39

анонимен

преди 8 години

тотална смяна на милиционерите на ру сандански те са виновни за подвизитена юнаците от този край за изминалите 25 години

38

Александър

преди 8 години

Невъобразимо деяние .. не знам, но за кой път 'издирваният е стар познайник на МВР' - те май само се запознават и ги пускат. Трябва да има много строго прилагане на закона - та ако може ей така да убиеш човек, защото просто иска да ти каже да спазваш правилата в каква държава живеем.. в случая разстрел е най-добрия вариант, това са *** и ***, които не заслужават да бъдат част от обществото.

37

Анонимен

преди 8 години

ЕМБАКА..ТУМБАКА..ЧУМБАКА..МАЙМУНЯКА..ГАЛЕВИ..МАЛЕВИ..МАРГИНИ..ТИКВИ И КРАТУНИ..АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВЦИ..БАРЕТИ..МАРЕТИ И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ КОМУНОМУТРОКАПИТАЛИЗЪМА ВЪРШЕЯТ И СЕ ПОДВИЗАВАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ В АБСУРДНАТА РЕПУБЛИКА НА ЧУДЕСАТА-ЧАЛГАРИЯ!

36

Дрът Ебливец

преди 8 години

Нищо и няма на баба Руми, може още да одуши съсела....

35

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с убиеца на ученика Георги в парка?! Чакаме да го разкриете.

34

доволен избирател

преди 8 години

Бубалази бубалази МВР на Румито ме пааазиииии..

33

Анонимен

преди 8 години

Бачварова , ръковидители и министри в правителатвата съставяни от ГЕРБ след 2009г сте ,без нужният опит,необразовани и не успявате да си изпълнявате служебните задължения резултати :няма икономика ,няма производство ,ЕС ползва нашият пазар , корупция,контрабанда,престъпност всеки ден има убити ,осъден политик и олигарх няма, етнически конфликт избухва.Това ли е вътрешна сигурност?Продадохте България това не е от неумения ,а за материални благаНахлуване на амрик.танкове да ви пазят ли?

32

Tina

преди 8 години

Хайде стига сте обвинявали за всичко комунистите и руснаците.Борисов и мутренския модел на управление днес са под защита на американците. Мислите ли, че те не знаят какво протеже са сложили за техен представител в БГ?!... Най-точният доклад за личността и кариерата на Борисов е на ЦРУ!Руснаците и да искаха не биха могли да компрометират американците пред българското общество, така както самите те си го причиниха...

31

Анонимен

преди 8 години

Убиецът е явно голям като е на пътя с новата кола, но сега се крие като мишка. Страхливец. Ако има малко достойнство ще изтърпи наказанието за това, което е извършил.

30

Призив

преди 8 години

Хванете Ембака и му напълнете главата с олово!

29

e?

преди 8 години

Аре оставка *** бабишкер ! КОЙ ? те сложи там кукла на конци ,а ? КОЙ ?

28

BG

преди 8 години

Prasni prikaski otivai si v Parlamenta ne stava6 sa Tova Ministerstvo slaba Ministerka si

27

Анонимен

преди 8 години

Ако работехте како Румяно,до сега да сте го хванали!

26

Анонимен

преди 8 години

Тази е егати неадекватницата -собствените и служители не могат да я понасят ,какво остава за останалите граждани

25

me

преди 8 години

*** какво има да работят по въпроса? Има очевидци на случилото се, какво никой не е видял номера на колата и не може да разпознае шофьорите ли? Това е убийство по особено общественовреден начин, трябваше да е решено в рамките на 48 часа и убийците да са прибрани. А не да се оставят да се шматкат или да избягат някъде в ЕС. И нещо повече, трябваше имената им да бъдат оповестени, за да може всеки който ги види, да знае какви са и да са пази. А какво стана с убийството в Борисовата градина? Нищо.

24

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с убийството в Борисовата градина, другарко Бъчва??????????????????

23

Георги

преди 8 години

Преди светлата демокрация също имаше престъпност, но тогава имаше и Белене, Ловеч, Скравена и уранови мини където заминаваха убииците! По улиците не ходеха престъпници с N-висящи преписки и осъдителни присъди!Така, че колко и да се говори докато законите са като врата насред полето престъпността ще избуява!

22

бост

преди 8 години

До RЕй мaргинaлен бaктероид безгрънaчен, ДПС и пaк ДПС подкрепихa 23те млрд лв зaеми нa ГЕРБ зa по мaлко от годинa!Където сa пaрите, тaм търси пaртньорство, проституирaщ соросоиден ***.

21

Анонимен

преди 8 години

PRERABOTILA SE NA SIANKA S MNOGO PARICKI.

20

до 33

преди 8 години

И как по точно се опитват да ни спасят? Като ни вкарват във война с Русия?!