6

Анонимен

преди 8 години

ЦЕНАТА НА ТОКА Я РЕШАВА БУДАЛИСОВ!!! ТЕЗИ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕГО И ПРАВЯТ КВОТО ИМ КАЖЕ!!!1 МИЛИОН БУДАЛИСТИ ИСКАТ ДА Е ТАКА И БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И ДА БЪДАТ ПРЕМАЗАНИ ФИНАНСОВО И УБИТИ!!!БУДАЛИСОВ ПРОСТО Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТОЗИ 1 МИЛИОН БУДАЛИ НИЩО ПОВЕЧЕ!

5

Анонимен

преди 8 години

Много голям експерт е този господин. Винаги говори с факти и цифри, точно както трябва да се говори. Не с термини като "няма да плащаме за кражбите на предишните", "няма да запушваме течове" и т.н. Той ви вади закона, изнася ви цифри и данни за всеки въпрос който интересува обществото. Аз го поздравявам за професионализма, рядко се назначават точните хора за държавните постове.

4

kiki

преди 8 години

Оставете този умен и добронамерен човек да си върши работата.Ей,че пошляци сме,чи и слепи ?Държа да подчертая-НЕ СЪМ ПАРИЕН,НЕ ЧЛЕНУВАМ В ПАРТИЯ-ЕДИН ОТ НАРОДА.

3

Анонимен

преди 8 години

А за чий да подава оставка - нали спазва закона а закона се прави от мешерено наричано още народно събрание?

2

zeus

преди 8 години

Справедливо уж решение, ама взето на закрито заседание по тъмно, какво повече да коментираме. Дано покрай тази сага поне изплуват имената на виновните за ситуацията.

1

vesko02

преди 8 години

Как се нарича това да получаваш едни големи пари от обществото ,а задължението да го плащат всички,даже и дрешка са му сложили.