32

Анонимен

преди 9 години

Кои са действителните собственици на на Нова тв и БТВ?А може би е един и същ?А може би е турчин?Иначе как да си обясним надпреварата между двете телевизии коя повече турски сериали да излъчва.А после се чудим защо на изборите ДПС печели все повече гласове.

31

vesko02

преди 9 години

Да се радваме ли?

30

666

преди 9 години

До АнонименХахахаха. Пий си хапчетата анонимко :)

29

666

преди 9 години

До очевидец на лицемериЛицемер може да наречеш само човек, който си виждал лично. Но очевидно не си запознат с българския език и нищо чудно. Сигурен съм, че турският ти е по-добър ;)А какво съм гледал или не също не може да знаеш. Всъщност няма как да знаеш изобщо нещо за мен и нека си остане така защото такива като теб не остават доволни от запознанството си с мен :)

28

666

преди 9 години

До АнонименОчевидно ти пречи. Не го чети в такъв случай. Аз имам правото да си изкажа мнението си! :)

27

666

преди 9 години

До АнонименПрощавайте великолепни, но няма ли да закъснеете за сериалчето докато губите ценното си време да се занимаваш с мен?

26

666

преди 9 години

До АнонименГледай к'вото искаш бе! Аз просто ти казвам, че това, което се бълва по телевизията е плява, та няма нужда да зариваме с още ;)

25

666

преди 9 години

До НиколоваДрага, пожелавам ти някой ден да порастнеш на акъл и да започнеш да различаваш идейното от простотията. Защото, повярвай ми, такива като мен може с лопата да ги ринеш, но тия като теб са в пъти повече и всячески убиват всичко интелектуално!

24

666

преди 9 години

До патириотНе, не гледам турски простотии. Изобщо телевизия гледам единствено по задължение. В свободното си време имам къде, къде по-интересни занимания.Някакви други *** въпроси?

23

Анонимен

преди 9 години

Всичко в тези сериали ме дразни- историите им са лесно предвидими, актьорската игра е слаба, музиката е дразнеща, а всички без главния герой се държат като бавноразвиващи, а разговорите, разбиранията и поведението им са изостанали.

22

SS

преди 9 години

Сеееее миии на акъла че по турската телевизия дават български сериали нали?

21

666

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯНякаква друга злоба да изсипеш срещу мен щом нямаш довод да се защитиш и да кажеш нещо стойностно?

20

666

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТочно на мен недей да ми обясняваш как седят нешата от техническа гледна точка. Мисълта ми беше съвсем различна, но очевидно не си я схванал. Иначе казано, довечера като седнат 10 Айшета да гледат Ферхундето в статисиката ще се запише, че 10 Българи са го гледали сериала. Е каква представителна извадка са тия 10 айшета с турските паспорти?

19

до търсене

преди 9 години

Не съм съгласен, по-голямата част от аудиторията гледат всичко, което им се пусне. Все пак 20 години въртяха сапунки от Венецуела и Колумбия. Вероятно евтината цена е определяща в момента.

18

Анонимен

преди 9 години

Поредния турски ***. По-добре върнете южноамериканските сапунки, те поне ставаха за убиване на времето.

17

до Гурбетчия

преди 9 години

Божеее ти данните ли гледаш ахахаха БТВ и Нова вече няколко пъти бяха хванати, че раздуват резултатите си. Нали знаеш, всеки казва, че е най-гледаният.

16

Shark

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ. Ми нека следят с модерна техника де, да не се окаже че резултатите не им харесват. А и какво гарантира че изнесените резултати не са измислени, кой видя автентичните показания на модерната техника, а!! Това какво си плямпат говорителите на една ТВ че била видите ли с най-висока гледаемост си е чисто проба ала бала, всичко могат да си плампят. Да го докажат!!!

15

ЯВОРЧО

преди 9 години

В момента България има крещяща нужда точно от това. Сериал от типа : "Доган в ЗАТВОРА"

14

666

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯДонякъде си прав, но не забравяй, че тая техника не разбира дали пред нея седи турчин или Българин!

13

666

преди 9 години

Като е турски сериал да си го дават в Турция. Какво ми отнемат от ефрното време тук в България!