29

бг олигарх

преди 9 години

Домусчиев е нагъл, мазен ***. С една дума бг олигарх.

28

Анонимен

преди 9 години

Домусчиев е просто е поредния самозабравил се нахаканяк!

27

Да

преди 9 години

*** е слаба дума слушам гона от време на време егати тия взимат и заплати и то тлъсти пък са по доле от селския клюкар

26

Анонимен

преди 9 години

Домуса трябваше(ако е умен) с лека ирония да отговори и да продължи. Обаче явно беше на доста питиета и не си сдържа нервите, което не говори добре за него. Имам чувството, че ако не бяха камерите, да беше извикал горилите да го пребият това репортерче.

25

Иванов

преди 9 години

съгласен съм напълно с Домусчиеви бих добавил, че освен *** журналистите са и платени разпространители на лъжи,защо не роптаят когато ташева ги обижда от трибуната на НС, а сидеров ги бие когато не му харесат въпросите им

24

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам тъпите фенове и журналистите - нищо не сте дали, нито стотинка, а претенциите ви нямат край, егати наглеците !

23

Анонимен

преди 9 години

Я вие направете нещо като Домусчиев или някой като него, да се заядат с вас и тогава да видим какво ще ви е възпитанието ;)

22

Анонимен

преди 9 години

И този го удари Слънчевата болест. Правеше се на възпитан и културен но си е Селски бег отвсякъде. Като стана близък с Тикваров се усети недосегаем. И простотията му изригна.

21

Анонимен

преди 9 години

Не гледам футбол изобщо, но изгледах видеото - журналиста зададе заядлив и провокативен въпрос.Домусчиев плаща за този отбор и всичко около него, има право да се дразни от заядливи въпроси.

20

анонимен

преди 9 години

Какъвто журналиста- такъв и въпроса - олигофренски! Празен стадион - голяма работа.Колкото голям града толкива и публиката.Нищо за играта на отбора,нищо за красивото съоражение- къде е пуликата що за въпрос пък и обидени и то всички журналисти.Защо *** си личат те се познават и без Кирил Домусчиев да ги назовава. Камен - Дървото,Диков - пелтекаи другите се знаят сами

19

Анонимен

преди 9 години

Аз съм Киро Хубавеца вечен бизнесмен,като мене няма нийде умен и засмен,събирам аз дечица малки, баби, ученичкиДа гледат шампионата мой купен днес от мен.Журналисти разни гадни, подли, завистливиЗадават ми въпроси щекотливиНо имам си опора силна, здрава и платена,Тиква като божество наше обявена.

18

аха

преди 9 години

До Анонимен 11Може въпроса наистина да е провокативен, но щом го е нарекъл *** пред камерите, това означава, че най-малкото и той е същия!Ако продължаваме да си затваряме очите за такива богати наглеци, нищо добро не я чака България!

17

Край

преди 9 години

по притестнително е това че Борисов и Горанов са ходили до там с хиликоптер да откриват даже не и цял стадион ами педесет реда седалки. Хиликоптер!!! сигорно щото в разград не може да кацне фалкона. Повече не ми се говори.

16

Анонимен

преди 9 години

Прекалиха вече. Много жестоко го е обидил. Не го харесвам Домусчиев, но го преекспонираха цялото нещо.

15

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец за 4-ти пореден път стана шампион.Честито!Домусчиев е един почтен бизнесмен, който върти бизнес на няколко континента.Хората, които го критикуват не са постигнали и 0.000001% от успехите му!Успех на Домусчиев и на целия екип на ПФК Лудогорец.

14

Даниел

преди 9 години

Вън на продажните журналисти, вън на БТВ поръчковата медия.

13

сини и червени очила

преди 9 години

Понеже в момента ЦСКА не става за *** за зеле, а Лески едвам крета, веднага Домуса е обвинен в купуване на мачове и т.н.Сигурно и в ШЛ си плаща?! То иначе няма как - плаща си за мачове, плаща си за фенове, сигурно и на мен плаща.

12

да ама не

преди 9 години

а нещо по въпроса с журналистическата простотия, мършоядство и наглост

11

Анонимен

преди 9 години

Това са най-близките на Доцента на Републиката. Самозабрава, никакъв контрол, даване на пари и Бело. Много Бело. Това е" водещ" бизнесмен?!? Какво остава за друтите.

10

Анонимен

преди 9 години

Ами защо не напишат и въпроса, който въпросният *** е задал?!Домуса правилно го е определил!Но неправилно се е изказал, много им се връзва на простотията.