48

Анонимен

преди 8 години

Партия Северна Лига иска северна Италия да се отдели от южна Италия, защото северняците работят здраво, а южняците само лапат на готово.Северна Лига изобщо не е ксенофобска партия, а сепаратистка, защото иска отделяне, не бъркайте тези понятия.

47

онбашията

преди 8 години

някой да сезира съда в хага че фашистката полиция си позволява да преследва гражданите

46

Мислещ

преди 8 години

Това може да се случи само в ***!

45

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Ми гласувай за Северната Лига

44

vesko02

преди 8 години

Роми ,в смисъл римляни ли?

43

Анонимен

преди 8 години

Хич не харесвам дядо Адолф, но едно не мога да му отрека, знаел е как се действа с тия! Наистина жалко, че е хабил толкова сили за други неща, вместо да беше отървал света от този проблем! Но станалото, станало, рано или късно на всички ще им писне от тях и тогава ще си го получат.

42

rm

преди 8 години

Не го вярвам това. Филипинката сигурно ги е нападнала, и ромите са били принудени да се отбраняват!

41

Анонимен

преди 8 години

До Анчо ШукриСпоко, няма как да станете мнозинство, защото много преди това ще измрете от глад и болести зарите в собствените си л...на, защото няма да има кой да ви храни и лекува. Така, че не се надявай много.

40

Анонимен

преди 8 години

Докато не проумеете, че ние като народ и общество трябва да дадем ясен подкрепителен ВОТ на избранниците ни за справяне с проблема, няма се оправим. Бутане на Гетата, спиране на всички помощи за неработещите и намирането им на работа в държавни и общински предприятия с обществено полезни дейности - чистене на реки, копане на канавки, почистване на паркове, строителни работи и т.н.Тая *** само насилствено ще се вкара в реда - нашите другари от БСП и ДПС ги научиха да не работят,а да крадат.

39

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

За който и да гласуваме все сме прецакани. И без това сме марионетки в ЕС а той пък в ръцете на САЩ. Франсетата как се прецакаха с Мистралите само хахаха.

38

Анонимен

преди 8 години

Горките хора, да станат невинни жертви на тия! Но поне на италианците и на другите европейци ще им се изясни що е то ром и че мястото му не е сред хората!

37

Анонимен

преди 8 години

Чакаме позицията на Местан и компания.Другия път на изборите пак не гласувайте ... а чакайте да ви определят съдбата и управляващите.

36

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Европа рано или късно ще залитне към някоя крайност па ако ще и ислямокомунизъм. Тази последната дума е разбира се хахаха.

35

бай иван

преди 8 години

резервати с бодлива тел и силен ток по нея. който се опита да бяга се изпържва на телта. вътре ще се избиват и колят едни други по цял ден. отгоре дронове ще пускат храна, която ще намалява с цел намаляване на популацията и за която ще се избиват.това виждам аз в бъдещето.

34

Анонимен

преди 8 години

Корекция на края на коментар 38 - Настроения като у наС

33

симеон

преди 8 години

Трябва обществото да се справи с безобразията на ромите.Има много начини.Колкото са по- нагли ромите , толкова по-строги трябва да са законите .Прекалената толерантност към тях е безумие.Те го разбират , като бонус да си правят каквото си искат.тодор живков беше ги поставил на място , но за съжаление това се промени.

32

ЕсенциятаНаМатериала

преди 8 години

"... ромски лагери,предоставени от общината,която покрива разноските за електричество,вода и битови отпадъци"- и там ромите живеят на чужд гръб"Започва организирането на граждански групи за нощно бдение и самозащита"; социалните мрежи били пълни със "закани за саморазправа с ромите"- също като у нас, но къде са ни шпицкомандите"Мнозина избиратели публично заявяват,че ще гласуват за ксенофобското партия",чийто лидер апелира"да бъдат пуснати булдозерите в ромските лагери"- настроения като у на

31

Анонимен

преди 8 години

До знайкоили ти променя коментара по свое осмотрение. А ако един ден случайно те привикат примерно защото, можеш да си сигурен, че срещу твоето АйПи ще се мъдри подходящо коригиран текст без нищо общо с първоначално написания.

30

Адолф

преди 8 години

Само аз ли бях с трезва мисъл ?

29

Анонимен

преди 8 години

Според мен новия Адолф вече се е родил някъде в Европа. Въпрос на време е да порастне и да поднови това, което предшественика му не завърши преди 70 години...