103

питащ

преди 8 години

До ЛизАна и за какви кинти става въпрос за час / ден / седмица / месец говорете с цифри бре.... дайте пример...

102

Анонимен

преди 8 години

Или да стоя и да връщам заема на бойковата чета, аз да мизерствам и да си плащам данъците, а те да мутреят на воля, ахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахахаххахахахахаххахаха, не участвам!

101

от Долно Уйно

преди 8 години

До oт Сидни Ав$тралияНяма ли най-сетне да се намери някоя рифова акула да те изплюска

100

до Пешеф

преди 8 години

Ами защо си го създал бе, ***, да му биеш шута ли, то е ясно, че ще или не ще ще се оправи, ама това ли е отношението ти и отговорността ти като родител, създаде една тежест и сега нямаш търпение да се освободиш от нея, е за тва се махам, тука сте тоооолкова прости, с хора с такъв начин на мислене не ви чака нищо добро.

99

Анонимен

преди 8 години

жаан ми е с две вишета (финанси и международни отношения) и перфектен френски, работи в кол център и единствената и алтернатива е отиде в друг кол център.Шъ *** прощават, ама така няма как да стане.1. Икономика не се развива с аутсорсинг компании, а с тежка индустрия, машиностроене и земеделие.2. Държавата да си влезе в ролята и да почне да следи за спазване на кодекса на труда.

98

Анонимен

преди 8 години

Ама вие наистина сте мн наивни ако вярвате, че хората, младите поколения, ще продължават да се връзват на този филм, за какво да си купувам дом в бг? С роми и денонощният им трафик и контрабанда на дървесина ли да се занимавам, със силната музика ли, с абсолютно изпростелите хора ли, с политиците *** ли, с мутрите ли, с тоталната мизерия навсякъде ли, унищожаването на горите ли да стоя и да гледам, бг я няма до 20 год. с подобен начин на управление и поведение на някои хора, как да остана!

97

Анонимен

преди 8 години

Е всеки който има възможност винаги би си купил самостоятелен дом, ама сега кво, заем ли да теглят хората, 10 год ли да го връщат после, или до пенсия :D Трее да си мн луд, че да се вържеш за банките, ще си седя при мама и тати за сега, уважаваме се, помагаме си, добре ни е, пари ще дам за еднопосочен билет след някоя друга година :D

96

Истина

преди 8 години

Скоро обясняваха как ще карат инвалидите да работят. Сега изкараха младите безделници и мамини синчета. Истината, е че назначените през 90-91г. за бизснесмени, вече изпитват недостиг на папали да им работят за без пари. Плюят, храчат с такива статии, но хората поумняха, защото видяха как се прави в белите държави. Всичко освен заплатите ни е европейско. Учиш 22 години, а накрая 700-800лв. С тази диплома в Европа ще взимам 3-4к евро. Да го духа мафията от робовладелци и частната им държава!

95

АнаЛиз

преди 8 години

до Стамат и мислещите като негоА знаете ли колко им е болно на вашите родители , като сте напуснали и повече не сте се върнали .Съседско семейство , хората приветливи , отзивчиви но напоследък ги гледам все нещастни.Отгледаха и възпитаха , момче и момиче , които преди 10-тина години заминаха за чужбина и два пъти са си идвали от тогава.Хората не им трябва материална подкрепа защото са на по 50 години , но сякаш живота им последните години изгуби смисъл .Дали всичко за децата си , ама ...

94

Анонимен

преди 8 години

Каква работа има в София-хора на 25 години, с 2 образования, с 2 езика, симпатични, интелигентни ги взимат само за касиери, носачи и продавачи за 500лв....Това ли е осигуряване на работни места, това ли е държава?? Не струвало образованието, нямали стаж по специалността-те ли трябва да си основат университети, трябва да се родят със стаж ли??Автоматично ги поставихте в положението на безплатни роби, после те са виновни нали??

93

www

преди 8 години

До СтаматТака е, но малцина го разбират!

92

www

преди 8 години

Животът с родителите няма нормална страна, та да говорим за добра страна. Много често се налага, поради чисто икономически фактори, както и поради демографски, когато един млад човек трябва да гледа доста възрастни, болни и бедни едновременно с това.Общо-взето или е глезотия, или е немотия. Другото е емиграция в друго населено място или друга държава.

91

АнаЛиз

преди 8 години

До за Ана Лизима доста примери дето не са в панделата , ама не са и доживяли до 40 тата си годишнина .Не случайно в БГ има доста богати вдовици на по 40 годинки харчещи парите на успелите си бивши мъже.

90

Анонимен

преди 8 години

Искам да се върна на село.

89

дам

преди 8 години

До до дам 38 годишната успялатахайде не се изхвърляй много , че с последния ми пост съвсем ми се срина в очите ...Държяла била живота в ръцете си .. много самонадеяна ми се виждаш .. Само преди няколко дни си замина от този свят най богатия поляк , не доживя нито пенсия , нито възможност да си изхарчи 4-те милиарда дето е натрупал .За един успял е да има яхта , самолет и всички материални неща , на друг да има кой да го гушне като се прибере и да отиде на пикник с децата и жена си.

88

Анонимен

преди 8 години

Медиите-е-е ,май изпитвате недостиг на финансиране от убийците на България ,та пропагандирате умните хора да бачкат за без пари та да има и за вас , А :))

87

Анонимен

преди 8 години

до носителите на прогрекато е пълно с мързеливи момичета и момчета от софия , защо безработицата в София е 5% , а в останалата част от страната 25%май в провинцията има повече мързеливи пикли и мамини синчета

86

до дам

преди 8 години

Как реши, че съм стара мома??? Не съм. Просто съм амбициозна, да имам хубаво тяло, защото държа на външния вид. Обиколила съм Европа, общувам с успели хора, които са оптимисти. И най-важното - НЕ МРЪНКАМ. Никой с нищо не ми е длъжен, животът е в моите ръце.

85

крико

преди 8 години

Ще си живея при мама и тати , пото те ме обичат , а неда взема некоя мързелива мома , да се забремени , после развод и аз на улицата , нема начин просто ....

84

АнаЛиз

преди 8 години

до 109айде бе верно ли е така , защото аз имам други впечатления , всички мацки излязли като от списания си търсят не истински мъже работещи от 8 до 8 плащащи наема си , а с такива дето могат да им оставят кинти сутрин на нощното шкафче без значение дали са на тате или са изкарани с измами , далавери , сводничество , наркотици или друго .Може да е мамин , но ако е с мерцедес минава в другата графа , предпочитан пред обикновеното работещо момче изкарващо парите си с труд