75

seira

преди 8 години

ДО АВТОРА НА ПУБЛИКАЦИЯТА:Г-ЖО ВАСИЛЕВА,ИМАМ ГОЛЯМА (А Й НЕ САМО МОЯ!) МОЛБА КЪМ ВАС:КАТО ЦИТИРАТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗДАНИЯ (МЕДИИ), БИХТЕ ЛИ ПОСОЧВАЛИ КОНКРЕТНИТЕ МАТЕРИАЛИ НА КОИТО СЕ ПОЗОВАВАТЕ, КАКТО И ЛИНКОВЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ВАШИТЕ ТВЪРДЕНИЯ!УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЗА АУДИТОРИЯТА НА DNES.BG ЩЕ БЪДЕ ОТ ГОЛЯМА ПОЛЗА!ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

74

Анонимен

преди 8 години

Путин височина 168 сантиметър)))

73

АНОНИМЕН

преди 8 години

Що не пишете за средната класа в България откога е на дъното ами все в чуждото канче гледате??? Изобщо има ли вече средна класа в България????

72

Анонимен

преди 8 години

То не само в Русия средната класа е отишла на дъното!

71

Анонимен

преди 8 години

ха ха !тая статия е като:Лисицата цял ден ходила след коча като си мислела че ей-сега и ще му паднат!

70

Спас

преди 8 години

До Анонимен 133И "разгромена" от Хитлер, веднага се отправя на изток, за да помогне на американските некадърници и да опука милионната Квантунска армия!!!!!!! хааааааааааааа Тебе трябва не да ти дават пари, а да те глобяват, защото, с нелепостите си печелиш привърженици на Русия!!!

69

Спас

преди 8 години

До Анонимен 133Чети книжки неграмотнико!!! Великата ти Британия е плащала много парички на руската армия, само и само да ги спаси от Наполеон!!! А руснаците са си пили кафето по Парижките "БИСТРА"!!!!! Бьiстро(бързо) хаааааааааааааааа

68

Спас

преди 8 години

До Анонимен 134А на мен ми е прИоритет, да чета написаното от неграмотници и да ги коригирам!!! Защото след тях ще се навъдят хиляди, ако не ги насочиш в правия път!!!!:)

67

Спас

преди 8 години

До Анонимен 133ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА великан си!!!!!!:)

66

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука за азиатските бетонени глави, да си живуркат в тайгата и да ловят риба в байкал.Преоритет ми са събитията в Ангола,Сомалия и столицата Могадишу отколкото в бензиновата федерация.

65

Спас

преди 8 години

Масови убийци са Наполеон, Хитлер, османлиите, ония другите *** които вилняха във Виетнам, Ирак.................................................... !!!! А Русия е надеждата на света за МИР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Руснаците винаги са живели като *** явно така ще бъде и в бъдеще. Важното е джуджето и олигархията да си запазят властта и милярдите.

63

Спас

преди 8 години

До Анонимен 128Аз чета книги и документи, а не инструктажи!!! Знам че Русия е разбила Наполеон, Хитлер и ни е ОСВОБОДИЛА от турско и фашистко робство!!!! Ти просто пишеш ........ срещу заплащане!!! Или е нямало Наполеон, Хитлер, а по нашите земи е имало братско присъствие на съюзниците ни, които са ни пазили 500 години?:)))))))))))

62

Спас

преди 8 години

До 122Путин ми е политически противник! Аз съм КОМУНИСТ, а той капиталист!!! Подкрепям го в момента с две ръце, защото човечеството се надява и има опора единствено в РУСИЯ!!! Няма кой друг, да ни избави от *** зад океана!!! А простотиите които си написал относно моята особа, за сега ги пропускам с усмивка:)))))) Аз не съм ***!:)

61

Анонимен

преди 8 години

горките руснаци, толкова са зле-гладни, боси, голи!!!!ние, като сме славяни, добри, богати и щедри, хайде да им помогнем!!още повече, че сме велик народ!!!

60

Спас

преди 8 години

До Станой от АхелойОт къде ви намират такива кОпони, умът ми не го побира??????? :))))))))) Българи загива!!!!!

59

ерген-русофил

преди 8 години

Ми давайте да помагаме на хората. Аз лично ще си взема 2 рушкинчета за домашни помощнички и ще им осигуря трудова и всякаква заетост. Гладни нема да ги остава.

58

Анонимен

преди 8 години

До бухахахаха.......ако замениш Русия със САЩ ще си написал истината....Защото там 32 милиона са на купони за храна--демек под чертата на бедността...та това е прехвалената демокрация на американците--а тези купони включват 29 долара на седмица--2 кила картофи,1 кило ориз,2 кила банани,1 пиле,3 хляба,1 кило боб,.....това е....

57

Спас

преди 8 години

До Анонимен 116Колко? :)))))))))))) Има документи, но трябва да ги откриеш и прочетеш!!! От 1950г до сега бройката им е нараснала 1 000 000 пъти!:) Аз не съм чувал до сега някой да е съдил Сталин за убийство! Такива като тебе измислят вицове и ги пускат в пространството, за да изкарат някой лев!:)

56

Анонимен

преди 8 години

ДО 108 И ПОДОБНИ ЗА ВАС Е ОБЯВЕН ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК "ДЕНЯТ НА НЕНАВИСТТА" - В ТЕСЕН КРЪГ НО СТЕ ПОКАНЕНИ...