151

Ангел

преди 9 години

Пазара на труда е като зеленчуковия пазар .Който нему отърва цената на доматите която му дават ,да не ги продава.Ако всички се съгласявате с цената която ви предлагат нормално да искат да я нямалят още !!!

150

АЯ

преди 9 години

КОЛКО НИ ПЛАТИ ФРАЦИЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕТО,КОЕТО Й ДОСТВИХМЕ?!ИЛИ НИЕ Й ПЛАТИХМЕ,ЧЕ Е БЛАГОВОЛИЛА ДА ГЛЕДА НАШАТА ИЗЛОЖБА?! КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ?!АЗ ВЪРВЯ ИЗ ПАРИЖ И ПОДСВИРКВАМ СИ ДАЖЕ!

149

Анонимен

преди 9 години

ДРУГАРИ,да представим България,нека направим ленински съботник и да отидем да изметем Франция,ей така безвъзмездно,много,ще ни се зарадват,и всички,ще бъдем кавалери на ордена на метлата

148

Анонимен

преди 9 години

Веждичка, не си ти когато си жаден!!

147

рашидов

преди 9 години

Аз му давам работа,то и пари иска..ай сиктир,ан...

146

Ето това е!

преди 9 години

Състав на ГербВежди Рашидов-счупил носа на полицай и плюещ по културата-Министър на културата!Цветан Цветанов-с ефективна присъда лишаване от свобода-шеф на МВР мотаещ се из парламента!Симеон Дянков-твърдящ че баща му е починал, докато баща му го нарича в интервю"издънка"! Ще пляскал руснаците, а избяга при тях! Некадърен дори за стандартите на Герб!Бойко Борисов- мазна лъжлива мутра! Докарала народа да се пали! Премиер на България!

145

dp

преди 9 години

Омразата е напълно обяснима и оправдана, съжалявам.В БГ всякакъв "успех" е резултат на слугуване на господари - а кой не мрази важничещи, разпасали се слуги.

144

Анонимен

преди 9 години

То и да работиш като народен представител на цяла държава е престиж. Ама престижът не се яде - затова депутатите си увеличават заплатите всяка година и прибират допълнителни пари покрай комисионни. Що бе, другари? Къде е достойнството ви?Защо трябва да е различно за музикантите и певците? Абе, а помните ли протеста на "Софийски солисти" миналата година, защото получаваха заплати колкото Софийските чистачи?

143

Анонимен

преди 9 години

Прекрасно е да представяш България по соарета и ишмедемета,държащ чаша отлежало и пура,а да не виждаш хората по казаните,прекрасно е да пътуваш само по магистрали,а да не виждаш околните пътища с огромните кратери. Прекрасно е да се обграждаш с "прекрасни"журналисти ,които ти втълпяват,че си най-прекрасния

142

vesko02

преди 9 години

За какво е всичко,обикновен човек официално изказа недоволството си от оправията в държавата, за което вместо подкрепа получи само хули.

141

Анонимен

преди 9 години

Бай, бай Веждичке! Защо ти трябваше да се заяждаш с бедния хорист!? Не си ли чувал за капката, с която прелял казана?

140

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

139

Асеновец

преди 9 години

И това го казва човекът, оревал света за двата му милиона в КТБ, държани в банката на колосални лихви, мечта за обикновения българин

138

Анонимен

преди 9 години

То като прочетеш коментарите в този сайт и ти става ясно що за пропаднала "нация" сме................и аз преди време си задавах същите въпроси ... докато бях част от българската нация.Удобството да не си част от българската нация е, че не си задаваш подобни въпроси.Тук на Запад няма място за дилеми, нито за оправдания

137

anonimen

преди 9 години

prosto nqma sindikati,xorata nqma kade da se oplakvat samo po facebook,skoro edin poznat se be6e komentiral ne6to za na4alnika si i go nakazaxa,ama za6to trqbva da se dopuska v edna darjava v koqto nqma kade da se opla4e6 facebook da se prevra6ta v instituciq

136

Анонимен

преди 9 години

Ф Ю Ръжди, Ф ОФф и тиквата, Ф ОФ и джуджето му с големите уши, Ф и за сичките вхорс със сърпове и чукове, полумесеци, нацистки кръстове и прочие популистки знаци. 5 г съм в ЮК, а последните 2 съм пълен невъзвращенец. Обещавам ще се опитам да ги направя 10 без да се прибирам. Няма да ми е трудно-поВервайте ми! Със здраве!

135

....

преди 9 години

Ей и тоя какъв мушмурок излезе! Бате Вежди значи и азе така искам да ми пеят да ям да ходя по курорти и на яхти и на острови и по чужбината да ходя и сичкото това да ми струва 10 най-много 20 лв. Ей така най обичам ей! *** като те гледам тебе зер дето изгуби некви 4 - 5 милиона лева в КТБ, та едва ли си земал хонорари от по 20 - 30 лв да пееш в сурбонтата! Така, че нема да ми говориш за ДОСТОЙНСТВО, ЧЕСТ, ПАТРИОТИЗЪМ и прочие НЕЗНАЙНИ ЗА ТЕБ НЕЩА, щото е МНОГО ВИДНО, че тая шия не ти е от туршуя!

134

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че веждичката е мултак, ***, пиянде и показно наби круше на полицай, както е истина, че ни е министър на...културата. Това са наличните човешки ресурси на управляващата партия. А сега може пак да ме изтриете.

133

КК

преди 9 години

"Не се страхувам от Министъра на културата, а от КУЛТУРАТА на Министъра" /Радой Ралин/.Ами, Рашидка, то, плюенето на българин срещу българин / в най-най-новата ни история/, започна от ГЕРБ - Първата политическа сила, която още през 2008 г, започнаха доносите в Брюксел срещу току-що влязлата в ЕС страна.И с тези плюнки и заканите за възмездие, наклониха изборите през 2009 г в тяхна полза.6 г. по-късно няма никакво възмездие и никакво движение в някаква посока.Само имитации на Велик Вожд...

132

Пешко

преди 9 години

"Комисията за конфликт на интереси не е открила нарушения в дейността на Христо Бисеров като народен представител, става ясно от решение на органа от края на март. Той се е произнесъл по сигнал от май м.г. срещу бившия зам.-шеф на парламента. В него се твърди, че Бисеров е участвал в комисии, упражнили законодателна инициатива във връзка с енергията от възобновяеми източници." това що го няма никъде?