5

Анонимен

преди 9 години

До Стар гларус 1 Това е само един луд фантазия на стар и вече абсолютно импотентен гларус. Нищо повече. . Съжалявам, но най- добре времето си е отишъл. Имаше само фантазии. Но не за всички, моля!

4

Анонимен

преди 9 години

В държава, в която 60-70% имат сериозен проблем с алкохола е напълно нормално след 60 почти да няма мъже. Така, че проблемът не е в грижата или в липсата на грижа на рускинети, а в една течност.

3

Анонимен

преди 9 години

Продължителността на живота не е показателна за качеството му.

2

Алекс

преди 9 години

Явно не е висок критерия за добър мъж в Русия. Стига да не пие е злато. :)От друга страна от десетината рускини с които съм имал контакти всичките бяха бая чалнати та може алкохолизма да е защитна реакция. Лично аз харесвам рускините като визия, ама до около 25-30 (след това имам чувството че от момиченца направо стават тетки), но да се ожениш за такова торнадо поне на мен ми се струва неразумно. :)

1

Стар гларус

преди 9 години

Рускините са хубави до към 30 годишна възраст. След това стават заядливи *** и разпльокани тьотки. Винаги са били лесна плячка за нас гларусите, поради тенденциозната им генетична склонност да се предлагат евтино. Така и не успях да проникна в Англо-саксонско междукрачие. Навремето на плажа имахме точкова скала за победите сред курортистките. За германка и шведка се даваха по две точки. За българка нула. За рускиня се отнемаха по две точки. Бях последен в класацията. Боцках само рускинчета.