20

1123

преди 9 години

По тая логика да им се разреши и от трибуната на НС да говорят свободно на турски, като даже им се осигури превод. Какъв идиотизъм само!

19

Анонимен

преди 9 години

И този глътна вода.

18

дървеният сам

преди 9 години

Министрите ни говорят на майчиният език на пинокио и буратино, те не са хора а дървени кукли, които се управяват от кукловоди, с обещанието някой ден да бъдат превърната в хора от добрата фея леля Сам....

17

Анонимен

преди 9 години

Кадиев е предател и антибългарин.

16

Един Българин

преди 9 години

До някойКадията каза, че ще ви осигури превод...То и сега има места, където уж си говорели и имало превод. Нали се сещате превода от какви ще е и колко ще се превежда дори и да се приеме , че това е някаква "европейска ценност". Турция никога няма да разреши агитация на друг език при положение, че 40% от населението и не са турци и са от един етнос. Ние толкова ли сме прости, че да го правим?

15

Анонимен

преди 9 години

Кадиев е поредният еничарин, равен на #Кой

14

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Питам къде в Европа има държава била 500 години под ГЕНОЦИД на съседна държава _______________________________________Навсякъде в европа има такива държави, в т.ч. окупиани и подложени на геноцид от любимата ти Расия- Литва, Латвия, Естония, Полша, Финландия, са били под руско робство в продължение на векове, и в нито една от тях няма забрана за агитация на руски език

13

А

преди 9 години

Кадия (през турски от думата на арабски: قاضٍ [qɑːd̪iː] - ка́ади) е мюсюлмански съдия, раздаващ правосъдие въз основа на шариата.

12

някой

преди 9 години

Предизборните агитации и всички други официални дейности трябва да се водят единствено на официалният език в държавата. Това се налага освен от всичко друго, и от един много *** факт: това е езика който всички в тази страна разбират и говорят. Какво ще стане ако се започне агитация на език който аз примерно не разбирам? Това не е ли дискриминация спрямо мен? И ако на тази агитация се изказват някакви идеи спрямо мен, как аз ще разбера че някой има някакви лоши намерения спрямо мен?

11

Гошо

преди 9 години

Ти им дай пръстче, пък виж как бързо бързо ще стане втори национален език. Мислиш, че само за агитацията им е зора ли :) ***, те и сега си говорят както си искат - ЛОШО НЯМА!!! Лошото е когато почнеш да го официализираш със закони. Създай прецедент и си приключен. С две думи какъв хонорар взе от колегата агент Павел :) (едните ще защитават малцинствата - другите ще леят националистически плам - печеливш няма да е народът).

10

Евга

преди 9 години

Бавно и с предлог, че ЕС видиш ли го иска, скоро в родното школо ще се преподава(вменява и внушават всякакви идеологии на децата ни)на всякакъв друг език и много по- малко на български и всичко това добре вплетено зад маската на толерантност и.всякакви др. измислени евроценности издигнати в култ в последните 20 години:Къде сме ние- българите, къде сме народе?! До кога ще търпим да ни измислят нови правила и да ни водят за носа!! До кога ще търпи народът пенсионни, здравни промени...До кога!

9

bg subsidia

преди 9 години

kadiev, pravata sa edno, zadaljeniata sa drugo v rbg. a da smesvate kitkite i fitkite e treto.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Глобализация .... Мултиетнически модел !Примирявайте се или сменяйте системата, докато не е станало късно ...Русия ви показа кой е другия модел !

7

ХА ХА

преди 9 години

Умен е Кадиев, умееен! Усети че БСП-то няма да го бъде и започва да трупа точки за ДПС! Ще те приемат, споко, то там е пълно само с такива като тебе!

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Другарю Кадиев, гледах участието Ви в сутрешния блок.Там вие извадихте аргумента, че никъде в ЕС нямало такъв закон, забраняващ агитацията на майчин език.Питам къде в Европа има държава била 500 години под ГЕНОЦИД на съседна държава и имаща същото малцинство в нея ?Никъде !500 години не се трият с 25 години промиване на мозъците и подмяна на историята !

5

123

преди 9 години

Който иска да води пропаганда на турски,да отиде на го прави в Турция!Какви са тези *** предложения!!Толкова проблеми има тази държава,а Кадиев ще създава нови.***!

4

Гочо

преди 9 години

Не нарушавай Конституцията и законността!Там е написано:говоримият език е българския.Стига сте пълзяли пред една етническа партия,която дори няма място в Парламента.За власт сте готови да пожертвате България.

3

ПРЕДАТЕЛИ

преди 9 години

А пък аз предлагам да ни направи по един дудудк.Типичен БСПар готов да продаде народа си,даже майка си и баща си но да гласуват за него че да може да си плати лизинга на колата и жилището и евентуално да отиде лятото на морето.Ако не гласуват за него и за тези като него прави ще умрът.Предстявяте ли си от утре БСП да не са в парламента и да не вземат народна пара,как ще живеят,какво ще правят те друго не умеят.БЕЗДАРНИЦИ и БЕЗНАРОДНИЦИ.

2

Дообре

преди 9 години

"най-сериозната заплаха за България е етнически конфликт и това не трябва да се допуска"Ами като е така, какво ручкаш по темата бе, руска подлого! Такива ли са новите ви инструкции, да дестабилизирате къде каквото можете!Саботьори! Друго не става от вас, комунистически ***!

1

gg

преди 9 години

Korumpiran Ibrik .Jena mu se zanimava s prekopuvaneto na tok .