258

Вили

преди 8 години

Тоя Одисей "борец" за свобода и правда много на сериозно се взима. С какви илюзии живее, но тъпия му мозък не може да проумее, че от такива като него на народа му писна.

257

Анонимен

преди 8 години

Одисей, след като даваш за пример малоумния Сашко дето предложи 91-ва да се вдигнат пенсиите с парите от конфискувания партиен дом не се изненадвам и от симпатиите ти към пасторчето Мартинчо дето разправя, че Орешарски фалирал пирамидата КТБ където политикономистчето Костов си сложи 1 млн.

256

SS

преди 8 години

Одисей я кажи ти колко килограма си, колко висок и с каква коса.

255

Анонимен

преди 8 години

Не е виновно детето господин Йорданов .Виновни са тези които да го пратили в Крим.А на автора на статията ще кажа, че политическото използване е почнало не от Ал. Йорданов , а от тези дето са изпратили детето там.

254

Иван Петров

преди 8 години

Никога не е късно да станеш за резил .

253

Саше тъп Йорданов

преди 8 години

Саше ,Сашеее , като остарее човек ставаш единствено за подигравка.

252

7

преди 8 години

Двама политици си говорят за световното положение и единият пита.- Нещо ново?- Ами Украйна воюва против Русия.- И как е положението?- Ами дотук Украйна е загубила Крим, около 2 милиона жители, няколко десетки самолета, няколко хеликоптера, няколкостотин танка, хиляди машини техника, единици оръжие и около 10 000 войници, навярно ще загуби Донецк и Луганск.- А Русия?- Е, Русия още не се включила във войната

251

Омир

преди 8 години

Сега Дебелия ще усети гибелният гняв на Дългия!

250

Щирлиц

преди 8 години

Още един антибългарист изпълзя.Лошо,Седларов,мина ти "времето".

249

Вили

преди 8 години

Интересно, като " политиката е не по-малко изморителен труд" защото се занимавате с нея. Стига манипулации. Едно време комунистите ни манипулираха сега демократите правят същото.

248

Анонимен

преди 8 години

до 378Кой е казал някъде, че от Крисия се очакват някакви успехи в професионален план за в бъдеще? Ти нормален ли си? Всички се радват в Момента на детето, а като порасне не се знае каква ще стане. Хората й се кефят сега. Никой не е натоварвал Крисия с очаквания, ***!

247

край

преди 8 години

Дебелия Ал пак дава рецепти за хубав живот. Като е посланник много ми липсва-не знам как да живея добре. 25г. този неприятко акъл дава.

246

Анонимен

преди 8 години

От това дете ще стане едно самовлюбено и самодоволно диване без реална оценка на собствените възможности и със свръхголеми очаквания от живота. Родителите му правят лоша услуга, съжалявам да го кажа и дано все пак да се окаже, че греша.

245

Анонимен

преди 8 години

до 367И къде го изпращат това дете Крисия, *** Инджев в Донбас или Крим? В Крим е спокойно- стана руски отново какъвто и си е бил от време оно и руснаците са на власт там и всички си жевеят мирно, колкото и да не ти се иска, *** умрял! Муахахахахахахаахах....

244

сиси

преди 8 години

До Одисей 1Лапачески длъжности е заемал благодарение на политиката от които се е облагодеталствал. Не ставай смешен "строител на съвременна България" ха..ха..ха.Една страна господине се строи от народа , а не от една личност. Дане би той да и дал таланта на Крисия за да "полети в света на изкуството". Незнаех, че има такива способности.

243

Анонимен

преди 8 години

Само един голям *** може да натоварва едно момиченце на 10 годинки с политическите си идиотии. Крисия няма да му прочете мнението на тоя ***, но това ще стигне до нея по един или друг начин, а това за психиката на едно дете е мноого натоварващо. Трифонов , че няма да му прости е ясно, въпроса е докъде ще стигне. Дали няма да иска да съди тоя Йорданов за морални щети над Крисия. Да видим.

242

Анонимен

преди 8 години

Иво Инджев седераста как ожесточено защитава седераста Йорданов. Муахахах не е истина!

241

Анонимен

преди 8 години

Усещам че за един от актьорите на Дългия ще има нов образ- На седесарски *** Йорданов.

240

Ф.С.В

преди 8 години

Браво на автора !!- много правилно написана статия - А г Йорданов да вземе да обясни на българският народ - тези 26 г Преход - " ВРЕМЕТО Е НАШЕ" (както се пееше тогава по времето на СДС ) или е само негово-- и на олигарсите като него - ??? за 26 г Откраднаха дори мечите на българският народ - това е истината дами и господа

239

Анонимен

преди 8 години

Явно на тоя седесарски *** не му и идва на ум, че Слави Трифонов я има Крисия , като своя дъщеря и все едно обижда дъщеря му, а това доколкото познавам Трифонов ще е много болезнено за самият Йорданов оттук насетне.