32

Анонимен

преди 8 години

сега да излезе Местан и да ни обясни кака горкия му гласоподавател е бил принуден да го направи защото се е чувствал репресиран и дескриминиран... аз като ви разправям ,че на тази "държава" спешно и трябва военна диктатура с контрол на всеки ъгъл и наказания 5х Европейските..т.е 20х сегашните......ако не- още 10-20 годинки най много да изкара България

31

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се разреши носенето на оръжие и да се приеме закон, който позволява да убиваш, ако някой ти влезе в имота. Но тогава електората рязко ще намалее!

30

евакуация

преди 8 години

грешката на Англичаните да дойдат да живеят в една от най-опасните държави... след като за 25 години всеки НОРМАЛЕН човек вече се изнесе от това прокълнато място. всеки път като се върна за малко се убеждавам ,че са останали само изпростели негативни същества, които нямат воля да подобрят живота си..и естествено- кърлежи от малцинствата ,живеещи на тяхна сметка, крадци, убийци,измамници, нагли мутроидиоти и малко богаташи,които само безнаказаните кражби в голям размер ги задържа в БГ.

29

марин

преди 8 години

Пак сте изтрили написаното от мен. Хора има цензура ! Не пишете в този форум!

28

2233

преди 8 години

До 41 софия!Вече е на др.Бойко Борисов , Станишев не е кандидат!

27

Az

преди 8 години

Кофти място за живеене е България. Най-вече заради липсата на всякакъв контрол върху популацията, без значение от окраската й.

26

Анонимен

преди 8 години

Едно от някогашните спокойни села,където вратите не се заключваха,не се крадеше и децата до късно вечер обикаляха селските улички предоволни от ненаситните игри и от безкрайното търпение на техните баби.В почти всеки дом живееха три поколения .От сутрин миришеше на кътми,вкусни баници и детски смях.Хората живееха много скромно ,но бяха честни,гостоприемни и мноооого добри.Какво ли е днес.Самотни старци изоставени на произвола.Държава няма.

25

Анонимен

преди 8 години

Вие знаете ли колко са случаите на изнасилени бабички по селата!!!!!!!ТАЯ ЩОТО Е БРИТАНКА ТА СА СЪОБЩИЛИ ПУБЛИЧНО ИНАЧЕ ДОСТА СЕ ПРЕМЪЛЧАВА!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Евтиното, което излиза пре-скъпо! Жалко за жената, сигурно си е мислела, че е в Европа или нещо подобно, а то.....тъмни балкански субекти.....с и без мускали

23

Анонимен

преди 8 години

Аз никога не бих отишъл да живея на село освен ако нямам лека картечница и 14 питбула в двора. Тия кви ги търсят там? Жалко за жената все пак, а тоя наистина им го изпратете на англичаните, те ще намерят начин да му извадят душата.

22

Анонимен

преди 8 години

До Станислав РангеловХасан, Айше, Зюмбюла... ти да познаваш българи с такива имена? Аз-не.

21

Станислав Рангелов

преди 8 години

До АнонименАбе нашия, не се изказвай неподготвен!!! нямат собствена именна система - позлват имената на държавата, в която живеят. Не било име :))) а ми кажи едно, дето е??? Мн си зле...

20

Анонимен

преди 8 години

След присъдата от нашия съдия, да го пратят на съд и в Англия, та да разберат най накрая правораздаватели ни, що е то справедливост.Да пратят и БХК да видим как ще ги "аплодират" и от двете страни.

19

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ВеликияНе знам ние тука какви сме, ама жената е избягала от Турция, така че сам си прави изводите вие колко сте добре щом хората масово бягат.

18

Анонимен

преди 8 години

в евтиното място и животът е евтин

17

Анонимен

преди 8 години

Ама нали имаха права? Нещо да кажете сега? Или това да убиеш човек при тях се нарича "културна особеност" и не подлежи на наказание? Алоооо, БХК що мълчите?

16

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега Хелзингския комитет? Защо като има жертва българин веднага изпълзяват и започват да защитават ромите, а когато жертвата е англичанка мълчат като дупета.

15

Анонимен

преди 8 години

Орешарски е виновен !

14

Анонимен

преди 8 години

Ubitata britanka q vidqhme , kude e man...la ,koito q e ubil i sudiqta , koito shte go sudi ?

13

Анонимен

преди 8 години

Иван Георгиев не е ромско име защо *** за смяната на имената а носят български имена отново двойни аршини.