55

Анонимен

преди 9 години

До БАЩАименно! звучи садистично, но ако и нея почнат да я утешават така?!?!?!

54

Анонимен

преди 9 години

Адвокатът явно намеква, че всички акушерки, доктори, персонал (а може би даже и родителите?!?) са нарочили това бебе и са го били докато му счупят черепа! несъстоятелно! щом тази акушерка го е удряла, ще трябва да си понесе отговорността!Друг е въпросът, кой и с какъв акъл я е оставил на втора 12 часова смяна.. ама.. както казах - това е отделно.Ако е била толкова уморена, затормозена, изтощена - по-добре да се беше свила в някой ъгъл и да не ги пипа тия бебета.. по-добре щяха да оцелеят.

53

БАЩА

преди 9 години

Е АДВОКАТЕ ЩОМ ПЛАЧЕ емилия СЕГА НЕПРЕКЪСНАТО ДАЙТЕ Я ДА Я УТЕШИМ С ЮМРУЦИ ПО МУЦУНАТА *** ТАЯ ГАД, КАКТО ТЯ НАПРАВИ С БЕБЕТО???!!! СМЪРТ ЗА ТАЯ ИЗВЕРГ

52

Анонимен

преди 9 години

Това бебе не можало ли да даде някой лев за по-добро отношение? За 4 дни вече е трябвало да знае как стават нещата. Или поне родителите да слагат по 50-100 лева в пеленките.

51

Анонимен

преди 9 години

Частната болница ползва медицинските сестри като роби по 24 часа. Наказание и закриване на болницата. Съд за шефовете, не само за работниците.

50

Анонимен

преди 9 години

Това ни чака в частните болници. Бой и даване на пари. Сега частните болници са озверели от опасността да им спрат парите от Здравната каса. Наред ще бият, много са бърнаутнати.

49

Има нещо много гнило

преди 9 години

Тази сутрин и д-р Константинов, бившият министър, допринесе в разговор по тв за задълбочаване на съмненията относно цялата дейност на тази фамозна болница. Той отказа да назове собственика и управителя й, които журналистите вече седмица се мъчели да установят. Защо, г-н министре, строго секретна ли е тази информация, "Софиямед" под особен контрол ли е? Смешно, защото в интернет съществуват доста данни относно регистрирането й и кой е лобирал. Чак такава солидарност за нещо толкова зло?

48

Непочтено, адвокате!

преди 9 години

Гледах адвоката по Нова тв. Имало много нелогични неща по случая. А логично ли е да се обвиняват други акушерки за побоя? Той не мисли ли, че така още повече злепоставя болницата? Първо всички видяхме, че Ковачева го бие, и то как!, след това според адвоката го бият и в съседната стая! Забелязвате ли, че започва и нещо много гадно-намекват, че бебето изобщо не било добре! Излиза, че детето си било преди това болно и акушерката само го успокоявала. Плачело -тя не знае ли, че бебетата плачат?

47

Анонимен

преди 9 години

XXI век, 2015 год., Европа, Европейска общност, Република България ... Здравна реформа, ... "Супер" частни клиники, ... една камара пари от всеки "плебей" за т.н. здравеопазване на "патрициите"... ПРЕБИТО 4-ДНЕВНО БЕБЕ В БОЛНЦАТА "СОФИЯМЕД" - "...кадрите посочват удари от един и половина до три и половина сутринта...",РЕФЕРАНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА И ЛЮСТРАЦИЯ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПАРЛАМЕНАТ!!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Има някаква алогичност кадрите посочват удари от един и половина до три и половина сутринта..."- Г-н адвокат, защита на убиец на новородени деца не е най-добрата кариера!!! А "Софиямед трябва просто да я запечатат (затворят, запалят, унищожат) просто за ... кадрите посочват удари от един и половина до три и половина сутринта..."!!!

45

III

преди 9 години

Kakvo e tova razsledvane, kak moje tolkova dni veche poliziqta da ne e izgledala vsichki zapisi i da ne sa ustanovili dali e bila akusherkata naistina v staqta ili ne. Neshto pak ne e nared i v tozi sluchai, samo dano bebeto da e jivo i zdravo.

44

тошко

преди 9 години

Поздравления за извадилият записите иначе всичко щяха да скрият. И ако детето беше на адвоката щяха ли да са манипулирани???????

43

Анонимен

преди 9 години

До дедо гошо45 лева стигат за нея ако е избор на екип, а ако не е в родилна зала 50 лева за 12 часа смяна, а тя е карала 2 последователни смени, като и прибавиш и отиване и връщане до самоков и виж колко е спала.

42

Велизар

преди 9 години

Защо да не е манипулиран, полза има конкурентна на тази болница.

41

Анонимен

преди 9 години

До edna maika.нА УчиТе сИ!!! хахах

40

Анонимен

преди 9 години

Записът е ЖЕСТОК! ИЗТРИВА ВСИЧКО КАЗАНО И ПРЕДСТОЯЩО ДА БЪДЕ КАЗАНО. МЯСТО ЗА ДУМИ НЯМА. ДОРИ СЪДИЯТА ДА НЕ ОБЕЛИ ДУМА, А САМО ДА ТРЕСНЕ С ЧУКЧЕТО, ПРИСЪДАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНА!!! ДА Я РОВЯТ ТАЗИ

39

Анонимен

преди 9 години

Бе не е виновна жената! Бебето само се е удряло! И адвокатът е такъв мил и добросърдечен. Как се застъпва за нея, готов да сложи петно върху името си като защитава такъв човек. Иначе никой нормален адвокат не би работил за нея!

38

edna maika.

преди 9 години

Когато видях записа неможах да повярвам на учитеси.ас също имам деца ако това се случи на моито ,щея убия.

37

българин

преди 9 години

Ако не за друго поне за това им правя евала на "ромите" и турците, такова нещо ако се беше случило с тяхна рожба, тази "акушерка" щеше да е вече под земята с два кубика пръст върху нея. А ние българите все чакаме и разчитаме на някакво правосъдие от държавата, което както и този пореден случай показва е някакво ИЗМИСЛЕНО ПОНЯТИЕ. НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА ЗАКОНИ, НЯМА ПРАВОСЪДИЕ !!!

36

Анонимен

преди 9 години

До Не можеЗапис как се бие човек с бухалка ако е на земята паднал може да ес направи с Адоб Афтър Ефектс. Удря се с бухалката на мястото където няма нищо и след това с Афтър ефектс се премества човека на мястото където няма нищо и така се създава ефект че го бият с бухалка.