140

Боби

преди 9 години

До украинец 233Украинския език(СЕГА) е смесица между Руски, Полски и малко Румънски. Като с предимство се ползват Полските думички. Лвов е центъра на Укранизацията. Виж кой как говори и ще разбереш от де са му корените.

139

украинец

преди 9 години

Не са полски градове а са украински градове,които са били в състава на Полша и Австро-унгарската империя.И какви блата сънуваш в Украина ?-Западна Украина са планина до планина-не само Карпати.Лвов е център на цивилизацията-като Виена е .Ушанките там ги пускаха само с открит лист.

138

Боби

преди 9 години

До Handel 228И как може да кажеш това след като туристическия сезон не е започнал? Ти го приключи преди да е започнал. Освен това в Крим има толкова строителство в момента (предимно военно) че местните за 2-5 години само от това имат препитание. Ще се строи мост през Керческия пролив (вероятно Китайци) и т.н. Тоест работа има значи има и препитание. Я кажи как е в Украйна. Още Майдана не могат да изчистят камо ли да строят каквото и да е освен "СТЕНАТА НА ЯЦЕЧУК"

137

Анонимен

преди 9 години

До Handel--то затова бившият министър на Япония когато посети Крим остана учуден.А хората са доволни и спокойни.Китай и Япония искат да инвестират там--виноделие,пристанища,инфраструктора и т.н. еййййй *** сте наивни кауни бе.....

136

Боби

преди 9 години

До Анонимен 224Сори ама историята ще те опровергае.1. Целия източен блок - индустриализиран е криво ляво от тогава СССР / 25 години по-късно Полша, Румъния, Чехия и сега Украйна загубиха производството на самолети и хеликоптери което кактои да го погледнеш е Хай тех2. Авганистан - 10 години СССР - строиха ли училища и централи и заводи да / 11 години Америка - Авганистан е номер 1 по производство на дрога в региона училища няма заводи още по малко.3. Чечня САрабия и САЩ рушаха РФ възстанови

135

Handel

преди 9 години

Ей какво? Трябва да им съчувстваме ли? Както преди време каза Стоичков "Га ядоха кебабчетата, не плакаха". Ами просто пак стана ясно че безплатно сирене има само в мишеловките. А сега идва и ред на Крим да го закърши - от 6,5 милиона туристи миналата година имаше "официално" само 1,3 милиона, и то повечето по безплатни "путевки" от държавната администрация. А след хаоса с транспорт, ток, вода, храни и мутри тази година дори и за без пари вече няма да идват.

134

Боби

преди 9 години

До 221 продОсвен това Умнико въпросните две области за които ти толкова си се хванал са взети от Полша и дадени на УССР след втората световна война. Това са били Полски градове.А Полша има също толкова дълга история както архи врага и Русия.

133

Румбо

преди 9 години

Ами война е-какво очаквате!И тука ще дойде,какво си мислите!Работи се по въпроса!Не се ли откаже Америка от мерака за световно господство-стотици милиони,че и милиарди ще загинат!И не си мислете,че ако Русия се предаде,ще настане световен мир и благополучие!Точно тогава ще се отприщят пъклените цио.нистки планове за устройство на света по тяхно усмотрение.

132

Боби

преди 9 години

До 221Карпатите да но Карпатите са половината в Румъния и 1/4 в Словакия всичко от Ивайло-Франск или както му е там името на изток е блато. Ей не напразно Украйна е била житницата (и то централна и източна) на бившия СССР защото е равна като тепсия. Карпатите са всичко на всичко в 2 области на Украйна проверих на картата. Всичко останало е равноооо

131

Анонимен

преди 9 години

където има руско присъствие трева не никне векове напред - бягайте далеч от мръсната алкохолизирана *** -далеч от Русия и от тези мизерници -подкрепям украинците ! А Путин е просто един изверг и мародер!

