11

пенсионер

преди 8 години

Какво и да пишете истината е една : Когато бях студент в далечната 1964 г. пътувах до Унгария това е град между Львов и Чоп в планината където и тогава мостовете се охраняваха от войската на СССР. и от двете страни.

10

Анонимен

преди 8 години

Темата е за десен сектор в Украйна а дрогираната седерастия дъфче за комунисти.

9

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че любовта на комунистите и хатакистите към Русия е политически мотивирана. Ако я нямаше тази политическа мотивация и любовта нямаше да я има. Което значи, че нещо в тази "любов" куца. Утре партията може да каже, че Русия е враг.....В статията пише за Десен Сектор,какви комунисти и атакисти те гонят.

8

Стар комунист

преди 8 години

Характерно за всички *** по света е липсата на единство. Винаги се карат и люспят. Дори маймуните имат повече умения да изглаждат различния от ***.

7

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Киевска Рус е началото на руската държава.Значи Киев е част от Русия, а западните покрайнини са откраднати от Полша по време на ВСВ.

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

И това и следващо Лято не чакам хохли!

5

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам на очите си! Пишесе лошо за Украйна. Нам е демокрация, и свършиха с ручкото минало. Бързо сменяйте статията, време е за лошият Путин и бедна Русия!

4

аватар

преди 8 години

Това е ново огнище на гражданската война - наричайте нещата с истинските им имена...Сега кой е виновен?Доста е далеч от руснаците

3

bolbov

преди 8 години

Където има десни сектори там има грабежнасилие дискриминация терор и престъпност над нормалния човек,който те смятат за по долен от тях.

2

КУКЛОВОД

преди 8 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО КОЛИТЕ ПО КОИТО Е СТРЕЛЯНО СА С ЧЕШКИ РЕГИСТРАЦИИ С *** ЗВЕЗДИ И СА ОБУРУДВАНИ С ПКТ КАКТО В ИДИЛ С ПИКАПИ ,ПОЧЕРКА ЕДИН И СЪЩМРЕЖИСЬОРА ЕДИН И СЪЩ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ТОЧНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ?

1

пред фалит

преди 8 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват, бият и убиват. Държавата е неуправляема. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.