30

тито

преди 9 години

До до 56До 57:В частите на Вермахта,СС,Спомагателни и охранителни части,15-казашки кавалерийски корпус,РОА,РОНА,национални батальони,полиция са воювали 1500000 съветски граждани против болшевиките.

29

Анонимен

преди 9 години

До до 56 28 0000 са били в рона ако смяташ това за малко добави и 2 милиона хиви

28

!!!!!!!!

преди 9 години

До Анонименномер 60 -ГОЛЯМ *** СИ,***!

27

Анонимен

преди 9 години

1865 г. Александър 2 забранява да се печаста книги на украински, да се преподава в училищата на украински, да се играе театър на украински и още няколко такива. Та не ми разправяйте как е нямало украинци. Самият Кучма, който си беше проруски, казва: През 17 век, когато в Русия е имало само помешчици и крепостни селяни, моя роден град Умань е бил с "магдебургско право". Тоест град със свободни и равноправни граждани. Та оттам и разликите в манталитета, едните са си закърмени с робство.

26

Анонимен

преди 9 години

Само един *** като *** може да разедини за векове един народ!Кога САЩ ще станат кръвни врагове с Канада?Никога !!

25

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

МНОГО МИ Е ЗАБАВНО ТА ЧАК СМЕШНО КОГАТО ПРОЧЕТА КАК НЯКОЙ Е НАПИСАЛ - СЛАВА НА УКРАЙНА. ХАХАХА КАКВА СЛАВА БЕ ЧОДЖУН! ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЗОБЩО. СЪЧИНЕНА НЕЗНАЙНО КАК И ОТ КОГО. ОСВЕН ТОВА МРАЗЯТ БЕЗПРИЧИННО РУСНАЦИТЕ. АКО НЕ БЯХА ТАКА, ВЕРМАХТА ЩЕШЕ ДА ГИ ВЪДВОРИ В ЛАГЕРИ, АКО БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА РАЗБИРА СЕ. АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ МРАЗИ. ТА ТАКА. ЛИЧНО ПОЗНАВАМ УКРАИНЕЦ. КАЗА МИ ЧЕ МРАЗИ РУСНАЦИТЕ. Е НЕ ГО ПОПИТАХ ЗА ПРИЧИНИТЕ.

24

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

ПУСНАХ СИ ХИМНА НА СССР! ЖАЛКО ЧЕ НЕ МОГА ГО СПОДЕЛЯ И ТУКА. АМА В СУРАТТЕФТЕРА МОГА. ХАХАХА И МУ СЕ РАДВА НАРОДА. МИ ЧЕ КАК. ТАКАВА КРАСОТА. ХЕХЕХЕ

23

наблюдаващ

преди 9 години

Украинците се чувстват добре в Русия.Над 3 милиона работят там,а колко се спасиха от запаса на военните комисии бягайки при"агресора"!?

22

Анонимен

преди 9 години

Най-гадното в случая беше, че трета страна се възползва от кратката в исторически план четвъртвековна пропаст между Украйна и Русия, за да ги настрои една срещу друга и резултатът не закъсня. Когато две държави са толкова дълбоко свързани помежду си, общо начало, корени и история, с толкова кратко време на раздяла, опитите на запада да се вклини помежду им, може да доведе до крайно неприятни резултати.

21

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Геро не вмирають !

20

Рязана бургия

преди 9 години

Ние карабинерите подкрепяме татарите в Крим. За свободен Татарстан. Долу руската окупация!;))))

19

Анонимен

преди 9 години

Малко били филмите които могат да гледат заедно. Руснаци и Украинци се сражават заедно като една нация само от 13ти век

18

Анонимен

преди 9 години

ukraina e malkata sestra na rusia i zatova triabva da slusha,kakvo govoriat golemite v semeistvoto

17

стига!

преди 9 години

Стига с тази примитивна пропаганда срещу Российската Федерация! Стига с това малоумно насъскване за война срещу Русия!

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен. СЕСТРАНИ МЕРКЕЛ И ЧИЧО СЕМ ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ОТ НАТО И ОТ ЕС ПАРИ НЯМА ДА ОТПУСНАТ ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ правилно е убит, руските фашистки мекерета трябва да се чистят.

14

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До Анонимен.НЕГРАМОТЕН ЧЕТИ ИСТОРИЯТА И КАЖИ ЧЕ СА ОТКРАДНАЛ .РУСНАЦИТЕ СИ ВЗЕХА КРИМ.КРИМ СЕ ВЪНА В КЪШИ.

13

Анонимен

преди 9 години

Пак говорите глупости журналистите. Пропастта между украинци и руснаци не е дълбока. Дълбока е между руснаци/украинци и сегашните украински власти и свързаните с тях ултра радикални организации. Между другото тази вече в Киев е убит депутат от опозицията Олег Калашников. Дали ще вдигнете дори и малко шум както за Немцов? Разбира се, че не. Нали той не е от "нашите".

12

Анонимен

преди 9 години

По времето, когато на Германия е било забранено да има армия, руснаците са обучавали немски офицери - пехота, танкисти и авиация. После са започнали да им помагат да строят армия.

11

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбирам, руските темерути са разчитали на украинка да им уреди откриването на Втори фронт? Руснаците вместо да целуват краката на украинците, им откраднаха територията.