127

Анонимен

преди 9 години

225 Towa e старо правило , където стъпи руският ботуш трева не никне и няма отърваване поне за половин век справка Източна Европа която все още не не може да се окопити от " руското присъствие " четвърт век след като са се отеглилиОдисей 1

126

демократ

преди 9 години

Разликата между НАТО и руските окупаторски войски е огромна. НАТО където участва в държави които искат помощ против диктатори и терористи ,остава в тези държави докато се изгради силна полиция и войска на същите държави и се прибира после. А руските агресори стъпят ли някъде-анексират и нямат гонене....

125

Анонимен

преди 9 години

Радвам се, че НАТО си подвиха опашките. Само на нашите им трябват повече разяснения.

124

_|_

преди 9 години

Самото НАТО е заплахата.. От както съществува до сега един единствен път не е изпълнило задачата си. Вместо това опустошава редица държави под фалшив претекст. Това е отбранителен съюз, който освен, че се превърна в нападателен е и изцяло под диктата на САЩ..

123

Анонимен

преди 9 години

Няма НАТО,няма мато,вижте в дясно на заглавната страница курсовете на валутите ,че за пореден ден руската рубла за разлика от всички останали е нагоре.Той Путин каза,че най късно до 2017 г всичко за Русия ще се оправи, защото знае,че елита в сянка така е решил,,че Русия да замени проекта САЩ,,затова Родшилд и Сорос се изнесоха от щатите и сега Родшилд яко изкуъпва руски облигации чрез банката си Голдман сакс,Русогилистиците усетиха накъде духа вятъра за разлика от ***

122

Пу Тя

преди 9 години

Заграбих Крим и сега бензиностанцията ми е по голяма, ама доста бедна. Абе яко се зацапах ама нали съм жаден за чужди земи и власт.

121

со-ва

преди 9 години

Изглежда че запада не познава психологията на руския народ. Народ които издържа 872 дена блокада (Ленинград) и не предаде града си на хитлеристите сега ще го плашат с санкции. Погледнете какво става, рублата възвръща позициите си икономиката започна да произвежда това което внасяше. Армията става по силна а руснака знае да воюва когато е за честа на родината си.Русия попадна на точния човек който е управлява и той знае какво прави, а народа му има доверие.

120

Анонимен

преди 9 години

Събитията на Майдана бяха финансирани с 5 милиарда, поне това е официалното признание. Целта беше да се разположат оръжията на НАТО възможно най-близко до гранцата с Русия и да се вземе военноморската база в Крим. За голямо съжаление на НАТО и САЩ ппланът не се осъществи. Не бяха отчетени новите реалности, че Русия не е тази от времето на Елцин. Всичко това няма нищо общо с "демокрацита", която по мое лично мнение изобщо не съществува. Светът се управлява от финансови и военни групировки.

119

политкоректор

преди 9 години

До biko-267Елка не го е писала, а го е преписвала от политкоректни източници..

118

КУ КУ

преди 9 години

До **** За какви топки говориш бе шматок! Става въпрос за акъл! От едната страна е разумния свят, който знае, че тия неща са опасни, а от другата са изкукалите ***, на които само война им дай! Ако и нато са като тях, досега да се бяха сбъхтали! Само че нямаше да има къде да пишеш сега простотии, защото и тебе нямаше да те има, както и Земята!!!

117

Анонимен

преди 9 години

Май със всяка наложена "санкция", Путин става все по-страшен!

116

Сметката е вярна

преди 9 години

До 240 АнонименЯвно имаш предвид българския лев, който е надценен поне три пъти.

115

украинец

преди 9 години

Русия няма да се реформира с такива като ***-значи ще се разпадне скоро.

114

Румбо

преди 9 години

Само тая Русия им е в главите!Ама как няма да е-това е спирачката пред Новия световен ред!Русия издържи ли още дори само няколко години(а това ще стане),с американските планове е свършено!Китай ще укрепне дотолкова,че да стане недосегаем за САЩ и.....КРАЙ на американското световно господство!То и сега китайците могат да изкупят САЩ,но е недостатъчна военната им сила.Корабът потъва и трябва вече да мислим за спасителни варианти!Да не мислите,че на Запад им пука за нас-обслужващия персонал!?

113

Анонимен

преди 9 години

Голям и истински конфликт е, че в държава, членка на НАТО, не може да се живее нормално с доходи от честен труд. Визирам България. Какво си мисли обикновеният човек при това положение? И какво е бъдещето? Затова си спомняме миналото. Когато евреите излизат от Египет, при трудности са роптаели против Мойсей, но той ги е водил с голяма мъдрост и Божия помощ. Тук какво става?

112

до 247

преди 9 години

Ами щом плещиш простотии свободно и никой не те търси, значи има свобода на словото! А и явно живееш тук! Защо не отидеш в любимата си Русия, и там да плюеш по Путин, и да викаш да живее друга държава? А? Май не ти отърва? Щи направят гумена главата!Намерили, та премерили...!

111

Членска карта №7

преди 9 години

до 254А ние кога сме влизали в състава на Русия!??

110

Анонимен

преди 9 години

До 251Конфликтът в Украйна, както и всички останали конфликти в Африка бяха инициирани и финансирани от САЩ и съответно изпълнявани с помощта на НАТО. Алкайда и терористите от Ислямска държава са рожба на ЦРУл Колкото и да не Ви се иска да го признаете, американците сами го признават. Справка: Виктория Нюланд. А това, че Вашият мозък е промит, си е лично Ваш проблем драги ми 251.

109

Членска карта №7

преди 9 години

до 241Справка Кипър! По-точно Северен Кипър!

108

Газета US

преди 9 години

Учението на НАТО в БГ ще проведе и операция под кодово име"Светкавична неутрализация на зелени човечета и диви ***"!Кибер звено на НАТО ,което също участва във воените учения у нас разигра неутрализация на тролски землянки чрез бавен интернет за най палавите чугунени ***!