80

Анонимен

преди 9 години

А сега да не би КАТ да спира пияните шофьори? Нищо не прави, така че не ми разтягай лакърдии. КАТ е най-добре да се закрие и да се замени с нещо работещо и с нови хора.

79

Анонимен

преди 9 години

При това КАТ не просто са безполезни, а са вредни-------------Значи викаш бай Колю парнаджията като излезе на 2 кила ракия, да няма кой да го спре, щото КАТ ще е закрита, защото са "безполезни и вредни"Някое лапе на 19 на метаамфетамин, водка и уиски с колата да си кара, викаш е ще бъде по-добре а?

78

Анонимен

преди 9 години

А кога КАТ ще започнат да глобяват лай**рите, които летят с 200 в бус лентите на големите булеварди.---------Е нали за това става дума. Ще се записват и по-късно:- Здрасти аз съм твоята леля. Ти ли кара с 200 в бус лентата? - А неее, в никакъв случай не съм бил аз, аз така не карам- Така ли? Ама те има записан тука на филмче ... :)Нали затова се радвам и аз, че вече джигитите ще си получават пощата от КАТ

77

Анонимен

преди 9 години

До Варнанай голямата тъпотия в ЗЗДП е ....несъобразяване с пътните условия...т.е. Дори и караш със скорост по ниска от максимално допустимата , но се блъснеш заради дупка ...си виновен ти защото не се съобразяваш с условията----------Е как може да не схващате, че преди закона, преди тъпия катаджия и прочие, преди всичко е Б Е З О П А С Н О С Т Т А !!!!Нали гледате американски филми. Там не сте ли виждали как заради 1 човешки живот се правят луди неща, дава се всичко за да оцелее 1 човек!

76

Анонимен

преди 9 години

До художника 77---------Полицаите са те излъгали. Нямат право да ти пишат акт.В подобен случай възразяваш в полето за възражения, като написваш, че полицаите видимо са в нетрезво състояние, очите им са зачервени и въпреки, че няма знак, те са ти написали акт.

75

Анонимен

преди 9 години

КАТ отдавна трябваше да се закрие. Всяка друга структура би свършила нещо полезно, но не и КАТ. При това КАТ не просто са безполезни, а са вредни, но за да го разбере човек трябва и да се замисли. За повечето хора е по-лесно папагалски да повтарят лъжите на КАТ.

74

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че КАТ не съществува - това което стои зад КАТ е една частна мафиотска структура наливаща пари в незаконни фирми, чрез събиране на рекет от обикновени хора и защита на "свои" хора.

73

Варна

преди 9 години

Когато държавата си ъпдейтне законите, сигнализацията и инфраструктурата тогава може да изисква от гражданите....не може на магистрала да има ограничение 90, не може на разбит или накъдрен път да се слага табела за неравности ( самия пътен знак , сам по себе си е абсурден)...и с това да се решава проблема

72

Анонимен

преди 9 години

А кога КАТ ще започнат да глобяват лай**рите, които летят с 200 в бус лентите на големите булеварди. Докога ще търпим малоумното поведение по пътищата на една шепа комплексирани калпаци.

71

Варна

преди 9 години

....най голямата тъпотия в ЗЗДП е ....несъобразяване с пътните условия...т.е. Дори и караш със скорост по ниска от максимално допустимата , но се блъснеш заради дупка ...си виновен ти защото не се съобразяваш с условията

70

Tревор

преди 9 години

ACAB

69

художника

преди 9 години

До първо виж себе сиКак да спазвам закона бе пич, като има взаимоизключващи се знаци на пътя?ПРИМЕР: Карам по еднопосочна улица, която свършва на Т-образно кръстовище. На това кръстовище има само ЗНАК, че съм без предимство.Завивам надясно и се оказва че карам срещу посоката на движение, защото и тази улица е еднопосочна. Куките ми направиха АКТ, а на въпроса ми защо не са сложили знак, за да знам накъде да завия ми отговориха, че това е работа на ПЪТНА СИГНАЛИЗАЦИЯ- това се случи в Равда.

68

първо виж себе си

преди 9 години

Спазвайте закона , както го спазвате като излезете в чужбина и няма да имате проблеми , всичко останало е оправдания - пътища ,знаци , червената шапчица и прочие . Оправданието е като *** - всеки си го носи със себе си . Какъвто народа / демек аз и вие / такава и полицията , образованието , съдебната система и прочие и прочие . А иначе българите сме капацитети по - всичкоооо , от футбола до ядрена физика .

67

Анонимен

преди 9 години

Съгласна съм с предишния, КАТ е паразипредпоставки за карупциятна структура в МВР, носи само негативи и предпоставки за корупция

66

Анонимен

преди 9 години

Да, закриване на сегашния модел на КАТ! Катаджиите - в РУП и да работят на терен, без да се крият по храстите и в помощ на гражданите. Регистрацията - в Общината, книжките - също.

65

123

преди 9 години

че кога КАТ е бил на яве

64

Анонимен

преди 9 години

НАРУШИТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ НАЙ ВЕЧЕ СА РАЗНИ МУТРАФОНИ-----------Познавам пишлемета, които летят с БМВ-то 90-та година с по 150 по улиците и се чуват от 1 км, като идват, което може да се окачестви като някакво предимство, защото поне те предупреждават, че скоро ще мине по пътя.Никакви мутрафони не са това и с глоба от 100 лв, няма да ги спретеЯ му вземи книжката на този автомобилен фен, ще го помни цял живот и по улиците на града ще кара бавно и внимателно.

63

симпатяга

преди 9 години

милиционери-гербави калинки. Това е супер неработещо, всеки юрист-студент в 3-ти курс ще обори тъпите актове в съда. Мобилни камерти, муахаха. А овцете блеят и се радват че видите ли мицифайките работели и ловят лошите. Последователността е следната-читави пътища, разумни знаци, оправена организация на движението, уволняване на всички в КАТ и назначаване на нови хора, обучение, стратегия и визия за КАТ, изкореняване на милиционерщината. Пък тогава нека има камери и глоби. *** калинки.

62

Станчо

преди 9 години

Въпреки,че вкараха 1 милиард в бюджета явно не стигат, отново ще има поголовна сеч от разни патрулки скрити в храстите, пак ще има обади се на приятел, пак ще кво прайм сега! Кой независим орган ще контролира куките или пак ще вярваме на професионализма и неподкупността им, щом приемат нова наредба да приемат и как и кой ще оповестява местата за контрол с АТСС, кой ще им търси отговорност за своеволия и избирателно снимане, трябва ли да се появи нов Тръпков за да се вземе държавата пак в ръце?

61

Анонимен

преди 9 години

НАРУШИТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ НАЙ ВЕЧЕ СА РАЗНИ МУТРАФОНИ..КИФЛИТЕ ИМ И ИНДИАНЦИТЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СКУПЕНИ КНИЖКИ ИЛИ ДАЖЕ БЕЗ ТАКИВА!ЗАЩО КАТ И МИЛИЦИЯТА НЕ СЕ ЗАЕМАТ И ДА РАДБЕРАТ ПО КАКЪВ НАЧИН СА ПРИДОБИЛИ КНИЖКИТЕ СИ СЛЕД КАТО НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ ПЪК КАМО ЛИ ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ!!!АА??