16

Киро кофражиста

преди 8 години

Защо се заблуждавате, че от референдумите зависи нещоРеферендума за АЕЦ Белене като народа каза ДА ,и какво, да не би да го построиха?На референдума в Гърция народа каза OXI и какво, да не би да постигнаха нещонищо не зависи от референдумите

15

Симеон

преди 8 години

Дали ще бъдат БСП или ГЕРБ на власт все ми е тая, защото и едните слугуват на ДПС, както и другите. Въртят сделки и далавери с ДПС срещу подкрепа и изпълнение на техните желания, това е истината. Докато ги има БСП и ГЕРБ, ще ги има и ДПС, както и всички останали техни шайки, които ги крепят. Всеки гледа да вземе кокалче, затова се съгласява с подкрепата на ДПС. Малко са партиите, които ще отрежат ДПС окончателно. Търсете нови партии, които не са шайки на старите, иначе няма друга алтернатива.

14

преди 8 години

Айде стига сте пилели народни пари! По-добре забранете гласуването в чужбина! Откъде накъде някой, който живее от години извън страната, ще решава как да живеем тук!? Ако толкова държи да избира кой да ни управлява, да дойде да живее в България!

13

Един Българин

преди 8 години

За съжаление 16 е прав. И аз мисля, че този квазиреферендум се получи заради някаква скапана политическа сделка. Този въпрос е безсмислен - само пари ще харчат, а ако се приеме, то в турция ще "помагат" на избирателите, което допълнително ще прецака работата. Бих гласувал против, въпреки, че съм за високите технологии.

12

Анонимен

преди 8 години

Смях дами и господа, другарки и другари.Има 2 начина всеки да се "оправи": 1. Да стане жалък негодник, също както нашите политици, градски управници, оганизирана престъпност а.к.а. "бизнесмени"; 2. Терминал 1/2

11

Анонимен

преди 8 години

Догворките на Борисов с Местан по съдебната реформа доведоха до пропадане на референдома за задълйителното гласуване

10

Бай Иван

преди 8 години

Малко не ми е ясно за какво ще бъде референдума.Дали да гласум по интернет от вкъщи или да гласувам в изборната секция от компютър ?Ако е второто то това е пълна пародия.

9

:)

преди 8 години

Това е най-голямата простотия, която може да питат хората. Защо да няма електронно гласуване, всъщност? Това просто улеснява хората. Магазините и банките питат ли ни дали искаме да пазаруваме и плащаме онлайн? Поредното замазване....

8

Анонимен

преди 8 години

А с референдума на другаря Станимишев за АЕЦ Белене, какво стана?

7

Анонимен

преди 8 години

Този е най важният въпрос според мен.

6

?!?

преди 8 години

Електронното гласуване е административно решение и по никакъв начин не променя досегашната порочна изборна система.Въпросите които я променяха ги махнаха .За мен референдума е безполезен и ненужен.Старите мутри се бетонират в парламента, как биха гласували друго яче.

5

българин

преди 8 години

До заряИнтересно беше предаването на Слави, така е...жалко е, че само на телевизора си остава...сега се чудя, къде са гневните хора от протестите да поискат оставката на правителството и промяна на конституцията!? протести до откат и оставка!!!

4

българин

преди 8 години

До АнонименПародия на държава...

3

Shark

преди 8 години

точно въпроса за електронното гласуване е най-*** и безпредметен. Основното беше за въвеждане на задължително гласуване, след като го няма този въпрос аз на този референдум няма да гласувам. Точка!

2

Анонимен

преди 8 години

И в този мандат каквото иска Д П С това става

1

Симеон

преди 8 години

Извинявайте, но ако ще ни питат само дали да има електронно гласуване или не, по-добре да няма референдум. Ще стане същото както при референдума за това дали да има нови ядрени мощности. Абсолютно излишно нещо, което се похаби много пари и ще бъде без никакъв резултат, дори няма да бъде зачетено заради малкото гласове. Кой мислите обслужва това електронно гласуване? Разбира се, че ДПС, кой друг има интерес от него. Лесно се гласува на компютъра, но и също така лесно се купуват гласове.