37

Кака

преди 9 години

Когато аз прегрея отивам да се разходя или си вземам почивен ден, не пребивам бебета, не изтезавам животни и не пия антидепресанти.

36

Лала

преди 9 години

Ако се вгледате в снимката на акушерката ще видите жена е с много уморени стресирани очи която се опитва да се усмихне. Бог знае какво е превъртяло в главата й! Жалко за детето че е отдушник на нейната травма и стрес и дано да се възстанови напълно, лош старт в живота е ..,,но може да е с добър късмет в бъдеще! Надявам се акушерката да бъде правилно третирана според причините за поведението й...психиатрия или затвор!?!

35

ДЖей

преди 9 години

Ако аз съм на местото на тези родители след като се пооправи бебето бих я измъчвал докато пукне този ***. Сега съда ще и даде условна присъда или ще я оправдае, че е луда и край! Ужас!! Затвор доживот, дори по лошо доживот в лудницата дори да е здрава!

34

до наблюдател

преди 9 години

Да много работи построиха през комунизма,а колко откраднаха от народа.Никой нямаше и педя обработваема земя,комунистите окрадоха фабрики заводи инвертар животни.Когато комуниста краде не е кражба,а национализация.А сега комунистическите кражби са с ново име,ПРИВАТИЗАЦИЯ

33

Пъзел

преди 9 години

Снощи гледах по тв как колегите я защитават...Накрая бебето ще излезе виновно-ще видите.Иначе била "прегряла", ами като е прегряла да си седи в къщи!Аз ако прегрея и и счупя главата...???Значи лекарите могат да бият и убиват, а пациентите не могат-странно!

32

гвгк

преди 9 години

dnes.bg/crime/2015/04/24/piian-amerikanski-voinik-shamarosal-uchenik-v-sliven.261635това е същата постъпка но с различен край

31

Анонимен

преди 9 години

Не мога да повярвам, че има хора от вас, които я защитават! Същите *** сте като нея тогава! Плюя ви на безразличието! Това е дете, новородено дете! И не ми я оправдавайте по колко часа работела! Ако аз бях родител на това дете, по добре да влезе в затвора иначе господ да и помага какво я чака! Засрамете се! Всеки ден се радвам, че съм напуснала тая мизерна държава!

30

набюдател

преди 9 години

навремето нямаше топломери и спрени радиатори хората се молеха да се включат в теца.Нямаше просия по улиците нямаше убиства от психичноболни тогава направиха клиники и си ги държаха там а сега всичко се обърка и ще ми казвате че е по добре???Я вижте всеки един нормален висшист по онова време с честен труд си е направил къща или апартамент вила и вноска за кола за детето му!Сега в в на кой апартаментите живеете я ми кажете как се копува апартамент с днешна заплата ?То телефоните не може да си пла

29

Една

преди 9 години

Какво ще излезе сега от обясненията на психолозите - жената била преуморена, ниското заплащане и стреса я довели до емоционално прегаряне и др.подобни. Какво да очакваме тогава от хората, които взимат заплати далеч по-ниски от нейната, или пък от срещата с българските пенсионери, които живеят с години с пари далеч по-малко от нужното за оцеляване, при това болни ? Колко от тях биха посегнали на новоредено ?Ако се знаят професиите, при които лесно се "прегаря", кой следи за тяхното състояние

28

;

преди 9 години

Gledah klip w liveleak ...purvo bie deteto s nqkakva plastmasova butilka i go dushi , sled tova puk ..sleid 1 chas otiva go poviva vse edno nishto ne e stanalo ....taq e izperkala , kak moje psihicheski nestabilni hora da se grijat za bebeta trqbva da se pitat shefovete i , sushto e interesno da se vidi na kakvi li nechoveshki smeni rabotqt za da se idiotizira do takava stepen tazi ...

27

Веско

преди 9 години

До Анонимен 60 Да едно време пенсионерите живееха зле ,сега живеят прекрасно.Много си зле приятелю ако мислиш ,че някой ти вярва.

26

Х

преди 9 години

До Анонимен 66 При Тодор Живков минималната заплата беше 80 лв.и се равнява на сегашни 800,сега е 360 и се равнява на 36 лв. по онова време.А ти сигурно си бил склададжия и си се подмазвал на началниците затова си недоволен от социализма.

25

до 64

преди 9 години

И в Белгия се работи по 8 часа,те да не би да са комунисти.Вашето е анархия,не е демокрация.Затова не са виновни американци,руснаци,а само българите.

24

Анонимен

преди 9 години

49 каза:..."То е лесно сега да сме против жената. А защо е полудяла? Вие работили ли сте редовно по 16 часа? Знаете ли какво е?". Сега пък аз да те питам-кой ни докара до главата това "светло бъдеще" да се работи по 16часа. При Т.Живков работихме по 8 ч. и беше лош социализма! На ви сега демокрация, работете и по 24ч. без почивка и пак ходете да гласувате! Няма никакво оправдание за тази ***...има уста да каже, че е на предела на силите си и да иска почивка, а не да млати до смърт детето!

23

да,да

преди 9 години

Никой не принизява България,а се пишат само факти.Това,че едната страна е видимо по развита ние само можем да се учим от по развитата.Трябва да се възползва България от добрите си взаимоотношения с Турция,и да се учи от нея.Как примерно Турция дава заеми на МВФ

22

Таня

преди 9 години

Трудно може да се гледа клипчето в ю туб без да предизвика силни емоции, направо ревнах, за тази жена само СМЪРТ. Не я оправдавайте хора, че е преуморена от много работа, колкото и да си преуморен да пребиеш с такава жестокост едно невръстно дете, не е способен един нормален човек. Чудя се как чак сега са я разбрали, едва ли и е за първи път. Вероятно колежките и от колегиалност не са докладвали друг път като е откачала така.

21

Анонимен

преди 9 години

Според мен жената има психичен проблем, не казвам, че е луда, просто има проблем. Трябва да бъде отстранена от работа и да и се помогне. Осъждането и вкарването и в затвора, няма да реши нито нейния проблем нито на хилядите други хора, луднали в това лудо време.

20

Анонимен

преди 9 години

Никой не знае кога може да нацели тоя "джак-пот".(и за сестрата и за бебето).

19

Х

преди 9 години

При други случаи винаги дават близки на пострадалите , тука не са дали никой, даже далечен роднина.Няма начин да не са ги открили от медиите.Защо ги крият?Дали не са някои от съдебната система или от политиците-може би затова се действа толкова бързо.

18

РБ

преди 9 години

Не подлежи на никакъв коментар тази гнусна постъпка!Не я е срам!