24

anonimen

преди 9 години

mi daite da go napravim premier kato e tolkova umen 4e na stariq mu lipsva vsqkakva inteligentnost

23

Анонимен

преди 9 години

Ama che zavistliv narod sa tui Bulgarite! Wmesto da go hvalqt go pluqt deteto!

22

ШибиРиби

преди 9 години

Ай кат е такъв гений да ми каже как се казва мъжа на Баба Яга !

21

Анонимен

преди 9 години

Това вече го написахте преди 2 дни!Досадно е да се повтаряте!

20

Вежди Рашидов

преди 9 години

Аз, бай ви Вежди ви казвам, че не може да е по-гениален от Хасан и Ибрахим, аз за това 20 000 долара от вашите данъци им дадох! Ще му дам 50 лева да спре да се прави на гениален!

19

ПОВРЪЩА МИ СЕ...

преди 9 години

от " гений " на комунистическата номенклатура ! 2 и 2 не може да сметне, но щом е наше момче, значи е гений ! Комунистически *** !!!

18

Шлосер

преди 9 години

Завистта не Ви ли задушава ? "Уважаеми" драскачи на простотии условно наречени съфорумници и сънародници.

17

Анонимен

преди 9 години

то пишело гений... аз не видях третата и четвъртата буква в последната дума и го прочетох Г Е Й

16

ФАШИСТ

преди 9 години

Браво на юнака и в чужбина , пак си остава българин , то в България кои останахме , старци и политически *** . Още веднъж , БРАВО на Цветан !

15

Анонимен

преди 9 години

тъжна новина, поредният изтекъл мозък..

14

xxx

преди 9 години

Как пък един не похвали момчето?

13

боко

преди 9 години

щом 1% от населението на земята може да изкара толкова значи средно във всяка държава е горе долу толкова в българия даже и наполовина да го вземем са 0.5% от 6милиона са 30000 човека къде е сензацията с това момче не е ясно

12

Анонимен

преди 9 години

до Доктор Лудия Хасан за това твоите санародници ги вземат само по обектите .. няма как живот :)))едни разбиват рекорди, други нагъват винкели...

11

jj

преди 9 години

До 17Само не е ясно за какво са мерило бизнесмените в България... Хората с висок интелект, стига да попаднат на подходяща среда, нямат нужда да развиват умения на търговци от Капалъчарши, за да се реализират. Едно е ясно - посредственият интелект не променя света ни към по-добри условия на живот - интелекта и науката го правят.Само на родителите на това дете да не им хрумне да го забият в някой български университет, че на 40 години цялата рода ще разчита на 500-те му лева заплатка...

10

Анонимен

преди 9 години

70% от бизнесмените и най богатите Българи имат само средно образование. Извода е е че задачите по математика няма да ти помогнат много когато става въпрос за оцеляване в реалния живот.Трябва да си нахален, пробивен, да имаш ясна цел, и да не се спираш пред нищо. Лидерските качества могат да те качат до върха на пирамидата. Не е важно да си много умен а да можеш да мислиш различно от всички останали, и да си готов да направиш това от което всички се страхуват.

9

До 2

преди 9 години

Хората не се замислят просто за "чужбина", а за западна чужбина.Никой не иска да ходи на изток от Варшава :) Всеки иска в либерастка Европа и *** Америка.Дори щерките на най-отявлените атакисти и бекапари.Браво на момчето.

8

И кво?

преди 9 години

Има само един важен тест и той се казва ЖИВОТ! Останалото са измислици и разни шаблони без връзка с реалността. Света е пълен със хора който са били отличници на всички тестове в училище и къде ли не и после в живота свършват като най обикновени служители и заплатаджии и обикновено умират бедни. "Интелигентността" не е гаранция за успех. Има други по важни фактори. Голяма част от най успешните бизнесмени дори не са завършили училище. Най богатия българин Игнат Канев има само основно. Бил Геитс.

7

Анонимен

преди 9 години

Всеки българин е гений по рождение! Тези менси, мензиси и прочия са пъклено дело на Ран и Ът за да се мислим за глупави. Ние сме най-умните хора на света!

6

Анонимен

преди 9 години

Преди време се ровех в тестовете им онлайн. Първият път взех едва 46%, след няколко дена човъркане вече бях над 96%. Ще рече че има голяма полза - само за няколко дена си удвоих умствения капацитет! :-))

5

Мойсей

преди 9 години

Дядо Господ отново е решил да култивира *** и отново им праща Българи. Ега ти олигофренията, дадохме им цивилизация, научихме ги да се къпят, въоръжихме ги до зъби и пак изостанаха от руснаците. Господи, Законът ти изисква равновесие, но тези се посират и не могат да разберат, че Божият Дух е по важен от печатането на хартийки.