9

гогич

преди 8 години

"Съгласихме се да бъдем солидарни с обществото..." - само това като прочетох и до тук с разбиранията на "стачкуващите". Какво сте по-специални от останалите, че ще се "съгласявате" да сте като другите? Не били реформирани - ми крайно време е да започнете да се реформирате. В коя друга европейска държава има толкова МНОГО привилегии за една професия?

8

Анонимен

преди 8 години

Някой задавал ли си е въпроса защо толково години се насажда нетърпимост и противопоставяне между различни социални,етнически и професионални групи?Кой има интерес от това? В продължение на четвърт век политиците имаха прекрасни възможности да направят необходимите реформи и нещата да се поставят на истинските им места!Нормално ли е да няма никой виновен за това и всеки да се оправдава с предходното управление!

7

аз

преди 8 години

А кога ще започнат да си плащат личния дял от осигуровките по общ ред както всички останали? 28 години работа, 100% разход за държавата, после 20 заплати на куп и 30-40 години пенсия.... Как я виждат тази работа????? А останалите хора ще работят до 70 години, и ще им се увеличават вноските за да пълнят бездънната каса

6

бууу

преди 8 години

До АнонименХа ха точно така! Започваш на 20 г. + 30 = 50+40=90 Със средна продължителност на живот 74-77 пак са на кяр от осигурителния институт

5

избирател-безпартиен

преди 8 години

Вчера по телевизията дадоха т.н. палатков лагер пред НС и един полицай обясняваше как било на границата. Само , че той беше минимум 150 кг. Срамна работа . Полицаите нямат никаква подкрепа от народа , защото са част от престъпните схеми в държавата .

4

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък Каролев.Работи 28 и получава 40 год.пенсия.Ха ха според Каролев полицаите живеят до към 100 години.

3

kiril

преди 8 години

Да. Може обаче да работиш 40 год и да взимаш пенсия 1 год и да умреш или най-добре за управляващите въобще да не взимаш за да има за братята чернокожи, които колко стаж имат?

2

Анонимен

преди 8 години

ако за тях ще има ранно пенсиониране, не виждам защо да няма и за десетки други професии. Не виждам тези ченгета толкова да са се преуморили от нещо. По цял ден спят на бюрата си или някъде другаде. Пратиха някои от тях да пазят границата и за 2 месеца пропищяха всичко живо че ги отделяли от семействата им. Ами нали затова ви дават тия привилегии бе! За сведение аз съм я пазил тая граница 2 години в казармата. За тия 2 години ме пуснаха 1 път за 15 дни да си ида в къщи. И аз искам пенсия на 50г.

1

Анонимен

преди 8 години

Без съмнение е лукс, но още по-голям лукс е на 6 милиона мит'рял 240 хрантутници чиято единствена цел е лично облагодетестване!