46

Анонимен

преди 8 години

До 77Кога беше създадена Американската ПРО в Европа да се пази от Иран?Бих заложил на информацията на Путин пред твоята..Най-малкото, защото последните 20 год е участник в тези процеси.

45

майорски

преди 8 години

Право говори, истината казва човека !Ама Европа се е овързала с толкоз много военни , икономически и политически договори със САЩ , че не може да мръдне....някои от тях са от преди 30-40 години ....и все още действат ...а да се развалят подобни договори би било самоубийство...само плавното и постепенно намаляване на зависимостта на ЕС от Америка ще помогне ...Франция започна ...Германия следва ...САЩ за 20 години си създадоха достатъчно врагове с агресивната си политика ..тепърва ще си патят

44

Анонимен

преди 8 години

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ КАК ТРОЛОВЕТЕ НА ХРАНИЛКА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ. ЖАЛКИ СА, ЗА ЩЕПА ПАРИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАРАТ ДНЕВНАТА ДАЖБА ЗА НАРКОТИЦИ.

43

Гешев

преди 8 години

Тук някои "дечица" пишат колко хора са избити в бившия СССР!КОЛКО ХОРА СА ИЗБИТИ ОТ КРАВАРИТЕ:- Северна Америка - 100 000 000 индианци от коренното население- 20 000 000 *** на яжняшките плантации- 5 000 000 във Виетнам- 4 500 000 японци, включително с атомни бомби- 2 000 000 в Корейската война- 2 500 000 в Ирак- 1 000 000 в Авганистан- и още много в Либия, Сирия, судан и къде ли не....група кан Телериг

42

Анонимен

преди 8 години

До Берлин ще му се стъжни на ТЕБ тикво баси *** . :)))

41

Анонимен

преди 8 години

Казва си ЧОВЕКА това е глупаво:Для того, чтобы обсуждать внутренние дела с нашими европейскими партнерами, нам приходится обращаться в Вашингтон, это немного странно, отметил Владимир Путин.Така е в ес за 20г настаниха навсякъде КАЛИНКИ.

40

Берлин

преди 8 години

Сега, като подпишат TTIP, още повече ще му се стъжни. :)))

39

НФБ

преди 8 години

До бмп до 64Русия и Китай се нуждаят от самолетоносачи в атлантическия океан. .трябва да пазят от терористи източните граници на сащ..от духа на бен ладен...

38

НФБ

преди 8 години

До дядо ВангоМи Обама седи като нас рано. ..

37

НФБ

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАА защо се дразните от Южен поток..а защо се дразните че Русия се обръща към КИТАЙ. .

36

ТОЧНО ТАКА

преди 8 години

*** *** умрели от ГЛАД , днъс гб пишете по често за Путин иначе се заформя хуманитарна криза и ще трябва да викаме Кремълските КаМаЗи с помощ.

35

Анонимен

преди 8 години

До 58И кои са били тези 1,3 млн. - сегашните бандеровци.За да можеш да разсъждаваш ти трябват не избирателни данни..--По темата: Достатъчно примери има за това, кой как те пази. Като храниш чужда армия не трябва да пискаш много и да се правиш на ербап. Защото "сегашните приятели" имат вечни интереси и в 1300 год. история на България в по-малко от 1% от времето са били в това положение..

34

българин

преди 8 години

До Анонимен 57:Не, това просто е истината. И далече не ЦЯЛАТА истина. Тя е МНОГО ПО-УЖАСНА за Русия. Освен гола боса и гладна, Русия днес е най-наркотизираната и алкохолизираната страна на света, с трагична медицинска помощ, с кратък живот на хората, ОСОБОНЕ МЪЖЕТЕ, с разбито семейство, с ОГРОМНА ПРЕСТЪПНОСТ (в ПЪТИ по-висока и по-страшна, отколкото в САЩ, например) и хора, които гледат само да избягат някъде на Запад.

33

българин

преди 8 години

До бмп 57:Не знам за карабината (и не ме интересув много), но си пропуснало да напишеш, че около МИЛИОН И ТРИСТА ХИЛЯДИ ДУШИ от Червената армия СЕ ПРЕДАВАТ на германците още в първите седмици на войната. Това вече не е "много тежко", а УБИЙСТВЕНО. Предпочели са германски плен, от който мнозина не се завръщат, пред хубостите на СЪВЕТСКАТА им родина. А повечето завърнали се са вкарани в лагери в Сибир и голяма част от тях измирет.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 45 "Русия гола, боса и гладна, особенно на изток от Урал". Може би, имате голям стимул да се повтаря същата глупост продължение на 25 години?

31

българин

преди 8 години

Явно е важно да повторим, за зашеметените полуграмотници, които даже и тази вече всеизвестна истина не знаят - в СССР (и особено от централната власт в Русия) са ИЗБИТИ "около 100 милиона ;Гражданска война--24 милиона ,ГОЛОДОМОР--над 7 милиона , ВСВ -над 37 милиона ГУЛАГ-- безброй".Казал го Жириновски, а той, бидейки псе на КГБ, явно оттам го е научил и се е изпуснал.

30

българин

преди 8 години

До Анонимен 55:Пак си се объркало, бладче несвястно. Ча нашият е п...а, вярно е, НО, в сравнение с ***, е направо герой. Вероятно, защото е бил само пожарникар в ДС, а *** - полковник в КГБ, значи много по-повреден, а и по рождение, нашият е банкянски селски тарикат, а *** - ленинградско дребно хулиганче, превъзхождаме го, под него са само животинките.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Много весел коментар :)Може да се напише и така - Великият стратег си седи в Петербург и разни медии се състезават да вземат интервщта от него. Неговите ракети летят до МКС, самолетите му всяват паника , летейки в международни води около 'партньорските 'страни от НАТО, танковете Армата са обект на завист и затова оплюване, рублата е свързана с нефта и се обезценява така, че вносът да е неизгоден, а износът - изгоден. Щели да му конфискуват имущесвто, ама нещо спряха... :)

28

Анонимен

преди 8 години

Всичко, което дразни Жужето, е полезно и трябва да се насърчава!

27

българин

преди 8 години

До Анонимен 47:Не драскай за неща, които не разбираш. Пий пърцуца и си заври мусурата в *** та да ти се вдигне "стандарта и качеството на живот" от Фолксваген към Лада.