23

Ангел

преди 9 години

Тези дни ще го видите младока в някой сутрешен блок.Ще изкаже мъката си.Ще му намерят добри хора да му помогнат.Ще стане известен ,ще му се отворят врати.Ако е кадърен ще успее.Определено е Хитър ,след като е решил по този начин да си оправя живота.Но дали е достоен човек.Мисля че не !!!

22

муспи

преди 9 години

Толкоз много коментарии и никой не се изсили да каже това дето и децата го знаят - в България всички сме еврейска собственост, и ако потрябваме за органи и каквото и да било, вземат ни за 0 евро както си ходим по улиците.

21

Самата Истина

преди 9 години

Тоз пък,ти да не продаваш голяма луксозна къща в Бояна.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако го вкарат в затвора или в болница, органите му може да излезнат без пари. Така в Испания и Гърция взеха органите на българи след като преди това ги осъдиха или пребиха.

19

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години имаше една жена, пуснала обява в интернет, че си продава бъбреците. Каниха я журналисти по тв, сутрешни блокове, репортажи.... Жената казваше,че живее в крайна бедност,няма работа и пр. Предишната ни шефка я намери и я назначи като хигиенист във фирмата - над 300лв нетна РЗ+пълни осигуровки.Еми - работи 1-2 месеца и каза,че за 300лв няма да седи и напусна. Изводът:мързел,манипулации и подигравка с човечността на хората

18

Анонимен

преди 9 години

Ако мисли да помогне с тези пари на болните си майка и баща, това заслужава уважение. Обаче ако иска да ги остави на някоя *** гадже, значи е луд.

17

Анонимен

преди 9 години

MNOGO VISOKA ZENA,SEGA SME V DEFLAZIA,A I PREDLAGANETO E DOSTA GOLIAMO.

16

пи ар

преди 9 години

... опитват по нестардартен начин да насочат вниманието към донорството. все пак мото сезона е открит :)

15

до 17

преди 9 години

Като сме 2015 да не мислиш, че ни управлят по-различни от 1989?

14

Анонимен

преди 9 години

Необичаен магазин за месо от хора отвори врати на известния лондонски пазар Smithfield. Ужасяващият магазин е рекламен ход, измислен, за да рекламира популярна игра. Влизайки в магазина вие попадате в моргата, хвалят се създателите на странното творение. Човешките крайници изглеждат изключително правдоподобни, но са изработени от животинско месо, категорични са създателите на шантавия магазин.

13

rusnak

преди 9 години

Този див, див капитализъм!:)

12

Гай Баньо Ориджинал

преди 9 години

До Гай БаньоКолега преди време една наша известна журналистка я изгониха от Англия без право на връщане.Влязла в един супермаркет и на месарския щанд разпознала човешко месо.След като направила необходимото за да уведоми властите за "находката" получила черен печат.Истински случай!Само дето ти не си истински...

11

Анонимен

преди 9 години

13,предполагам отчиташ факта, че човек винаги може да бъде изненадан и да си намери майстора. Но тогава поне ще си реши проблема генерално.

10

Анонимен

преди 9 години

Да, бе, няма да си убия някой младок на улицата, ами ще му броя толкова пари. И двете са незаконни, но поне няма да плащам.

9

Гай Баньо

преди 9 години

За 2,5 млн лева може да се отвори месарски магазин с човешки части, тоя да не се прави ами да смали цената поне 10 пъти :D

8

Анонимен

преди 9 години

Дори и да му платя, от къде да знам, че няма да вазира с кинтите? А и той трябва да се самоубие сам, иначе лекар няма право да го убива дори и с неговото настояване. Ако е болен и ще мре, е друга работа, но здрав прав мъж да се убие е незаконно.

7

20 годишен чалгар

преди 9 години

Много хитро се изнасяш братле от БГ и то за милиони.... Еваларка браток....

6

Едикойси

преди 9 години

Така е в България. Но щом е решил да си ходи, по добре да вземе един "Калашник" и да започне от НС, президентството и надолу.Може и повече пари да изкара а и органи много, е не толкова чисти като неговите но все пак някаква полза ще има.

5

Анонимен

преди 9 години

Поредният психоболен.

4

Анонимен

преди 9 години

То дори и някой да се върже, не знам как ще сане чисто юридически. Мисля, че подобно нещо незаконно. А и как роднините му ще докажат произхода на парите, най-много да ги тикнат и тях в пандиза.