35

ъхъ

преди 9 години

И Русия като не е в ЕС защо ли убийствата на парче от населението са 6 пъти повече от тук?

34

Наблюдател

преди 9 години

Напразно си чешем езиците, а и не трябва!Лека му пръст на момчето!Нека полицията си свърши работата и да намери извършителя!

33

Анонимен

преди 9 години

Вися през вечер в Борисовата и трябва да ти кажа, че ром или бежанец там не съм видял. Нито вечерта, нито през деня. А това за агитките го оставям дори без коментар. Излиза, че като няма мачове, си оставят ножовете у дома.Отделно, че се говори за "прободна рана", а такава можеш да направиш с всякакъв остър предмет, или за това не си се сетил?

32

Възмутен

преди 9 години

Така като чета информацията по другите сайтове, момчето е убито близо до мястото, до което беше намерена и Яна! Очевидно е, че общината в лицето на г-жа Фандъкова си е свършила работата и гражданите се разхождат спокойно в парка!

31

Анонимен

преди 9 години

В нормална страна , където човешкия живот се цени , цялата полиция щеше да е на крака да търси кой е убил 16 годишно дете , вместо това полицията ни е на крак да защтава престъпниците с незаконните къщи и 10тките деца.

30

Санбернар до 30

преди 9 години

Вчера и днес футболни агитки не е имало в Борисовата градина, първенството свърши в неделя, мачове няма!За сметка на това наркомани, бежанци и роми се разхождат всеки ден по улиците! Следейки коментарите ви, стигам до извода, че вече се знае кой е убил клетото момче и той не е правилен спрямо европейската ни интеграцията...

29

Анонимен

преди 9 години

28, колкото и да не ти се иска, *** и арабелите са вече навсякъде. Даже в Русия, дето се барат великани, най-големият им бежански поток е от ***. Факт. Виж как коленичат из Москва по своите си празници. И да излезем от ЕС, нищо няма да се промени.

28

Анонимен

преди 9 години

Е ти нищо не каза, да сравняваш носенето на лопата в колата с мачете :D С това мачете кво ще прави, ще сече тръстиката, че му пречи да мине ли? Футболните агитки са масово ножари, има и какви ли не батки-битки, дето ходят с таралежи под мишниците и гледат лошо и вадят ножа за нищо. Ае, нема нужда. Плюс това "прободна рана" е много общо - преди време при сбиване в Борисова един с щека го бяха наръгали.

27

до 26

преди 9 години

Най-малкото по улиците няма да се разхождат *** и араби, а с ромите ще можем да сме по-нетолерантни!В Париж и Лондон е същото, не може да се разхождаш спокойно вечер от такива криминални типове!

26

Анонимен

преди 9 години

В парка с мачете ли се разхождаш?В колата имам и лопата, това значи ли, че ще те копам?Говорим за манталитет!Българите нямат навика да ходят с ножове в себе си! За някои други етноси това обаче е традиция!

25

Анонимен

преди 9 години

24 и кво, ако България е извън Европейския съюз, изведнъж всички ще станем хрисими овци?

24

Анонимен

преди 9 години

много малко българи ходят с ножове в себе сиЯвно малко българи познаваш. Возил съм се при таксиметраджия, който имаше мачете. А пишлеметата из училищата в момента всички се правят на ММА-бойци. Лека му пръст на момчето, ама не бързайте с изводите - не забравяйте, че тия, дето пребиха човека за нищо във варненския мол и го убиха, са си чисти българи.

23

Анонимен

преди 9 години

Щом в центъра на София стават такива неща, какво ли е по кварталите и в провинцията....България в Европейски съюз, честито!

22

Оня

преди 9 години

Разхождал съм се достатъчно ... имах предвид да изчакаме да излезе информация и тогава да си чешем езиците, а не да бързаме да обвиняваме някого пък после "аа *** то ни било точно така .." жалко че вече сме фанали вилите

21

Тъпи ли сте кви сте?

преди 9 години

Стига сте питали кво става с България кво става??? Става Простотия те това става!!!.. Кво става???. Няма държава няма власт няма полиция няма армия няма само простотия.... и глад...

20

до Оня

преди 9 години

Добре, разходи се вечер около Лъвов мост, Женския пазар, Симеон и Халите!После пак ще си говорим!Някакви араби и *** притесняват всяка преминаваща жена със сексуални забележки, а това според теб е нормално! За мен не е нормално!Както и не е нормално в Борисовата градина и около Народния театър да се разхождат наркомани!Но Полицията не върши никаква работа! Ако беше обратното, това момче щеше да е живо!

19

Оня

преди 9 години

Че има елементи сред тях има, и това че нито една държава не ги иска също е факт. Значи ли че няма сред тях хора които наистина са бежанци? Това че Българската администрация ще свърши с регистрацията след като сме колонизирали марс си е наш проблем .. не бежанците са ни врагове ами абсурдната ни държава. ... И се постави на мястото някой които наистина е такъв ... пробва ли? Ии как беше?

18

до 19

преди 9 години

И какви са коментарите? Лъжа ли е? Ако полицията си свърши работата и по улиците няма престъпни елементи, роми, бежанци, наркомани, такива новини ще се чуват веднъж на 20 години!Тази толерантност ще ви убие!

17

Анонимен

преди 9 години

ЧЕТА ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДЯ КАКВО СТАВА С ТАЗИ ДЪРЖАВА.КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ И ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО СЕ ПИШАТ, ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ УБЕЖДАВАМ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АЗ И ВИЕ ЖИВЕЕМ В КЛОАКА.

16

до Оня

преди 9 години

В България няма бежанци! Бежанци се приемат от съседна държава, в която има война! Нито в Турция, нито в Гърция, Сърбия, Македония или Румъния има война! Това не са бежанци, а нелегални емигранти!Лека му пръст на момчето, отклоняваме се от темата! Но това е факт - много малко българи ходят с ножове в себе си! Виж при ромите, арабите, мюсюлманите - това е закон!