10

TS

преди 9 години

Много ми е интересно какво значи "елитно"училище. Так само "елита" ли учи или само "благородници" с които е "пълно" в ***. Това е както са "елитни", елитните ни квартали, където няма път, няма транспорт, няма канализация, няма снегопочистване и т.н. комуникации. Това е както абитwрентските балове. Това е булгаристанки тъпизъм. Това е на "гол тумбак чифте пищови". А бе това е България, "страна като една човешка длан", но ти съвсем не си ми нужна...

9

Българин

преди 9 години

Това е резултат от грешната политика на страната. Защо бе концентриран целия бизнес в столицата? Едно десетилетие в цялата страна бяха закрити много държавни структури, а частните предприятия прехвърлиха всички свои специалисти в столицата. Всичко това води до тези последици.

8

Анонимен

преди 9 години

тва е неква скрита реклама на нес кафе.и кое му е елитното на това велико СОУ? тъпотията българска че в тоя квартал са се наръгали половин милион *** и няма места по детските и училищата.

7

(-_-)

преди 9 години

Еми няма как цялата страна да се е струпала в София и да има места.. Това се нарича демографски срив и тепърва ще берем гнилите му плодове!

6

Анонимен

преди 9 години

София се пренасели - а провинцията опустя-затова е така

5

Анонимен

преди 9 години

Хвала на таквизи родители! Вечна хвала! Ама да не мислите, че го правят заради децата? Заради себе си го правят, да им е по-лесно да оставят отрочетата някъде като тръгват на работа! Пък иначе инфо отвътре: синът ми завърши 31-во СУЧЕМ. Българският (12 години го учи в Бастилията) му е по-зле от английския (6 години извънучилищно).

4

кали станкова

преди 9 години

Всеки първокласник има свободно място в съответният район на местоживеене . Не приемам фактът че се чака извънредно . Записването става по молба на родителя . Всяка учебна година държавата задължително трябва да подпомогне децата с парични средства . Безвъзмездно . Такава трябва да е социалната или финансовата политика в България .

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

По данни на Учителския профсъюз за 43% от учениците българския език НЕ е майчин език ... Като се има предвид, че голяма част от ромчетата не ходят изобщо на училище, може да се направи заключението, че над 50% от децата в БЪЛГАРИЯ не са етнически българи !Ето, това е важното !Ето това е същественото !!!Това е страшното !

2

44

преди 9 години

Бе какви първолаци!Тези на снимката са моми за женене!

1

Анонимен

преди 9 години

Споко! Баце ще открие, много обича той, колкото още трябва "елитни" училища. Нема страшно!