47

всеки може да плямпа

преди 8 години

Война е възможно, но ме интересува дали тез коментатори ще вземат оръжие да защитават държавата си. Или както се случва, със самолет, влак, кола, автобус, ще избягат още при първия гръм. Цялата ви Шопска история, нямате нито едно въстание срещу Отоманците. Нещо повече, били сте столица на бейлербея, защото сте били кротки и послушни. Освен овчарския кривак, друго оръжие не сте държали. Дърдорковци и фукльовци.

46

защо

преди 8 години

На кой са нужни тия 2 танка бе с кой ще воювате с тия 2 танка питам ви ама като не можете да отказвате все ще има кой да ви изклати дали ще е Путин или Обама на никой не му все тая.

45

фъфлек

преди 8 години

Жорко Трипера да си мълчи, а не да говори глупости! Руските мафиоти са се окопали здраво по крайбрежието и си въртят бизнесите, а мързелите от полицията се правят на ударени. Бълг.народ уважава руснаците, но няма почти никакви сходства между случилото се в 1878 и днес. Днес игрите на руснаците ползват методите на Коза ностра и никакво добруване на България не им е в ума, каквато впрочем е мисълта на 90% от бълг.политици. Присъствието на амер.техника не ни прави фронтова държава, а предупреждава!

44

Анонимен

преди 8 години

Първанов, да българският също така не желае чужди танкове и военни на българска територия, но ние само имаме право на мнения.Вие като част от коалицията или трябва да спрете това военно нашествие на бълг.територия или да напуснете коалицията другото е симулиране!

43

Анонимен

преди 8 години

Ако не бяха нашите приятели от Съединените щати, ние така и нямаше да разберем, че на територията на България ще бъдат разположени американски войски и американско военно оборудване. Най-напред за тези планове ни осведоми вестник "Ню Йорк Таймс", а после американският министър на отбраната Аштън Картър.Случващото се в България отдавна не се определя нито от тези, които заседават в Министерския съвет, нито от тези в парламента. Единствената роля, която тези хора, кой-знае защо наричани политически елит, изпълняват, е да вдигат телефона и да изпълняват безропотно инструкциите.

42

Анонимен

преди 8 години

Съединените щати, ние така и нямаше да разберем, че на територията на България ще бъдат разположени американски войски и американско военно оборудване. Най-напред за тези планове ни осведоми вестник "Ню Йорк Таймс", а после американският министър на отбраната Аштън Картър.Случващото се в България отдавна не се определя нито от тези, които заседават в Министерския съвет, нито от тези в парламента. Единствената роля, която тези хора, кой-знае защо наричани политически елит, изпълняват, е да вдигат телефона и да изпълняват безропотно инструкциите.

41

До 34

преди 8 години

Какво ли ще стане?!?Ами джобът ти *** ще бъде празен, защото ние плащаме за всичките тези глупости - и за базите, и за храната и за транспорта и горивото и всичко.Ти не разбра ли, че за ралика от базите на САЩ в нормалните държави, където те плащат на държавите, че им ползват територията, тук ние плащаме, щото уж ползваме базите заедно.То и мулето ползва самара заедно с ездача, ама в нашия случай мулето плаща и храни ездача, за това съвместно ползванеТа като дойдат повече, ще ядем камъни

40

Жуков

преди 8 години

По-добре фронтова ЕВРОПЕЙСКА държава, отколкото АЗИАТСКА губерния на Русия! А този, дето пише за "читавия" Първанов, да си го начити. Без такива като Гоцето!

39

Анонимен

преди 8 години

Прав е Първанов!Тези престъпници, предатели на интересите на България и на българите, които в момента ни управляват, ни водят хем към икономическа катастрофа, хем към военна.Махнаха Орешарски, че изтеглил заем за 1 млрд, за закрепване на икономиката. Тези сега изтеглиха 26 млрд без да обяснят внятно за какво точно ги теглят.Явно ги теглят, за да се готвят за война (каквото остане след кражбите).След уреденото от предателите разграбване от Запад, на практика ни превърнаха и в мишена.Тона е

38

Анонимен

преди 8 години

Първанов беше единствения президент до сега, който има акъл, има визия и може да се държи прилично.Всички останали просто бяха и са карикатури.(вижте само Плевнелиев и неговите Ненчев и оня - на Външните Работи, коментарът е излишен)Единствения прилично облечен и що-годе приемливо държащ се беше Стоянов, но то беше само фасада - с жена му и всичките гафове около него, той просто не може да прилича и на бледо подобие до Първанов.Да и Пъванов не бе безгрешен.Но по-читав до сега не сме имали.

37

АТАКИСТ

преди 8 години

ВЪН ЯНКИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !ПЛЕВНЕЛИЕВ - ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ - ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН !

36

Анонимен

преди 8 години

Краварите ви направиха мишена. Когато казвам че руските ракети гледат към прозорците на домовете ви много елементи ми цакат минуси. Тези елементи наречени от някои "хора" си нямат напредстава в каква каша ви забъркват краварите. Но понеже такива елементи са със УО мозъчно действие няма как да видят това което става под носа им. Където са стъпили краварите само кръв и разрушения оставят след себе си. Утре когато децата ви попитат защо нашата родина е окупирана от краварите каво ще им отговорите?

35

Анонимен

преди 8 години

Когато с две ръце подписа България да влезе в НАТО,какво мислеше?Що за лицемерие?

34

Анонимен

преди 8 години

Тоя май трябваше да връща едни пари за тройной шлем и май сега се опитва да ги заработи!

33

ники

преди 8 години

Ако нямаме танкове и не сме фронтова държава, така ли? Що за тъпотия??? Ние сме фронтова държава, защото граничим с Русия през едно море, няма как да сме нещо различно от това.Гоце за пореден път надрънка куп глупости....

32

загрижен другар

преди 8 години

Първанов пак последен разбра за опорната точка! Бялата Златка го надпревари с много - още преди половин година предвеща, че май месец почвала Войната, а още предих туй доказа, че била почнала всенародна мобилизация срещу Русия... Другарят Първанов да се стяга, че съвсем ще изгуби доверието на братушките и тая гуша, която е отпрал, бързо ще се стопи!!! Не му отива на името просто с такова закъснение да се включва във вайканията :X

31

Митев

преди 8 години

Каква "фронтова държава" след като нямаме обща граница?!Представям си как ДВА танка преплуват Черно море и "сломяват героичната съпротива " на "непобедимата Руска армия". Явно Гоце го боли за "братската Съветска страна"! Прав му път.Да отива там и да не се връща

30

Анонимен

преди 8 години

A заводите за калашници? А руските самолети? Ами 45 години диктарура?

29

az

преди 8 години

To Durjava otdavna nqma *** tva e teritoriq s iz4ezva6to neselenie ako moje da se nare4e takova

28

Иванов

преди 8 години

Кой е този господин на снимката? Руско аташе или нещо такова?