114

hitler

преди 8 години

Атакисте, ти си същия мат'рял като електората на ГЕРП.

113

ВОИН АТАКИСТ

преди 8 години

САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ МОЖЕ ДА ПРЕМАХНЕ ТЕРПЕНТИНА ОТ ГОРИВОТО И ДА ОСИГУРИ НА НАРОДА КАЧЕСТВЕНО, ПРАВОСЛАВНО ГОРИВО ОТ РОССИЯ!АТАКА ПОБЕДА!!!

112

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

резюме на стенограмата.г-н МП, ситуацията отдавна е изпуснатаББ: е ка, бе, аз сега чак разбирам. я МИ да оди да пломбира, искам пломби и доклад спешног-н МП, срокът е нереалистичен, проверката или ще е прибързана и несъстоятелна, или половинчата и компрометиранаББ: е да, де, така, така, искам докладпроста тиква и неграмотен ***

111

цирк

преди 8 години

Ха-ха ,Боко бил бесен,та нали и той взима прилични проценти от тази далавера :)) По добре да обясни защо нефта падна с 300% ,а горивата у нас въобще не мръднаха надолу :)

110

Анонимен

преди 8 години

Десет години затвор без право на обжалване за убийците на коли.

109

Анонимен

преди 8 години

Бил бесен !?!?!?!?!?Това диагноза ли е ???? Ако е диагноза дали подлежи на лекуване !?!?!?

108

Анонимен

преди 8 години

E boiko islagat te pod nosa ti kradat mnogo Hora a i gi isdigaycg i gi pravisch tvoi Hora jalko boiko

107

Анонимен

преди 8 години

Значи да сега са ни яко крали, терпентини, сяра, въздух и пр. и няма да има наказание - само нова смяна на пломбите на колонките, а храним един куп институции за това - полиция, прокуратура , ДАНС, агенция за метрологически контрол, митници, НАП и още неизвестни. И кво праим тогава ????

106

филанкишията

преди 8 години

А това нещо на снимката защо не се заеме с приятлчето си златев? Или да каже защо при падане на перола с над 50%, плащаме най-скъпите горива в Европа? *** милиционерска мутра, мо матряла си го избира.

105

Мобилна лаборатория

преди 8 години

До Анонимен 165Мобилната лаборатория, всъщност пречи на бизнеса и затова не се използва.

104

Вибромасажор

преди 8 години

А на Валката Златев манифактурката, кога ще проверят и пломбират?

103

й

преди 8 години

15 години зареждам бензин и дизел в Пловдив САМО ОТ ШЕЛ,БЕЗ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! ЯСЕН ЛЕ СЪМ-БЕЗ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ.НЯМАМ НИКАКВИ ОПЛАКВАНИЯ.

102

Анонимен

преди 8 години

До БългарчеВ Орешколанд по ли ти харесваше? Ай бягай в Сибир да си караш Жигулката на оловен А76

101

Важна клечка

преди 8 години

Народа трябва да си смени бензиновите и дизеловите трошляци, с такива, които се движат с терпентин.

100

Асеновец

преди 8 години

докато има заигравка между Борисов и Златев няма значение каква е цената на петрола. Горивото в България ще е най- скъпото

99

бай ИВАН

преди 8 години

Цялата дандания е заради чужденците,защото са видяли с какви фекалии си караме автомобилите.Имало е оплакване.След като свърши сезона пак ще подкарат старата чалга...

98

edin

преди 8 години

Терпентин не знам,но парафин има!

97

Анонимен

преди 8 години

Преди години казаха,че са закупили скъпоструваща мобилна лаборатория за проверка по бензиостанциите,но не е била изкарвана да работи.Защо????Защо???Защо???? Кой??Кой?Кой я спираше?????Питам аз???Всички са един дол дренки!

96

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно никаква разлика няма между управляващата герберо-деформаторска върхушка и масата от народа - управляващите са пълно олицетворение на народа - на зяпачите на биг брадър и слушачите на порно-чалга, както и обратно.

95

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ Е БЕСЕН НА КОНКУРЕНЦИЯТА!!!!СЕГА ЛЪЖЕ ТА ВСИЧКИ ДА ОТИДАТ ПРИ ПРИЯТЕЛЧЕТО МУ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ!!!*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!!!МУТРА ДОКАЗАН ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ ПОДКРЕПЕН ОТ 1 МИЛИОН БЪЛГАРОУБИЙЦИ!