5

Анонимен

преди 9 години

Време е Миши Лазарова да се намеси и да изясни как синовете "оправят" здравето на майките си.. Поне по спомени не се сещам да ни е писала за ползите от инцеста, само *** секс и е в главата през последните 2-3 години...

4

Анонимен

преди 9 години

На тази майка от снимката бих "помагал" денонощно.

3

защо

преди 9 години

Каква е тази акция против синовете?Първо потърпевши бяха жените им, сега и майките им.Утре, надявам се, да се публикува статия и за бащите им, които пък според сттистиката живеят по-малко от съпругите си.Явно разрушителната сила на синовете спрямо бащите им е още по-голяма.Та какво предлагате?Щом се роди син, да го коригираме навреме в жена ли?Щом са толкова лоши последствията от синовете, изводът е - без синове.*** статии от изперкали автори.

2

ЖороПърви

преди 9 години

Да...преди няколко седмици "Таймс" писа, че мъжете взимали здравето на жените, още по-рано "Гардиън" доказа, че работата зима здравето на жените, също беше доказано, че и времето взима здравето на жените, което ме кара да направя извода:Най-големият виновник за взимането на здравето на жените, са техните майки!

1

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се направи изследване майките и бащите на дъщери да не получват пък инсулти от цените на дрешките на дъщерите си и заплахите им, че ще си легнат с чичковци, които ще им ги купят.