91

dd

преди 9 години

Ha-ha,nali spored rusofilite amerikancite sa tapi nenormalnici, a:)))?

90

Закачка

преди 9 години

Аз пък четох,,че руският народ е поставил на първо място Путин с най-висок рейтинг сред политиците в Русия,но това е една друга класация и в нея Си Ел едвали ще намери място.

89

Виктория

преди 9 години

За всички,които пишат,че Си Ел е попаднала на второ място,заради измама - не сте запознати с корейската музика.Тя има милиони почитатели,а Си Ел и групата 2NE1 са едни от основните представители на т.нар. кейпоп.За мен лично 2NE1 са вдъхновители,но и знам,че тази класация не заслужава да я спечели.Просто кей поп феновете са много активни,когато опре до гласуване.На Си Ел и предстои американски дебют и ако успее,наистина ще е вдъхновяващо,защото ще е първата азиатка на американската сцена.

88

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНормално, той е на първо място във всички възможни класации. Велик човек!--------Във тая е на второ...

87

Трият ме 5 пъти

преди 9 години

Всички руски издания днес гръмнаха с новината, че шефът на Френското разузнаване заявил, че Русия никога не е планирала да напада Украйна, но НАТО са слушали САЩ, а не френското разузнаване.Например: rg.ru/2015/04/11/razvedka-ukraina-site.htmlСъобщението е на сайта на Френския парламент: assemblee-nationale.fr/14/cr-cdef/14-15/c1415049.aspНикое от (не)свободните масмедии, обаче не счита това за новина! Вместо това плашат хората с облетяването на американски разузнавателен самолет от руснаците

86

Анонимен

преди 9 години

сензация: CL и 2NE1 ще гостуват на ДЕНь Победой у Москва, ще разсмеят един искандер и върху него. като в/у платформа за шоу, заедно с Га-Га и Володя ше изпеят Песня Про Зайцев! финал на парад!

85

Анонимен

преди 9 години

Нормално, той е на първо място във всички възможни класации. Велик човек!

84

От Нато

преди 9 години

Никога не сме обещавали да слушаме френското разузнаване...

83

Анонимен

преди 9 години

Пък у нас Бочко

82

Анонимен

преди 9 години

Малко не му стигна да мине корейската певица Си Ел, нищо догодина...

81

Анонимен

преди 9 години

До джуджето фашиствсички фашисти е в украйна

80

Анонимен

преди 9 години

Пак голям майтап с възрастното жужи.

79

Анонимен

преди 9 години

Вярно че е популярен в съвецката общност но по-популярен от лейди Гага ?Моля ви се !

78

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЛичи си кой слуша чалга..

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 156ти си нормален?

76

Аналогия

преди 9 години

Навремето са оглавявали класацията по популярност също така Хитлер и Сталин ! Но това не ги направи джентълмени, нали ?

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 156 ОТ КЪДЕ ЗАЕШ ???

74

Венелин

преди 9 години

Не знам от къде вадите данни, но за последните 5 години населението на Русия се е увеличило дори само от естествен прираст, без да броим емигрантите и населението на Крим. Нещо повече - има ръст на прираста, т.е. със всяка изминала година се увеличава с по-голям процент. Ето, за тази година нетно се е увеличило с около 28000 човека от началото на годината до днес. За същият период в България е намаляло с около 16000 човека!

73

Анонимен

преди 9 години

КЛАСАЦИЯТА НА ТОВА СПИСАНИЕ ИЗГУБИ НАПЪЛНО АВТОРИТЕТА СИ ЩОМ МОЖЕ ТРЕТОРАЗРЯДНА ПЕВАЧИЦА ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО!!! СЛУШАЛ СЪМ Я ОТВРАТ!!!!!!!!!! ВЯРНО НАБУТАЛИ СА И 100 МИЛИОНА БРОЯ УЖ СЛУШАНИЯ В ЮТУБЕ НО ТОВА СА ГЕНЕРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ МАШИНА НЕ ОТ РЕАЛНИ ХОРА!!!

72

Анонимен

преди 9 години

МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЯ С ДРЪПНАТИТЕ ОЧИ НЕ Е СПАЛ И Е ЯКО ГЕНЕРИРАЛ ГЛАСОВЕ ЗА ДА МОЖЕ ТАЗ ПЕВАЧИЦА ДА ИЗМЕСТИ БРИТНИ, МАДОНА БИБЪРА И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ ЛИЧНОСТИ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDТАЗИ КЛАСАЦИЯ СЕ ОПОЗОРИ!!!!!!!!!!!! ПОДОБНА КЛАСАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДА САМО ВЪВ ФЕЙСБООК КЪДЕТО РЕГИСТРИРАНИ ЮЗЪРИ ДА ГЛАСУВАТ ТОГАВА БИ ИМАЛА ГОЛЯМА ДАВНОСТ И ТРУДНО ЩЕ И СЕ ПОВЛИЯЕ!!!!!!!!!А ТУК ВСЕКИ СИ ГЛАСУВА ПО КОЛКОТО ПЪТИ СИ ИСКА ХА ХА ХА ХА ХА :DDDD