17

do 12

преди 9 години

Goshe, ti predi dni imashe imen den, ne hapna li i ti agynce kato nas dugite normalni? Dai Boje da ima na trapezata mi dylgo vreme dom. vino i rakiq, agneta i svinsko za zimata, pyk me chakaite da umra ot nezdravoslovno hanene!

16

Bastor

преди 9 години

Повече месо за мен.

15

аз

преди 9 години

До АнонименНе става въпрос за това какъв е нейният избор, и какво яде. Това изобщо не ме интересува, нека си яде каквото иска. Въпроса е защо тя /или някой други като нея/ ще ми натрапват нейният избор, и ще се дават за пример как те били много добре, а другите които не ядат като нея са лошите. Наскоро имаше искане от подобни вагони, как трябвало да забранят гергьовден, защото коленето на агнета било варварство, и как всички трябвало да се откажем от това. Това ме дразни от подобни хора..

14

До Анонимен

преди 9 години

И какво ти пречат, че да ги пращаш на Вега?

13

Анонимен

преди 9 години

Почна се. Щом някой е различен - в Гулаг или Белене. Що не оставите момичето да си яде каквото иск, пък ако ще и само на въздух да кара? Какво ви пречи? Статията е за такива като нея. На мен ми стана интересно ()не че ще махна пържолите). Но не това е причина да почна да я плюя. Дайте малко уважение към избора който е направила!

12

Анонимен

преди 9 години

Ей, много злобен народ сте бе! И аз месо ям, даже го обожавам, ама приемам, че всички сме различни и всеки си избира сам. А и момичето си е много хубаво, слънчево и усмихнато...

11

гошко

преди 9 години

На Бай *** му дай да муа мръфки с ракия, рано е още за здравословно хранене.

10

Фрухтя

преди 9 години

Гадост ! А и тая колко е грозна ! сигурно от храните е заприличала на концлагерист

9

Ванката

преди 9 години

Толкова хора вече ги пере сачмата, че почвам да се страхувам...

8

Анонимен

преди 9 години

не напразно, веганството е обявено за психично заболяване от сзо

7

Анонимен

преди 9 години

Веганите са модерните луди.

6

марула

преди 9 години

А къде са моите права? Знаете ли колко боли да ми късат листата? Ми от оцета колко ме боли?Искам защита от Хелзинския комитет, и аз имам права!

5

До 1-4

преди 9 години

Хахахахахахахаха...Моите поздравления за гледната точка. Мн е забавно.ПС: Това, че ги боли и разбират вс околни растения е факт, но всеки си шета от гледната точка.

4

кексче

преди 9 години

интересно ми е като издоиш кравата и изпиеш млякото, или пък като изядеш яйцето снесено от кокошката с какво навреждап на животните...

3

аз

преди 9 години

изглежда най-важното е да се напише статията, без значение какво пише вътре и какво се случва в действителност. Това се отнася и за ваганката, така и за така наречената "журналистка"

2

аз

преди 9 години

А къде отиват правата на растенията? Защо тази "веганка" унищожава растенията? Знае ли тя че при всяко откъсване на плод или листо, дървото го боли и плаче? Знае ли тя че и другите дървета наоколо разбират, когато едно дърво бива наранено? И така с едно късане на плод, тя стресира една цяла градина от живи дървета и растения? Или това тя не я интересува? Яде си бананите, сушените плодове, ядки и фурми, а покрай нея всичко загива в адски мъки.

1

Анонимен

преди 9 години

Не я слуша много главата, ама може и един ден да се оправи!