27

Shark

преди 9 години

Мдаа, само за полуавтомобили. Както при бай Тошо с полупроводниците. И какво, питам, се е променило. Май само краденето - скочило е хиляди пъти, иначе и хората са същите като по Тошово време, е, не баш същите, наследниците на онези.

26

Анонимен

преди 9 години

До Пепи Поповпърво тук няма никакви заводи (костов се погрижи за това)! второ, няма кой да работи, за минимална работна заплата никой няма да работи достатъчно усърдно и качествено! и трето, училищата бълват полу-грамотни младежи, които знаят само компютърни игри, чалга и алкохол! дори и да се опитат да направят нещо, основния *** електорат ще ограби "джилязоту"!

25

Анонимен

преди 9 години

до 36Ами ***, точно това ти казвам, бе- не говоря за сглобяване, а за производство на всеки един детайл в наши заводи. Представяш ли си български специалисти да направят аудито с всичките му екстри? Та те японците тази техънологична нация не могат да се мерят с немските *** в автомобилостроенето, та ние ли? Смешен си!

24

Анонимен

преди 9 години

другарки и другари! сега ще откриеме завод за полуавтомобили, а другата петилетка ще откриеме завод и за цели автомобили! да ви е честито! ХА, ХА, ХА!

23

Анонимен

преди 9 години

Алооо, 27 за да направиш един немски автомобил Ауди А8 примерно, всичките специалисти да ги събереш от България по автомобилостроене, няма да могат да направят и една кола от този тип. Специалистите ти са в твоята заухана глава. Нали за да си специалист трябва да си практикувал това? Не да знаеш само как да монтираш или да правиш ремонт на тези автомобили.

22

Анонимен

преди 9 години

do 27Кви специалисти имаш в България бе? Точно ти ми отговори на въпроса- специалистите не дремят за 1000 лева в България а са на вън. Анадънму?

21

Анонимен

преди 9 години

Специалисти се изграждат но трябва да инвестираш в тях а не като нашите управнци, които изнвестират в ромската раждаемост на тях им тряват неграмотници а не учени хора ... неграмотниците лесно се купуват на избори

20

Изключително...

преди 9 години

... слаб министър. Гола-вода. Тотална.

19

Анонимен

преди 9 години

А защо нямаме специалисти има кадърни деца които печелят международните олимиади по математика физика и информатика ....по са добри от западнячетата , но тази корумпирана алчна безкруполна крадлива ***, която управлява България с външни протекции не дава възможност на талантливите кадърни хора да се развивиат в нашата мила Родина

18

Анонимен

преди 9 години

Лукарски е адвокат но министър на икономиката, Борисов премиер с пожарникарско образование, и още десетки министри на министерства за които и представа си нямат! Какво очаквате, развитие, мъдри решения, просперитет, висок жизнен стандарт? Има да си чакате! Френсис Бейкън е казал някога, човек може толкова колкото знае!! Сега разбирате колко могат.

17

Анонимен

преди 9 години

До ШопШопе пак нещо си в грешка. Тогава твоят идол Костов фалираше и разпродаваше заводите на безценица.

16

Анонимен

преди 9 години

То бай-Тошо си беше простоват но селски хитрец но даде възможност на кадърните да правят индустрия и полупроводници и процесори и компютри правехме и кво ли не и атомни централи строяхме.....ама САЩ и ЕС нямат за цел да насърчават развитието на индустрия икономика в БГ затова сме донор на сиво вещество донор сме и на суровини на запада не му трябва конкуренция на индустриална и селскостопанска продукция от България

15

Анонимен

преди 9 години

Дай му на Бай *** да се бие в гърдите че сглобява цял автомобил. Хем сте прости, хем сте големи...

14

Анонимен

преди 9 години

19, не е причината това, а че нямаме специалисти. За пръв път да съм съгласен с Одисей 1. Прочети му поста.

13

Кирил Софийски

преди 9 години

Ние и без този мъдрец си знаем . В България какъвто и да е завод никога повече няма да има ! Б България ще има само "бизнесмени " усвояващи едни пари ! Съд,прокуратура , доктори,даскали и милиция- също усвояващи едни пари и не вършещи работа за пет стотинки ! И ние все още работещи нещо ! Работещите бедни за да издържаме цялата тая!

12

Анонимен

преди 9 години

То и за цели проводници няма да има.стига ни този за полупроводници..., ако е останало нещо от него де...

11

Анонимен

преди 9 години

То в БГ освен на се режат горите и да се вади скрап от комунистическите заводи друго кво се произвежда.....спокойно унищожението на България върви по план!

10

ЛУКАРСКИ

преди 9 години

е Единица Мярка за Човешката Тъпост.

9

Dinosaurus

преди 9 години

Едно време прозвеждахме полупроводници...сега полу автомобили. И бай Тошо прогнозираше, че ще минем на цели проводници...що пък сега властимащите да не мечтаят за цели автомобили

8

АТАКИСТ

преди 9 години

Те и турците сглобяват Мерцедес Спринтер( бус) в Турция, но като качество няма нищо общо с немският Спринтер. Разликата е от Земята до Луната. Та така ще му кажа и аз на Тиквата за болните му селяндурски амбиции по въпроса. А в случая тоя Лукарски усеща нещата напълно трезво.