24

boc

преди 9 години

Абе Турчино от Разград, руснацитебса недостижими в облстта на теорията.

23

българин от Разград

преди 9 години

Руснаците са ***,примитивни и прости , като всички славяни!Особенно рускините --хем *** ,хем нахални ...Бил съм там и знам!

22

Анонимен

преди 9 години

До 1РУсия е бензиностанция пълна с ***. По-голямата част от света го мисли.Като изключим КНДР, Узбекистан, Таджикистан, Киригизтан и Беларус.Доволен ли си мурзе?

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20 следва светлия пример на руснака дето с оръдие Колеврина от 17 век разтрелва 8 вързани жители на сибир загиват само 6

20

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се чудел, защо ВСИЧКИ русофоби са толкова ***. Аз мога да се зарадвам, когато прочета за нещо новооткрито от "Хабъл", за някой американски пробив в технологиите. Кое ни прави толкова различни. Мозъкът, уважаеми (е, не чак толкова!) малоумничета! Недочело с ниско чело, неразбрало за какво става дума, но вече гъгне! И за какво се сеща? За водката! Ами на "Русский стандарт" стои подписът на Менделеев, ама като не знаете кой е този! Руснаците са един умен и готин народ! Бил съм и знам...

19

Анонимен

преди 9 години

Гладката повърхност е копирана от двама руски учени по образец на мозъка на вашингтонски ***. Хванали са се на бас за каса водка, че не може да бъде създадено нещо толкова идеално гладко, но за пореден път науката си каза думата.

18

БРАВО НА РУСНАЦИТЕ

преди 9 години

...ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ "ГЛАДиатори в ЖИВОТА"!Още като дойдоха на 9.09.44г.....ги видехме кви са "ГЛАДиатори" и затова имат паметници у нас!Ядоха и изпиха бръснарския одеколон ....и...нищо им нема......!

17

Алов

преди 9 години

Мисля ,че най гладката повърхност е мозъка на Боко. Той има само една черта ...на задните бузи.

16

микро ватенка

преди 9 години

Ученият информира, че идеално гладката повърхност е била получена с помощта на уникален свръхвисоко вакуумен отражателен микроскоп.Ум да ти зайде какви чудеса правят руските микроскопи.

15

Анонимен

преди 9 години

абе помна че имаше българска стока в изобилие и хората по празниците купуваха агнета а не агнешко

14

Анонимен

преди 9 години

повечето коментиращи ми приличат на злобни хленчещи олигавени идиотчетадето не им е ясно защо хленчат- защото са хленчещи идиотчетая им разкажи как краварче с колт убива 12 индианци с 6 патронатогава ще видиш радостни озъбени хленчещи идиотчета

13

Стоян

преди 9 години

До Анонимен 8Какво помниш? Та ти си още ембрионче или мозъчето ти е като на 3-седмично ембрионче. Змийско. "Помня и опашките за чушки есента ,опашките за банани зимата ,корекома беше като зоологическа градина, хилядите изядени от прасетата по лагерите, дс и т.н.". Само пълни идиотоизверги могат да напишат това, което им измислиха други такива! И да ги повтаряте в упоение! Да, упоени сте, пълни със злоба, ама не сте страшни! Не ви стиска за нищо, размазни неграмотни и ***! Нещо ново? Няма!

12

Анонимен

преди 9 години

Тези от Магадан по гладко нещо от комунисти4ески мозък не мога направят

11

до 14

преди 9 години

САвеЦки ли бе неграмотнико? :D

10

Анонимен

преди 9 години

До Павкатапредаде "Интерфакс" :) Старите савецки номера - 2 дни преди 9 май савецки учени откриват чудеса :) После се оказа, че пак са открили топлата вода.

9

Анонимен

преди 9 години

те създадоха и най голямото Джудже от два Метра руска работа

8

ДА ,БЕ....ХА,ХААА

преди 9 години

МНОГО Е ГЛАДКО И....ТАКА СЕ КАНЯТ ДА ИЗПЪРЗАЛЯТ ЦЕЛА ЕВРОПА , ЧЕ ИМА "комунистически-капитализъм"...И ТОЙ ..."ИМАЛ ПОЧВА И У НАС"....!

7

вашингтонски трол

преди 9 години

Пак комплекси и завист в коментарите, ама няма как надника трябва да се заработва.

6

От 4 до 5

преди 9 години

Помня и опашките за чушки есента ,опашките за банани зимата ,корекома беше като зоологическа градина, хилядите изядени от прасетата по лагерите, дс и т.н.

5

Друга новина

преди 9 години

Друга новина от Интерфакс:"От Русия се обаждат,че мъжете вече раждат"