14

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Баф мауму, хептен се увълчих.То вярно,че днес имаше агнешко ,ама 2 пъти прочетох по-горе написаното.To, не бе Бургас-Александропулис, то не бе южен поток, северен поток а сега и терминал за втечнен газ.А бе няма ли някой експерт да се изкаже и за необходимостта от някой терминал за български простотии и гламатории.

13

Анонимен

преди 9 години

Слава на Иран, смърт на САЩ

12

за Чекиста

преди 9 години

Г-н чекист, вместо да се занимаваш с неща които не са за твойта празна кратуна, по-добре *** в путинска Новососия да ловиш фашисти.

11

Анонимен

преди 9 години

"До 2 години САЩ ще наводнят Европа с евтин американски газ. Руския Газпром ще фалира като стой та гледай."...Добър виц каза, размя ме искрено.

10

Анонимен

преди 9 години

Ние ще пълним корабите за втечнен газ, а гърците ще продават газ на нас. Трябва пълна диверсификация. Газът няма да знае чий е, кой е, откъде идва и накъде отива. Газът директно ще влиза в лудницата.

9

Чекист

преди 9 години

До АнонименДа точно така 14. Те от Газпром нали будали и само така ще стане всичко. След 2 години ще купуваш газ за 1.50 лева, а след 3 години ще караме всички Мерцедеси за 1000 евро, чисто нови. Тези мечти как си ги представяте? Цветни, черно бели?

8

Анонимен

преди 9 години

Варненското хъбче от черноморския добив ще срещне гръцкия терминал и ние ще продаваме газ на корабите за втечнен газ. Ще излизат от пристанището по-пълни, отколкото са влезли.

7

Анонимен

преди 9 години

До 2 години САЩ ще наводнят Европа с евтин американски газ. Руския Газпром ще фалира като стой та гледай. В момента американския шистов газ се продава на газовия пазар на цени от 85 до 95 долара. Приказките на Путин, че шистовия газ е много скъп се спукаха като сапунен мехур, и на тези лакардии остана да вярват единствено захлупените русофили. Само находището на шистов газ в Западна Вирджиния е достатъчно да задоволи нуждите от газ на САЩ за следващите 150-180 години.

6

Чекист

преди 9 години

Сега ирански газ... То не беше потоци, хабове, находища и т.н... :)) Ой луда работа...

5

Анонимен

преди 9 години

Добре щеше да бъде, ако бяхме част от Южен поток! Всичко останало е прах в очите! Но за нас не можеше, а сега за Гърция може! Само загуби понасяме от членството си в ЕС!

4

Анонимен

преди 9 години

Терминалът ще е в Гърция. Ура, вече сме независими. Давахме газ на Турция и Гърция, но вече сме свободни и ще вземаме газ от Турция и Гърция. Отрязахме тръбите си и ги подарихме на съседите, от които ще зависим от газ. Национални предатели ни реформираха енергетиката. Чакаме бъдещата турска ядрена централа, от която да купуваме ток.

3

Анонимен

преди 9 години

Искаме диверсификация. Ирански, американски и всякакви кораби да возят и руски газ. Нали ще спазваме конвенцията. Каква е разликата между начина на транспорт - газопровод или кораб?

2

Анонимен

преди 9 години

Лесна работа,Китай произвежда кофи и бидони,ние ги купуваме и после Роско ****ту ги пренася с камили до на Буда-пещата хъба..

1

Анонимен

преди 9 години

Как така ирански газ, ще обидим шефовете от Тел Авив! Забравете.