18

Анонимен

преди 8 години

Баа му 100 метрова тиква !

17

:)))

преди 8 години

Е НИЩО ЩЕ Я КУПЯТ ДРУГАРИТЕ ЕВРЕЙ КАКТО И САНАТОРИУМА В ИСКРЕЦ ...ЗА ДА СИ ЛЕКУВАТ СТАРЧЕТАТА КРАДЛИВИТЕ ***...ТРИЙЙ ПРИЯТЕЛЮ СЕГА ....---------------Така, така! Куповачите са ти виновни, а не продавачите и комисионерите ! :))) Прокоратурата тех не ги лови! Ем държавна заплатка, ем комисионна за многото акъл да си търгаш, далавераджия! :)))

16

Супер БАЦЕ

преди 8 години

АВЕеее ко пишете за римски руини ДАйте за Тиквата - бащичко нна народа ъкс-наздраве.Да му се вее името по учебници дори и от камък, да му се свети кат слънцето след проверка на кат-маткаджия, и накрая паметник 100 метров да се в небесата виси.Ха наздраве ъкс.

15

Анонимен

преди 8 години

нали е демокрация...Каква ирония!

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До Хм...София си е балнеоложки център. Виж герба на града който са ни оставили предците.

13

до бизнисмен

преди 8 години

... хората сами ще я изплатят ...---------------Пари нема! Бидеха окрадени и изнесени! Бизнесът в БГ загива, ако не сте забелязали! 16 милярда никой от народа неразбра къде отидоха!

12

АЗ

преди 8 години

Е НИЩО ЩЕ Я КУПЯТ ДРУГАРИТЕ ЕВРЕЙ КАКТО И САНАТОРИУМА В ИСКРЕЦ ...ЗА ДА СИ ЛЕКУВАТ СТАРЧЕТАТА КРАДЛИВИТЕ ***...ТРИЙЙ ПРИЯТЕЛЮ СЕГА ....

11

Анонимен

преди 8 години

Икономисти като Кристалина Георгиева и Дянков ги приватизираха през 90-те срещу пари от МВФ и Световна банка и после бяха ликвидирани заради хиперинфлацията на водата и парното.

10

Хм...

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТКакъв балноложки център е София? За това требва държавна политика, а не работа на парче,- властимащите да се занимават с корупционни практики - от какво и колко може лично да се облагодетелстват, а единствено частниците /фирми, лица / да създават нещо читава, но преди това да требва да минат през некадървата търгашка -корумпирана - алчна клика в общината!

9

Пешко

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТЗатова и твърдя, че родните управници са некомпетентни и ако не е ЕС да им казва какво да правят биха затрили всичко от некадърност. Минералните извори могат да дадат такъв тласък на София като дестинация, че зимата тука от ски на СПА ще идват по 1 млн западняци.

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Ванните процедури са с най-голям разход на вода. При тези данни дневно могат да бъдат обслужени около 70 000 души, което целогодишно прави над 24 млн. чв. дни. Това е едва при 75% използуваемост на дебита. Развитието на София, като световен балнеоложки център може да става поетапно с висока степен на етапна завършеност. Разработването на съществуващите 44 минерални водоизточника може да се осъществи без изготвянето на специална обща програма. .Достатъчно е ремонтирането и изграждането на обектите да се извърши съобразно характеристиките им: дебит, температура, здравен ефект.

7

бизнисмен

преди 8 години

Некой *** тип оня дето опакова дървото на морето, ще я срути и ще построи стъклен дом не нейно място ... вместо тъпата община да фане да стегне мястото да направи едни хубави басейни, едно хубаво кафе отпред в парка около езерцето ... хората сами ще я изплатят ...

6

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

София е и балнеоложки център, което често се забравя. Според последни данни на територията на града са регистрирани 44 топли минерални водоизточника (каптажи , сондажи и чешми) с общ дебит 265,5 л/сек , с температура между 19 и 81ºС. За преценка на горните данни да определим възможния брой на курортистите. Нормално може да се използуват 75% от дебита, поради неравномерността на потреблението и качествата на минералната вода. Потреблението на минерална вода от един почиващ дневно, при ванни процедури , е средно 250л, според съществуващите норми. Ванните процедури са с най-голям разход н

5

Пешко

преди 8 години

Срамота е град с поне 7-8 минерални извора да има две работещи чешми и нито една обществена тоалетна.

4

Хм...

преди 8 години

Кой я "стопанисва" ? пп. Общинарите са заети да прибират, а не да градят или съхраняват!

3

Иван

преди 8 години

Усещам новия мол "Славия"......

2

:)

преди 8 години

Просто още не се е появило дружеството дето ще го купи за 1 левче и сделката ще мине под предизборният лозунг ще модернизираме, до сега не е работило, но вече ще имате 5 звезден СПА център.

1

Изумен

преди 8 години

За съжаление Фандъкова е заета с по-важни работи, да пълни касичката на ГЕРБ и няма време за банята.