30

Анонимен

преди 8 години

За да се стигне до директно убийство с нож в сърцето, тоя кой знае как ги е обидил в Сурат-тефтеря. Във всеки случай никой не бива убит по този начин без повод.

29

до 31

преди 8 години

по времето на Тодор Живков убийствата общо бяха толкова колкото сега за два месеца. убийците бяха застрелвани и с това всичко свършваше. бяхме една от най спокойните държави в света.

28

Анонимен

преди 8 години

И по Тодор Живково време имаше убийства,но тогава бяха изключение от правилото,а сега са просто негово потвърждение!Ама Демокрация,кво да го праиш?

27

Анонимен

преди 8 години

До 28: И като ги закрият какво .. няма да изчезнат ***. Ще си намерят просто друг повод да бъдат ***.

26

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с тримата нападатели от западен парк, които наръгаха момиче в гърдите? Хванаха ли ги? Или се разхаждат по парковете и...се случва това - смърт на невинни деца. Нашите деца. Къде е полицията?

25

набюдател

преди 8 години

да закрият тия отбори само размирици побой ща чупене агресия и нищо позитивно свързано с футбола !!!Просто няма смисъл да ги има и да се ангажира цялата полицията на всеки мач все едно идва гражданска война !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Тая история ми се вижда скалъпена набързо, защото нямат идея какво е станало! За пръв пт чувам, че футболни фенове се ръгат с ножове, посред бял ден в Борисовата! Май се прикрива нещо друго! Какво стана с тези, които наръгаха няколко пъти момиче в гърдите на Западен парк? Никой не ги намери май! Те си се разхождат свободни и необезпокоявани по улиците и не ги закачат. Ако се разбере, че отново е станало нещо такова, хората ще скочат.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Aaaaaa, изобщо не са ни освободили, като гледам биографиите на управляващите ни КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИИ, вкл. и т.нар. "опозиция" - НИКАКВО ОСВОБОЖДЕНИЕ НЯМАШЕ !

22

Анонимен

преди 8 години

Добре че братята американци ни освободиха от 45 годишно комунистическо и руско робство и сега сме цивилизована европейска държава - над ден убиват, пребиват, газят на пешеходна пътека и изнаслилават най-много 5-10 деца, а при комунизма убиваха поне по 100 деца на ден.

21

Анонимен

преди 8 години

Детето беше добро..Бог да го прости! Не мога да повярвам, че се е случило.

20

Отвратен

преди 8 години

Футболните стадиони в България се превърнаха в места, където си дават срещи банди от псевдофенове-погромаджии, а опустошаването на стадионите се превръща в норма след всеки по-важен мач. Убийствата и осакатяванията на млади запалянковци от развилнели привърженици на противников отбор все повече стават част от ежедневната криминална хроника. Президентът на БФС Борислав Михайлов обаче явно не вижда тези и куп други безобразия или си мисли, че може някакси да ги запише на сметката на Йозеф Блатер.

19

Анонимен

преди 8 години

Футболните привърженици са най-големите престъпници в България. Те са виновни са целия преход до сега.

18

Ямболлия

преди 8 години

не знам дали са футболни фенове или не ама тия фенчета са такива лекенца, шамари и ритници заслужават само за закуска,обяд и вечеря.

17

Анонимен

преди 8 години

Съученици на близнаците казват, че по време на убийството те са били в училище...

16

Анонимен

преди 8 години

Обективно погледнато, момчето може да е убито от всеки. Посред бял ден и в парка - от нещо в комбинацията нагъл-***-психопат. На *** да се заложи е най-разумно и разследването закономерно трябва да се насочи първо в тази посока. Т.е. да се търси човек с ниско образование и още по-ниска обща култура. Футболен фен и/или индивид от някои етнически групи е напълно вероятен извършител.

15

Анонимен

преди 8 години

То в България от толкова конспирации сме на това дередже... Преди време фенове се биха в Борисовата и някакъв с щека го наръгаха... Кой знае за каква глупост са убили момчето.

14

s

преди 8 години

Нормално.

13

ЦК на либерастите

преди 8 години

Пак някаква глупост свързана със скъпената версия.Ултрасите обичат да се млатят с юмруци, шутове и т.н. в най-лошия случай с боксове или бухалки.Защо момчета високи почти два метра ще трябва да пробождат с нож жертвата?Убиеца най-вероятно е агресор от чалга-кънър стайк поколението - дете на важен бизнесмен или политик.

12

анонимен

преди 8 години

какво прави този примерен ученик с бръсната глава в 12 часа на пейка в паркапо това време трябва да си на училище идва края на годината изпити оценки

11

senseipetz

преди 8 години

do kolkoto sum najasno s futblnite zbiwania obiknowenno ima dosta boi predi da se stigne do takiwa napadenia.. a mom4eto e samo narugano.. a i nai rannite statii si pi6e6e edna probodna rana.. demek napadatelja e mislil da wzeme noza za spla6wane, no kazano ne6to e prowokiralo da go namu6ka ot jarost.. towa e w 90%, ako ne i powe4e samo zaradi zeni.. ne goworim za zenata za koiato powe4eto w BG sa zeneni i moze i da ne mogat da se gledat.. goworim za ljubov..