6

Румбо

преди 9 години

След 25 години съсипване на родното производство-така ще е!Хем вносно,хем скъпо,хем вредно!Явно това си заслужаваме.

5

Мнение

преди 9 години

Забелязвам една ужасна тенденция - уж имаме вече съвременно земеделие и е субсидирано от ЕС, уж вече имаме модерна техника, а резултатът е, че ядем все по-скъпи и по-некачествени храни.Изводът е, че субсидията ражда монополи и убива конкуренцията. И веднъж им плащаме печалбите от данъците си, които отиват за субсидия и втори път им плащаме печалбите от скъпите стоки, които ни продават уважаваните земеделци. Който има икономическо образование ще ме разбере какво ми е мнението за субсидиите.

4

анонимен

преди 9 години

Зелените салати, марулите и тиквичките са толкова торени, че са по-скоро вредни, отколкото полезни.Не купувам зеленчуци и плодове извън сезона им.Домати и краставици - от началото на месец юли. Не че и тогава не съдържат куп химикали, но се надявам да са в по-малки количества.Освен това имам и познати, откъдето се снабдявам.

3

Анонимен

преди 9 години

Проблема ще се реши когато започнем да произвеждаме.Не е трудно. Мерак,някой лев и работата става.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Гърците взеха 13-та заплата за Великден миналата седмица ...Българите държат Боко за ... шлифера и му се радват ! :)

1

от В.ТЪРНОВО

преди 9 години

Цените на пазара във Велико Търново са убийствени. Преди няколко дни краставиците се продаваха за 4 лева за килограм, а доматите бяха между 3.00-3.50 лева за килограм.Една маруля беше 1.20 лв. бройката !Такава скъпотия не помня скоро да е имало. Не знам как е в другите градове, но това е отвратително на фона на бедността на българите.А, големите телевизии като НОВА и BTV мълчат и крият за тези повишения ...