43

Анонимен

преди 8 години

Той понеже се е засилил да ходи точно в ***...

42

хе-хе

преди 8 години

Ще го преживее някак си и без да влиза в Украйна... Нека си канят Маккейн и Байдън. Те им мислят безкористно само доброто.

41

да

преди 8 години

Точно така. Това прасе не бива да стъпва в Украйна!

40

RAD

преди 8 години

До 81Щото за Русия се натискат всички нали ? :)Освен алкохолика Депардийо не съм чул някой друг да се натиска да ходи в Раша :)

39

историята се повтаря

преди 8 години

забранителните списъци за културни дейци - уж бяха принцип от комунистическия строй.Но се оказват доста ползвани и от модерните "демокрации".По същия принцип - едно време така бяха забранявани и Бийтълс в България!

38

Анонимен

преди 8 години

Смешни.....

37

Анонимен

преди 8 години

Жалки и смешни хахли

36

Анонимен

преди 8 години

Те хубаво са му забранили, но не става ясно той въобще смятал ли е да ходи в Украйна.

35

Ники

преди 8 години

Той па щот се е засилил на там. Все едно на мен да ми забранят достъп в Конго ...

34

1234

преди 8 години

Като падне хунтата в Киев ще отменят тази заповед, но не е казано, че той и тогава ще се втурне да ходи там.

33

Честит

преди 8 години

До бранник Аллллллоооооооууууу Тука е България и се пише на Български . Га си Чернобилско у родната къща на майка си, тогава ще пишеш на тоя гнусен украински. Тука е бъл

32

Брaнник

преди 8 години

УкрaIнa е Европa от Покръствaнето си преди 1000 години! Киiв е Европa, но московия НЕ Е И НИКОГA НЯМA ДA БЪДЕ! от кого сa взели Християнството москaлите ( от тaтaрите ли?) и КОГA??УКРAIНA це Европa!

31

Честит

преди 8 години

Малллиии "българин"-а е написал 1о постинга да ме плюе . Абе Сорус нещо ти бръкнах отпада а ?Нищо. Ще свикнеш. Какъв е профила на българския русофоб? Иво Инджев, Огнян Минчев и проф. Близнашки и комсомол-пррзидиума все *** и ***, които просто не са способни да се изхранват и просят милостиня от Сорус.Има ли едно работно место, от което Иво Инджев да не е бил уволнен?

30

хА

преди 8 години

Да живее Руския и Руският народ. Благодарение на тях имаме държава. Я сега да преброим колко са Киряк Стефчовците

29

българин

преди 8 години

Долните постинги представляват скорошни РУСКИ ДАННИ за катастрофата, известна като Русия на *** днес. Имам още МНОГО ПОТРЕСАВАЩИ данни по въпроса. вкл. РУСКИ.

28

българин

преди 8 години

При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:97-е место в мире по доходам на душу населения; 127-е место в мире по показателям здоровья населения; 134-е место в мире по продолжительности жизни мужчин; 159-е место в мире по уровню политических прав и свобод; 175-е место в мире по уровню физической безопасности граждан;182-е место по уровню смертности среди 207 стран мира;

27

Мнение

преди 8 години

Украйна няма място в Европа. *** държава с не по-малко малоумно население.Тя няма място никъде . ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е ДА СЕ РАЗПАДНЕ. КОЛКОТО ПО-РАНО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.

26

българин

преди 8 години

При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:2-е место в мире среди стран-распространителей спама; 2-е место в мире по числу детей,усыновленных в США; 3-е место в мире по распространению детской порнографии...67-е место в мире по уровню жизни; 70-е место в мире по использованию передовых информационных и коммуникационных технологий; 72-е место в мире по рейтингу расходов государства на человека;

25

(-_-)

преди 8 години

Украйна спокойно може да се самообяви за най-простата нация на планетата. Имаха възможност да бъдат свободни и щастливи, защото имат богата земя, но предпочетоха доброволно да се отдадат на САЩ да бъдат оръжие против Русия.. И съвсем скоро ще престанат да съществуват в благодарение на собствените си *** - управници..

24

българин

преди 8 години

При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:2-е место в Европе по числу самоубийств на душу населения (после Литвы); 2-е место в Европе по числу самоубийств на душу населения (после Литвы); 2-е место в мире по числу убийств на душу населения (после Колумбии); 2-е место в мире по числу журналистов, убитых за последние десять лет; 2-е место в мире (после Сербии) по количеству людей, ищущих убежища в развитых странах Запада; 2-е место в мире по уровню бюрократии; 2-е место в мире среди стран-распространите