаващи имигранти ? Това обаждане трябва да е безпплатно за хората от граничните селища. Очаква се дтрашна вълна от Африка и Азия,

17

АнаЛиз

преди 8 години

Някой чувал ли е нещо , за мъжа и жената дето ги издирваха в цяла България преди 2 седмици , че били опасни , свързвани с групировки, даваха им снимките по всички телевизии ...Нещо пак се потули случая , като много други в държавата ни .Ясно е че не са ги открили , ама явно не ги и търсят вече , молят се да не ни мислят лошото

16

Aнчо Шукри

преди 8 години

До до РезАнчо ШукриНапротив, много хора са наясно. Провери какво е положението в Северна България. Там ромите сме мнозинство и българите вече едва издържат. Като цяло българите имате отрицателна раждаемост. Освен това масовата емиграция, засилва проблема.

15

Станислав

преди 8 години

До тука ни доведе комунизма и РусияКакто се казва в един клип: " за всичко са виновни комунистите" :)

14

но кой е виновен ?!

преди 8 години

"Ние имаме у нас такива условия, имаме етнически групи, които при това динамично се променят, не без вина на политиците. Много се заигра с етническата карта, религиозната........Някои хора искат в България да има етнически проблеми и затова не случайно организират протести само срещу ромската престъпност ,срещу уж ци.ганизацията и изслямизирането на България ! Целта им е една от трите етнически групи /българи,турци,роми/ да не издържи на напрежението и да започнат масови безредици !

13

Анчо Шукри

преди 8 години

До до РезАнчо ШукриАркадаш, те и българите бегат от България. Как ще коментираш факта, че България се обезбългарява страшно бързо?

12

хх

преди 8 години

Никой не ги е канил да идват.Не се подвеждайте,че уж са баззащитни и бягат от войната.Техни събратя,дошли преди десетки години/или родени в християнска европа/,слагат бомби и убиват християни тук в Европа.Не след дълго ще искат джамии и европа да бъде мюсюлманска.Картечници ,танкове и оръдия трябва да има по границите.

11

Адам Хутлер

преди 8 години

"Бягайте крачета!" Хич да ви няма!

10

Анонимен

преди 8 години

САЩ трябва да приемат 50 000 сирийски мигранти и да ги настанят в Детройт в щата Мичиган, за да населят отново този град, предлагат американски интелектуалци в съвместна статия, публикувана във в. "Ню Йорк таймс".

9

Анонимен

преди 8 години

Като стигнат най-западната точка на ЕС, оттам ги товарете на кораби и самолети и ги пращайте към САЩ. Чувам, че американците искали да заселват фалиралия Детройт с бежанци.

8

Ромски лидер

преди 8 години

Те българите бягат от България, та няма как да се очаква чужденците да стоят. Тука сега не знаеме какво ще става. България, българска ли ще е, ромска ли ще е, още не е ясно. Чакаме големците да вземат решение, ама дано е по- скоро, че и ромите не искаме в България при сегашното положение. Много малко помощи ни се дават, правата ни нарушават, бият ни, бутат ни къщите, абе с две думи терор.

7

Анонимен

преди 8 години

Smyatai kakva darjava