130

за тъпия Боби

преди 9 години

в Западна Украина са най-интелигентните градове и географския център на Европа СЪЩО Е ТАМ . Навсякъде има курорти - ти си мислиш, че никой не е ходил и не познава района - Трускавец е чудесен курорт както и десетки други в района на Карпатите - Най-красивите градове са там -ЛЬВОВ И ЧЕРНОВЦыЙ. Вмомента си написал чисти глупости- които само един просто и нагъл комунистически *** може да излъже!

129

Боби

преди 9 години

До кирил 216Я си припомни малко география бре умник. Цяла западна Украйна и източна Румъния е ЕДНО ОГРОМНО БЛАТО. Точно там освен малко селско стопанство и то извоювано с много труд от блататта няма нищо и Туризъм не можеш да правиш. Втората световна Война Германците са заобиколили от север и от Юг цялата тази област и след това военни части са се връщали на запад да дозавладеят въпросната Западна Украйна(като географско понятие)

128

до 212

преди 9 години

Украинецо, жалки са ти опитите да насаждаш негативните си представите за Русия. Българина винаги е обичал Русия и това няма как да се промени. С крайните си изказвания най-много да предизвикаш по-голяма омраза към Украйна.

127

Анонимен

преди 9 години

До 211Хората са го казали, бии за да те уважаавт :) парадоксално ама за т.н. от руснаците "бандеровци" цената е 250 $, а за нас братушките 500 $ :) между другото на Грузия продават газта на 180 $ :)

126

Боби

преди 9 години

До Анонимен 211Умнико цената на ГАЗа е производна от цената на петрола. В момента цената на петрола е ниска.Така че и цената на ГАЗа е ниска. Ако в точно този момент можехме да си преговорим договора с Газпром и ние щяхме да си вземем доста по-ниска цена.

125

Боби

преди 9 години

До украинец 212Леле как са ти промили мозъка1. преди майдана РФ де факто имаше 35% от Украинския внос/износ и марионетката Янукович за президент- Де факто Украйна и беше колония и в замяна на това идаваха евтини газ и петрол.2. След майдана Украинската Хунта скъса всички икономически кооперации с РФ и загроби икономиката. Освен това започна терор срещу всички инакомислещи. В коя наистина демократична страна ще забранят тв и Радио предавания освен ако няма педофилия или радикален (каквото щеш)

124

Боби

преди 9 години

До КЪРДЖАЛИЙСКА РЕПУБЛ. 210Тактиката е стара като света бе умнико. МВР взима достатъчно полицаи и жандармеристи няма нужда от военни. Обгражда селото и казва излез или аз ще влезна. Отговарят с картечен откос. Влизат снайперисти да кажем 100 човека и всеки който си подаде муцуната да бъде гръмнат. Влиза демострационна група. Стрелят по групата. Снайперите си върршат работата. Следващата махала.Това е полицейска тактика.Такатика ИЗГОРЕНА ЗЕМЯ е Стрелба от всичко което имаш по село/град площи

123

украинец

преди 9 години

До Боби------------Напълно си се объркал: Русия не и трябват тез републики-тя иска само анархия и безредици за да не влезе Украина в НАТО и ЕС.НАТО обаче вече си е в Украина-няма нужда от официално приемане.Разпад на Украина няма-има разпад на Русия.Десантчице ако дойдат -с Русия е свършено.

122

Анонимен

преди 9 години

Вчера Украйна подписа договор с Газпром за доставки на газ на цена 248 дол. за хиляда куб. м.Явно Газпром са огладнели като етиопци и са готови да свалят цените под тези в Европа само и само да вземат някой долар от Украйна. Жалко за наште русофили които се гърчат в краката на руските си господари като червеи и купуват газ по 500 долара.

121

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 208Колоо села и градове опълченците са разрушили стреляйки по площи? НямаКолко села и градове и микрорайони от Лугански Донецк ВСУ са разрушили стрелайки по площи - МНОГО - Да среляш по площи едно селище никога ама никога не е ефективна тактика за противодействие на Полупартизански отряди. Стрелбата по площи е след заповед "ИЗГОРЕНА ЗЕМЯ" сами и единствено тази заповед.