29

efronews

преди 9 години

bnr i bnt sa izlishen razhod na bg narod. da gi zakriem. :-)

28

Анонимен

преди 9 години

Така е в цялата държава. Мутрите прибират заплати колкото 10-100 обикновени работника. Те не са ли също хора или са богове?

27

Анонимен

преди 9 години

Министерството на истината е създадено в Европейската комисия Брюксел. Целта му е да се бори срещу все по-нарастващия рейтинг на руските медии на запад и защитава европейските граждани от руската пропаганда. Русия успешно конкурира медии като CNN и Reuters.

26

Шуменец

преди 9 години

До 1111111111111....*** когато не си наясно с нещата защо пишеш из форумите? Радио Шумен не излъчва новини на турски език!

25

11111111111111

преди 9 години

Не разбирам за какво РИВЕТИ!!! В Северна България на средни вълни няма програма на БНР освен тази излъчвана от Шумен на турски език. В замяна на това 6 румънски, украйнска, руска, гръцка и македонска! Не Ви ли е срам?????????????!!!!!!!!!!!!!!

24

321

преди 9 години

До ГражданинДруго си е да слушаш "конструктора" К.Манолов

23

анонимен

преди 9 години

нали бяхте най големите поборници за демокрация и гластност какво искате сегаот пазарната икономика да лаете против едните 25 год ама ако може и парите даостанат същите като по тяхно време да ама не

22

контрол

преди 9 години

Интересно защо в статията се пропуска, че в бнр-то се водят на щат 1600 хрантутници и като обществена медия тия са длъжни да предоставят на данъкоплатците пълна и прозрачна информация кой какво работи и колко *** от чистачката през редовия репортер до директора.

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен39-ти.Видимо не си в час и си явен ,,капиталистически интелектуалец.Ако написаното е комунистически патент , не ми е ясно защо за тези неща е написано в библията и защо е разпнат Христос.За тях те питам , защото по лъженето те разпознавам като ,,много вярващ.Само в едно си близко до истината .Капитализмът се е пльоснал и размазал като *** , каквито са и неговите ,,интелектуалци

20

Анонимен

преди 9 години

Ами нали журналяте се кланяте на бате ви Бойко и не давате косъм да падне от главата му? Като държавно радио си търсете парите от него, не от Янкулов.

19

до 37

преди 9 години

"Хибридна война на Русия срещу EU и Nato". Това може да го каже само изключително болен от прекомерно дрогиране евро-атлантически седерастки мозък.

18

Анонимен

преди 9 години

Шмекерът Янкулов не е балък, като вас. Беше в частна медия, разбра че там няма гювеч и се върна на държавната ясла. По прости журналисти от тези в БНР има само в частните медии - не могат един вестник да прочетат.

17

Анонимен

преди 9 години

Га скачахте по "барикадите" и се деряхте "Кой не скача е червен" не плачехте ? Хак ви е сега - имате избор, да си свиете разходите и постни манджи с коприва, или пък ровене по кофите. Комунизмът си ониде, деца !

16

Христо Ботев

преди 9 години

Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното.Смешен плач! Като че от Нимврода до Наполеона, от Камбиза до Вилхелма войната не представя едни и същите зрелища, една и същата цел с едни и същите средства.

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30-ти.Едва ли си наясно какво са поучавали комунистите , но понеже си капиталистически ,,интелектуалец , поне две неща трябва да знаеш.Първото , при капитализмът и в капиталистическата идеология , човекът като човек го няма , затова и великият Маркс говори за класи.Второто, понеже ще реагираш като ,,много образован , посочи къде е написана капиталистическата идеология, а и къде освен клюки и интригантство може да се открие нещо друго при капитализмът.

14

синева

преди 9 години

В България има МАЛКО истински журналисти. В България има МАЛКО кадърни журналисти. Болшинството дразни с некомпетентност, заемане на неправилна позиция, говорни дефекти и т.н. Истинският журналист трябва да служи на истината, само на истината, и на цялата истина ТОЧКА

13

Въпрос ???

преди 9 години

Някои ще почувства ли ако БНР го закрият.Напротив, няма да дават ефир на *** като Волгин !!!Така, че всички тези тунеядци на улицата.След това БНТ. Някои гледа ли БНТ освен в случайте когато дават спортни предавания???

12

Анонимен

преди 9 години

nikoy neshte motika. iskat na biuro i na syanka. kolko li poluchavat horata s motikite?

11

Стамат 5

преди 9 години

Да им дават на всички по 1000 лв. и да си траят. Като не им изнася, до ходят да пасат патките. Страната е бедна и не може тоя-оня да взимат по 5-6 хил. лв. при положение, че средната заплата е 700 лв.

10

Nukem

преди 9 години

Ами като не са доволни да написнат, обикновените хора така постъпват.