48

Анонимен

преди 8 години

Какво щеги разледват,та то си е на яве 150 000лв за общинска кола и то спортна кола.Не е достатъчно само 1500лв санкции,а уволнение за тези коромпирани кметове

47

Анонимен

преди 8 години

До ПояснениеТова не е възможно.Ако онзи реши да убива тоя няма да го гърми със старовремско рпг от 1950-та.

46

.

преди 8 години

Този кмет на Балчик не са го избирали ГЕРБ, нито министрите, нито депутатите, нито всички българи. Кметът на Балчик са си го избрали хората от Балчик - какъвто са си го избрали, такъв ще си го гледат.

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49 Ако до днес регионалните министерства умишлено не са издали наредби за кметските имущества нямат право да го накажат. Тези 1500 лева са за заблуда на народа че се прави нещо. Ако мафиотската мома Павлова беше изготвила указ, наредба и не беше спазена според закона за такова нарушение се наказва с прекратяване на мандата.

44

Анонимен

преди 8 години

ама каков искате вие - за убийство на дете - 3 години!

43

Анонимен

преди 8 години

до Пророк. ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ СЪС СИВОТО ВЕЩЕСТВО БЕ ЧОВЕКО? КАК ЩЕ ВЪВЕДАТ ТАКЪВ ЗАКОН. И ЗА КАКВО БЛАГО ЗА НАРОДА БЪЛНУВАШ? СИГУРНО ИМАШ ТЕМПЕРАТУРА ЧОВЕКО ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ АМА СИ ПРИГОТВИ ПО ДЕБЕЛА ПАЧКА ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯТ ОТ БОЛНИЦАТА. АКО ТЕЗИ ТАРИКАТ СЕЛЯНЧЕТА РАБОТЕХА ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ДО ТОВА ЛИ СЪСТОЯНИЕ ЩЕШЕ ДА Е ДЪРЖАВАТА? ДА РАБОТИШ ЗА 300 ЕВРО И ПЕНСИИ ПА 100 ЕВРО?? МНОГО СИ НАИВЕН ЧОВЕКО А ТАКИВА КАТО ТЕБ СА МИЛИОНИ. ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ЩЕ РАБОТИ САМО АТАКА ЗА КОЯТО НЕ ГЛАСУВАТЕ.

42

Анонимен

преди 8 години

700 бона за ново бронирано Ауди за Бойко БорисовЦветан Цветанов си купи Ауди за 200 бона, с пари от държавната субсидия на ГЕРБ

41

Пояснение

преди 8 години

На Рапоня колата не е 300 000 а 900 000 лева защото е със специална капсула да издържи РПГ. И той не си я платил а държавата т.е. овчия народ който го гледа в захлас. Страхът е защото Путин няма да му прости за откраднатите 500 милиона от Южен поток. Получил е предупреждение, че ще има наказание. Същото е получил и Пеевски защото двамата са в далаверата. А Шишко се е побъркал от страх. Сега и двамата треперят от къде и как ще дойде наказанието. Рапона е бил в Баку да се разбере с Путин но без ре

40

глупав народ

преди 8 години

1500 лева ще бъдат платени със служебни пари. Мафиота комунист си остава до край мафиот. Чухте ли какво каза румънския кмет ? Има си наредби. Ако не се спазват кмета си отива. Например при 8000 служители на кметство Тел Авив кметската кола не се различава от другите служебни коли. Имат си наредби в които ясно пише на колко време се сменят колите, списък с кои марки и до каква цена. Проверките се правят от държавен съдебен контрол. Хората гледат говорят и не мълчат, наказват. Всичко се гледа !

39

Анонимен

преди 8 години

1500лв за тези са нищо.Вземете им колите. Дайте им по една стара полицейска астра.Глобете го по 3 заплати.Това вече е нещо по-сериозно.Изпратете до всички кметове, че имат макс.50к за нови коли...при това в обществените поръчки да няма екстра пакети.

38

25

преди 8 години

"Законът не може да гарантира морала!Той е създаден е с вратички за нагли хора , но иронията на съдбата си знае работата , явно не сме дорасли като общество да линчуваме такива управници. Кой ще плати глобата -пак ние , коли да се изземат и продадат на търг.

37

zeus

преди 8 години

Хаха, за какво ни е закон, който не може да гарантира морала? Ако закона е куц напишете нов, така че ясно да е казано каква кола може да има един кмет.

36

Пророк

преди 8 години

България ще се оправи тогава, когато в закона пише, че всички служебни коли в държавата трябва да бъдат Great wall, българско прозводство! Само че за да стане това трябва да го гласуват същите, които сега се правят на важни в луксозните си коли!Айде да ви видим, нали сте там и работите за "благото на народа"!!!

35

Анонимен

преди 8 години

НАШИТИ ТАРИКАТ СЕЛЯНЧЕТА КОИТО ГИ КАЧВА НАРОДА ЗА КМЕТОВЕ НЕМОГАТ ДА СЕ ИЗЛАГАТ С ПО 6 000 ЕВРО КОЛИ КАКВИТО СИ КУПУВАТ РУМЪНСКИТЕ КМЕТОВЕ. КАК СЕЛЯНИН КМЕТ ЩЕ СЕ ИЗЛАГА С КОЛА ЗА 6 000 ЕВРО? НАЛИ МУТРЕТАТА ЩЕ МУ СЕ СМЕЯТ ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ДЛЪЖНОСТА КОЯТО ЗАЕМА БЕ!? КМЕТ ОЗНАЧАВА ТАРИКАТ СЕЛЯНИН КОЙТО СЪС ЗЪБИ И НОКТИ СЕЕ ДОБРАЛ ДО ТОЗИ ПОСТ И УПРАВЛЯВА ПАРИТЕ ВИ СЪБРАНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ВИ СЪС ЗАМАХ БЕ? ТОВА НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ БЕ ТАРИКАТЧЕТАТА ДЕТО СИ ЧУКАТЕ КЛАВИАТЮРИТЕ А ПЪК ВАС ВИ ЧУКАТ ТАРИКАТИТЕ

34

Анонимен

преди 8 години

Който гласува за ГЕРБ е пълен ***.Бойко Борисов с ново бронирано Ауди за 700 бона

33

преди 8 години

Да им въведат ограничение - до 110 конски сили, до 1.8 кубика, еко стандарт евро 4 минимум.

32

Анонимен

преди 8 години

Понятно, ***!

31

Анонимен

преди 8 години

На този Квазимодо от ЕС му търсиха 200 000 евро като кмет на Габрово. Нещо да стана? Нищо. Нищожеството е вицепремиер. Как да пипат тези нагли кметове, нали са в комбинация с ДПС, как да закачат сътрудника като ГЕРБ също откраднаха милиарди. И една година мина от новото - старо правителство и да сме заживяли по-добре, по-спокойно или да сме усетили переспектива? Няма наченка на подобряване а нещата се влошават. Като вдигнат тока хората ще усетят и тогава ще бият шута на този грозник и шефа му.

30

Анонимен

преди 8 години

Ти си уверен!?

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен!