23

процедурно питане

преди 9 години

Кое му е социалното на тази партия.Че има най много червени капиталисти ли? И шумкарите крадоха от банки,Белене,държавни предприятия ,обществени поръчка за свои, опитаха се и ЮП да папат милиони.Пряко свързани руската мафия. Путларах акбар.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен "не симпатизирам на БСП"БСП просто са колебаещи и ненадеждни "партньори" на УСА , докато Тиквата е ("*** син" но НАШ - УСА заключение). Избор на КУКЛА се прави по степента на откликване.

21

Айде Мишо...

преди 9 години

Бегай да пиеш едно вино , за здравето на ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА -ДПС!ТАКА ЩЕ СТЕ "НАЙ-АВТЕНТИЧНИ"!!!!!!!!!!!!!!!

20

художника

преди 9 години

Правителството не реализира своя политика, защото не знае пътя...----------------------------------А вие, като го знаете докъде ни докарахте бе, МИКОВ ? Къде ви е "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" ?Къде ви е девиза "ВСЕКИМУ СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ" ?Народа ви намрази, защото го лъгахте и грабихте и продължавате, затова избра ГЕРБ, не за друго !!!

19

Анонимен

преди 9 години

не симпатизирам на БСП но съм заклет антиседераст

18

до 27 евроатлантик

преди 9 години

не употребявайте опиати преди да пишете тук

17

Анонимен

преди 9 години

А тези кои бяха третата политическа сила ли?

16

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха! С повече от двадесет години се сещат, че бедността е заплаха за националната сигурност! Да така е защото бедността достигайки критичната си точка ще предизвика гражданска война, ще бъдат избити няколко хиляди банкери, данъчни и други държавни чиновници и малко представители на финансовата олигархия. След това подем и преследване на протестърите защото те са активните борци против фашизма и капитализма на Росен Плевнелиев

15

Тоя па глупак....24.

преди 9 години

.....И КАТО СЕ ЗАВЪРНЕ НА ВЛАСТ ....КВОООООООООО.....???НОВИ 25-милиарда ли ще теглите ....ТА ДА НАДЦАКАТЕ БОКО..ХА,ХА,ХААААААААА???!!!!АЙДЕ , ПРОБВАЙТЕ ....!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

БСП ще се завърне на власт,но с помощта на ДПС, Атака, АБВ и БДЦ.Ти вярваш ли си???Последните три след следващите избори ще гледат парламента отвън,да не кажем че БДЦ май няма и да ги бъде...А ако наистина си вярваш,то се затвърждава тезата,че всеки комунист/социалист е с чугунена глава...Хахаха-БСП ще се завърне на власт...Защо не си ходите по конгресите да се зомбирате там и да се надъхвате един друг,ами седите и бръщолевите глупости по форумите?

13

джон мокър

преди 9 години

аз вече не гласувам за тия ***!!!

12

Бай Иван

преди 9 години

БСП ще се завърне на власт, но с помощта на ДПС, Атака, АБВ и БДЦ.

11

казах ви го другарии

преди 9 години

Много е тежко да си ***---и да нема кой да ти забърка.......!!!.....НАПРАВО Е УМИРАЧКА!!!

10

Всичко е пунта-Мара.

преди 9 години

И едните и другите теглят заеми ....за да си оправят закъсалитте и фалирали фирми и протежета.ПРОСТО БОКО НАДЦАКА СЪРгея--/ЦЕЛИ 16-ПЪТИ/ ....И СЕГА Е РЕВ ДО НЕБЕСАТА.......ха,ха,хаааааДОБРЕ ,ЧЕ НАРОДА Е ***.....И ДАВАААААААААААА.....ХА,ХА,ХАААААААА/ ..ама и това е до време/

9

гхтфр

преди 9 години

Председатеуа пак се изказал неподготвен.

8

Димитър Талев:

преди 9 години

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

7

хи хи

преди 9 години

Съслето избяга от трибуната веднага след речта на Миков.

6

старите номера

преди 9 години

Уж се карат но накрая ще се обединят защото няма как да съществуват един без друг . Знаят си номерата и кой какви ги е вършил така че няма да има изненади . АБВ са създадени за да обират недоволните от БСП а вчера създадоха и Българската сириза с Велизар Енчев за да обира крайно левите които са готови да напуснат БСП . Всички тия номера са съгласувани с Москва с цел работа против Европейския съюз , САЩ и НАТО.

5

Анонимен

преди 9 години

*** - Инфраструктура на окупатора САЩ.

4

Анонимен

преди 9 години

До СмехуркоВярно си Смехурко...и то голям