14

Анонимен

преди 8 години

Те хохлите хубаво са помислили българските знамена за руски, но като са видели кой слиза от самолета бързо са разбрали грешката си. На двудневната визита не дойде, нито руски, нито президент, а българска ходеща съдомиялна!

13

Анонимен

преди 8 години

Че то мотото на това министерство е "Нямаме информация за..."

12

Румбо

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROВъпрос с понижена трудност:Могат ли въобще хохлите да мислят?Отговор:Не!Те са хора на (първосигналното)действие!

11

Анонимен

преди 8 години

А какво ще каже министърчето за идиотските изказвания на укропските депутати да си сменим знамето, че много им приличало на руското? Идиокрация в действие.

10

Анонимен

преди 8 години

Защо ли не ти вярвам Митов?

9

Анонимен

преди 8 години

Интересно, новините по темата са разнопосочни, в едната се твърди, че украинските власти са поднесли извинения за накъсаните флагове, защото вандалите в тъмното решили, че са руски.

8

Паметлив

преди 8 години

До АнонименБаш си бяха български знамената,ама на светлината на натриевите(жълти) лампи зеленото изглежда синьо!Следва публикация в Интернет и тъпите десносекторници са задействани!!100% съм сигурен,че на място са видели истинския зелен цвят,ама де толкова акъл да съобразят кое какво е!Или поне да попитат!Тия са по-зле и от кучето на Павлов....

7

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Снощи по руския канал 1 даваха за инцидента със знамената.Казаха точно и ясно : Знамената са скъсани защото са ги помислили за руски през ноща.Няма нищо чудно--И в Русия са късали хитлеристки знамена по време на войната.

6

Румбо

преди 8 години

Е тоя вече счупи лъжомера!Да отричаш доказани факти...Какво ли ще излъже за по-сериозни неща?Може би когато почнат да убиват българи ще вземе да отрича?Всъщност това е факт.Къде ги намират тези външни министри-до един ***.али!?За здравните вече разбрахме-на околовръстното...

5

доц. д-р боко боков

преди 8 години

така е, подлого, не е вярно и, че страната има външен министър, президент, премиер и цацаратура.

4

Анонимен

преди 8 години

Правилно Митов, не са били български, защото посрещнаха Плевнелиев с... руски знамена...В Украйна явно не правят разлика между българското и руското знаме.

3

Анонимен

преди 8 години

До zsdvехо сектанче умно и красиво ама

2

zsdv

преди 8 години

Ehoooo, русофилския *** с "паралелната реалност" -успокой се с тези реалности, че си наспамил във всички форуми с твоите руско-турски фантазии!! Разбери, е всички русофили сте прости, грозни и ***!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Убеждавам се, че тези хора изобщо не са в час, а Митов живее в някаква паралелна реалност. С тази пропаганда, с тези лъжи и с тази цензура, доникъде няма да стигнат.