9

Батето

преди 8 години

До АнонименНе само това, явно тези хора са много оговорни пред комуната, т.е пред всички. Имат интернет, собствено училище, ползват медицински услуги (извън комуната) и се пенсионират на 50... Живеят доста природосъобразно, няма насилие, оръжие! И (много ме учуди!) има дълъг списък с чакащи да се присъединят...

8

Анонимен

преди 8 години

Да живееш в комуна или общество без бедни и богати се изисква високо съзнание, солидарност, съчувствие,състрадателност,готовност за саможертва....и трудолюбие.

7

Анонимен

преди 8 години

Нивото на развитие на комуната е все още ниско, за да си струва да се членува в нея. Когато *** в градовете станат повече, отколкото тези в комуната, бих се позамислил.

6

Анонимен

преди 8 години

Едно време най-много средства се даваха за т.н. икономическо разузнаване - това бе държавна политика да се следят най-новите технологии.Алчността на най-богатата върхушка в САЩ на практика направи харакири на държавата - всички технологии се дадоха даром на Китай и Индия,а американците живеят като диваци без достъп до училище и медицинска помощ.

5

Анонимен

преди 8 години

Още по време на управлението на Рейгън и Тачър започна новия световен ред, който се изразява в закриване на производства и разбиване на средната класа, изнасяне на фабриките в Азия. Градовете на запад се превърнаха в гета, където живеят луксозно бандитите ограбили държавите си и дошли на запад да плащат огромни данъци; останалите живеят в миззерия и бандитизъм.А тези хора нямат друг изход, да не говорим, че всеки от тях може да умре от елементарни болести като възпален апандисит.

4

Ужаст!!!

преди 8 години

А в същото време скапаните алкохолизирани рашки се надпиват с вотка и учат децата си да просят и се шипкта за копеки...

3

Анонимен

преди 8 години

Tia hora naistina sa shtaslivi, blizo do prirodata, iadat chista hrana, otgovorni y polezni sa edin za drug, niamat stress, radvat se na jivota... Taka bi triabvalo da jiveiat horata - v liubov i bez alchnost, prosto deca na prirodata...

2

Верно ли е това?

преди 8 години

Сдухани кравари!Евреите отдавна са измислили кибуците!Но гринго не може да е евреин...не е лесно.Но пък еврейското лоби командва в САЩ.

1

гй

преди 8 години

Полигамия педофилия и секс с животни либерална комуна демократична комуна но защо ни рекламирате нормалните случаи на американската демокрация с техните генетично обременени поради крос генетични мутации *** които са по близки родством до животинското царство отколкото до homo sapiens.