23

Анонимен

преди 9 години

"Задачата се генерира пред мен, в моите ръце, тя не се знаеше."Абе льольо и аз мога да ти генерирам задачата на "случаен принциоп" пред очите ти... след като преди това съм продал отговорите! Ти в кой век живееш бе!

22

Анонимен

преди 9 години

Човекът, обявил Златаров, Ломоносов и Кюри за кръгли нули, днес отново блесна с безграничната си глупост. Сега видиш ли изтичането на отговорите на матурите били едва ли не измама... Сякаш мнозинството не сме преминали през ситото на образователната ни система и не ни е ясно как стават нещата в България...

21

Гледам Тв

преди 9 години

Мили хора, защо си мислите, че няма човек, който да реши матурата за 1/2 час, пишете небивалици - програмисти, генериране на кодове, продадени матури и т.н. - грамотните хора, независимо какви са - родители, ученици, студенти, учители, администрация могат да решат затворените въпроси за 1/2 час! ... и някои от тях са решили да продадат отговорите за някой лев...

20

www

преди 9 години

Тоя е парадоксално *** за образователен министър. Такъв до сега май не сме имали. Но по време на управлението на Бойко винаги може да стане и по-лошо.

19

Анонимен

преди 9 години

Na izpit se siada, no iaketa i chanti otpred pred duskata, uchitelite ne da stoiat sednali zad biuroto, no da minavat i da proveriavat uchenitzite ne da spiat

18

йух

преди 9 години

Тоя е мноооооого ***.

17

Анонимен

преди 9 години

Доказателства, че си престъпник нямаме Професоре. Но това, че си невероятен *** го демонстрира както с включването си в кабинета (бандата) на Мутрата, така и с непремерените си изказвания по въпроси и за личности, които не са лъжичка за твойта уста!

16

бан

преди 9 години

за престъпник - не, шефа ти е такъв, хо за *** - ДА.

15

Dada

преди 9 години

Танев, защо държиш Кастрева в екипа си??? Тази змия,кажи?

14

Анонимен

преди 9 години

Не - аз съм просто Кръстник.

13

Анонимен

преди 9 години

не,тоя е организатора на престъпниците.

12

Анонимен

преди 9 години

Танев, щом си влязъл в политиката е ясн о какъв си.В България за съжаление политиците сами се приравниха с престъпниците.

11

Анонимен

преди 9 години

Просто може случайният алгоритъм за генериране на въпроса да не е бил толкова случаен и някой от програмистите да е знаел кое ще се изтегли. А пък си има и други начини за крадене на данни, просто трябва да се проверят всички хора, имали досег с програмата.

10

realen

преди 9 години

Преписването е било масово. Ходили са да тоалетна и са се връщали с отговори на дланта.

9

62804

преди 9 години

Танев: Да ми умре премиерът ако лъжаV

8

edin

преди 9 години

Прочетохте ли думите на министьра?

7

:)

преди 9 години

Този е огромно недоразумение. Даже мисля, че може да е луд. Москов също. За Пръмовица... нямам думи. Лукарски пък разбира от икономика, колкото сегашния МВР министър от... МВР. Горката женица гледа като натровена като направи поредната си издънка. Изобщо, хаоса е пълен.

6

Членска карта №7

преди 9 години

Законът за журнализма...Уби ме пишман министър с този израз!

5

Анонимен

преди 9 години

Танев не е виновен, това е ясно. Елементарна теория- даден тийм от програмисти пише базова програма за генериране на списък от въпроси. Крайният потребител, който си мисли, че генерира списъка с въпросите не знае какъв сорс код стои зад интерфейса. Реално погледнато е възможно да е пипан сорс кодът от един човек и нито министъра, нито никой друг да не знае, че това е правено. И какво се оказва- някой все пак знае предварително въпросите. Просто теория.

4

Анонимен

преди 9 години

има толкова много ... технологични начини тази задача да се "вземе" направо от изпита, след което "решенията" да се върнат, изобщо не е нужно да се знае предварително.И все пак задачата (което май е тест) се генерира от краен брой въпроси, които някой ги е написал и подбрал, по алгоритъм, който също е написан от някого, какъв е проблема друг да разполага с всички тях и при необходимост да изпрати необходимите. Аборигентски изказвания.