17

Б.Борисов

преди 9 години

Диагнозата "фисура ани" е гарантирана за ТВ7. Да се готвят дудуков, пчеличката и тролчетата:)))))))

16

Анонимен

преди 9 години

Откога е работа на премиера да се занимава с частен съдебен спор между корумпирана зависима телевизия и нейните кредитори ? Горкия Б.Б., цял ден му пишат такива ***, никакво уважение към високата институция министър-председател.

15

Мунчо

преди 9 години

Абе, питам се ако аз дължах 8 милиона, дали щяха да се чудят дали да ми вземат сървъра.

14

WC

преди 9 години

Време е да се пусне водата. От това тоалетната чиния няма да изчезне. Просто ще седне следващия ... който със сигурност ще дава същата "продукция".

13

активен

преди 9 години

Да пишеш писмо на убиеца си да те спаси. Е, няма такава държава. Е, няма такъв народ.

12

журналист

преди 9 години

Другари да те плюят , а ти да викаш , че дъжд вали някак си не се връзва . Борисов закривай и мачкай продажни журналисти . Само си спомнете какво говореше Бареков и тогава давайте акъл червени тролчета .

11

Анонимен

преди 9 години

ТВ7 изпратиха писмо до човека, чиято къща бяха обсадили, след като му направиха Костинброд а Бареков искаше да го вкава в затвора. Тази гнусна телевизия няма капка срам и се надявам да я затворят през следващите дни. Тези журналисти-слагачи, които ядоха от ръката на Бареков преструвайки се че не знаят за какво става въпрос, сега да не се изкарват най-големите революционери, всеки ги знае що за стока са. Ако бяха толкова достойни, да бяха напуснали отдавна.

10

TV пророк

преди 9 години

Сега ще ви спрат за да поевтинеете максимално, защото работеща телевизия струва много повече от неработеща. После ще дойде новия "спасител", който ще е някой преобут и гримиран за пред хората гавазин от свитата на предишния ви падишах, на който предстои отново да се надупите ... но с това сте свикнали.

9

Споко бре журналя

преди 9 години

Да се бяхте поразсърдили на шефовете си за натрупаните борчове, пък вие попръжняте съдия-изпълнителя, който прави това, което закона го задължава да прави. Няма как да не ви е ясно, че в момента никой не ви ще в този си вид, а именно да сте единствената независима телевизия по ирония на съдбата (хем стария собственик не може да плаща, хем новия още не се е явил на хоризонта). Скоро ще си имате нов чорбаджия и ще засвирите поръчковата музика както си знаете от доброто (за Вас) Бареково време.

8

до 8

преди 9 години

Ти от кои комонисти си, явно от кървавочервените. Както искаш да мачкаш така и твоят ред да те смачкат ще дойде. Нали знаеш колко бързо вече се обръща палачинката.

7

Анонимен

преди 9 години

Тиквата иска да ги унищожи, не на него се молят........ Абе в БГ няма ли прокуратура ? КОЙ всъщност е ТИКВАТА ! И сценарият с протестите и кандидата за ДАНС бе дело на Тиквата !!! Всички живее в един измислун свят ! Мислим си, че в парламента има опоненти, но не е така !

6

междунар. журналист

преди 9 години

Ако аз съм на мястото на Борисов ще ги смачкам TV 7 . Те му направиха Костинбродската афера . Миналата година му разболяха детето . Няма прошка за такива уж журналисти .

5

жидонимен

преди 9 години

До АнонименТоя път не позна.Подценяваш Сидеров,който предвижда какво ще кажете,още преди да сте си го намислили.

4

Анонимен

преди 9 години

Сидеров и Енчев са най големите борци за спасението на Пеевската телевизия.После атака не били клон на ДПС

3

Анонимен

преди 9 години

А га ядохте кифтетата не ривахте , а сега ривете .

2

Анонимен

преди 9 години

Аз също ще помоля премиера за спасението на моето ЕТ- Папагал.Аз също съм пред фалит и затваряне на двата плод зеленчука ,притиснат съм от банки и данъчни.

1

Olga

преди 9 години

ako tova e komshiata Metin Bashev s panelnata boxoniera na 16 etaj v treta Mladost na raste, no ne staree - s nevarnat kredit - dosega da sa mu obrasnali boxonierata sadiite ispalniteli :-)ama na mafmediata ste i se razmine.