79

Анонимен

преди 8 години

До руснаците са опасни............много си тЪЪЪб---по данни на ООН Русия е втора по приток на емигранти в света--така че не се страхувай--*** смешен......

78

men

преди 8 години

хахаха 140 тези глупости ги повтарях едно към едно под всяка статия. дали не си платена ***. питай в белгистан как арабите нищо не искат освен да има шерия в бриксел и как във швеция 90 процента от изнасилваниятана жени и ДЕЦА са от сомалийци и араби. питай и как пак там има цели гета където швед не може да припари. нито полиция, нито пощальон, нито полицай. аман от *** *** продаващи род и родина за по 20 лева на ден. амрика за българия а?

77

men

преди 8 години

путин пак сме за освобождаване. този път стигнете моля те до босфора. константинопол за вас останалото за нас. а надоле може да дадете нещо на гърците.

76

Анонимен

преди 8 години

само нашите *** разширяват капацитети и крадаt народна пара за да хранят маймуни, афганци и арабюги. в африканските държави и афганистан нашите съсюзници наложиха мир. качвайте ги на американските самолети и обратно в африка. направо една кампанийка от америка и англия на корабите и обратно в майка африка, да компенсират за робството.

75

Анонимен

преди 8 години

Хахахахахахахаха, иска им се на ушанките :)А кога ще е разпада на СССР-2 ?

74

Анонимен

преди 8 години

Това си е истина няма никаква пропаганда. Същото могат да напишат от всеки европейски вестник истината не се променя...

73

казаха им го

преди 8 години

Още преди 8 години един арабско говорящ израелски журналист на име Цви Ихезкел, документира свои срещи със европейски ислямски организации и ги даде на англичаните. Тогава никой не видя проблем в това което той нарече опасност за Европа.Някои от филмите му са направени със скрита в него камера. Облечен като арабин, говорейки арабски той влиза в джамии и религиозни клубове където арабите се събират, разговарят и правят своите плановеИнтересни филмчета с превод на английски и иврит. Гледайте ги

72

DEVIL

преди 8 години

СКОРО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЩЕ ОТИДЕ ПРИ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ

71

Анонимна

преди 8 години

Одеса пише се nichts mehr,raus.

70

Анонимен

преди 8 години

На калкулатора може да не му вярвате,той лъже винаги :)

69

Благодарствено писмо

преди 8 години

Скъпи Днес, искрено Ви благодаря за възможността да се запознаем с авторитетните, безпристрастни и задълбочени анализи на следните два фундаментални вестника-върхове на световния журнализъм:1. Росийская газета2. Пакистански мурафетИзползвам случая да благодаря и на светлейшите редакции на гореупомнатите 2, че са отделили място на ценните си страници за такива маргинални теми като скорошния разпад на ЕС.Свалям Ви шапка и поздравявам!

68

Киро

преди 8 години

идат - заедно с културата, религията и примитивността си.

67

Анонимен

преди 8 години

Ще питаш и ще се чудиш :)До един ще ви направим наш слугинаж, да сте се сетили да дойдете по-рано...

66

Анонимен

преди 8 години

Много си *** бе, американски лиза--------Не съм американски ***, а съм американец. Топките ще ми ги лижеш ти беден *** !

65

Анонимен

преди 8 години

Pozdravi ot Gaddafi...euro-o...surbaite si poparata ...

64

мен

преди 8 години

А бе ора кой бега от харно??? Земете ги тея люде и о ТКЗС-то да бачкат за леб и вода толко е просто ама нема кой...

63

Анонимен

преди 8 години

Мечока ще яде голямата тояга , задето бърка в кацата с чуждия медец, при 600 млн. народ 100000 са капка в морето. Дори азиатската *** може да приеме толкова , на водка и хляб ще бъдат естествено...

62

Анонимен

преди 8 години

след като САЩ са най загрижени за мира във ЕС е редно да вземат половината мигранти

61

Анонимен

преди 8 години

Нещо не го виждам тоя разпад на ЕС, само на *** много му се иска та да си разиграва мечока както иска , ама нема да стане :)Явно подплатена с рубли статийка, а имиграция в Европа винаги си е имало...

60

Анонимен

преди 8 години

Тук впрочем се откроява един парадокс: сред ключовите причини за мащабна миграция от "Либия бе военната операция на коалицията начело със САЩ, довела до падането на режима на Кадафи....Сега обаче Рим сърба миграционната "попара", забъркана със свалянето на Кадафи, а Лондон и Париж хич не помислят за солидарност."Кога го бомбардирахте Кадаифи - беше тиранин. На ви сега демократична Либия! Какво по-ясно да стане от това? Къде са САЩ да помагат ?