187

do251

преди 9 години

До до 247България е зле -типичен пример си ти заради такива прости продажни злобни *** ,колкото и да плючеш пак си оставаш незадоволен от живота дъртак :)даже и *** не може да промени това ,злобарче дребно,ти нали отбираш от животни,щото живееш в ***.

186

до 247

преди 9 години

Хубаво предложението , да отглеждаме крави , но тъй като *** е отгледала *** като теб , защото не виждаш реалностите , първо може да погледам , тая крава , ***

185

Анонимен

преди 9 години

че Крим , кога е бил украйнски , освен при Съветския съюз и тогава там , всичко бе една държава , и после 25 години , до като Путин , не реши , че няма как земя , да се подарява , това да не е часовник

184

Анонимен

преди 9 години

Между другото, всичко това е фалшив плач на хотелиерите, които така си подготвят почвата за крадене на данъци. Намалението на туристи е много по-малко, отколкото раздуват.

183

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯДЕМЕ СИ ПОЛУФАБРИКАТИ И ГМО , ядеме си чужди зеленчуци , и месо в което не знаеш ,какво има вътре-----------------Някой да ти е забранил да отглеждаш екологични домати или крави? Нещастници като тебе требва д амрат от глад, само мърморите, а не си мърдате пръста.

182

Анонимен

преди 9 години

Абе ***-на вас какво ви дреме ,кой ще почива в хотелите,Вие няма да спечелите-ми нямате хотели.:-) :-) Някой мозък по долу не щял европеики ,а само рускини.-ми *** на екскурзия в Русия--там рускини бол:-) :-) с едни кръгли като ,,питка,,лица,,Но само с гледане не става._трябват и пари:-) :-)

181

Анонимен

преди 9 години

Ние трябва да сме орентирани към Запада , защото там ни търсят и желаят . Мъжете като строителни работници , курирски фирми , спедиторски фирми , жените като чистачки , болногледачки , селскостопански работници . Русняците за какво са ни , те искат да получават Българска продукция , която познават от времето на соца . Че , какъв соц , ние сега сме ЕС , ЯДЕМЕ СИ ПОЛУФАБРИКАТИ И ГМО , ядеме си чужди зеленчуци , и месо в което не знаеш ,какво има вътре , ПРИ СОЦА ИМАШЕ БДС (СТАНДАРТ),вкусът бе друг

180

Анонимен

преди 9 години

Крайно време беше да скъсаме с тея руснаци, така или иначе от тях няма нищо, само дърпат нашите пари...

179

Анонимен

преди 9 години

за предложението на тоя , където не иска газ от Русия , е много прав , може да го купуваме от Румъния , а те ще го получават от Русия , може да го купуваме от турция , а те ще го получават от Русия , може да го получим от Гърция , а те ще го получават от Русия , или може да сложи тръба в *** на майка си и от там да получаваме газ.

178

Анонимен

преди 9 години

за какво са ни Русняцие , те само ни се мотат в курортите и си купуват всичко , което им харесва , а и не се бият по дискотеките . Друго си е германеца , купил си е всичко он инклузив , и не си купува нищо навън , освен за кльопачка , за друго не ги търси , за тях яденето е върхът на удоволствието и развлечението . Друго си е англичаните , напият се като *** , падат от балконите , бият се с охраните , шоу са . Не искам руски жени по курортите , искам немска *** , и английски женски носорог

177

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да затворим границата за руснаци, да забравим за Русия, че съществува, да я изключим от учебниците по история, да изгоним лукойл и да спрем да ползваме руски газ, също така да затворим аец белене. Да се свърши вече тази мъка с тези окупатори и виновници за нашите беди.

176

до 231

преди 9 години

Мило мое нациовално пледателче. Ние сме благодарни на тези които са ни освободили, но какво общо имат те с жадния за чужда земя Путин? Че тоя *** е готов да пожертва света заради болните си амбиции.

175

ььь

преди 9 години

ами добре, може ли да съборят тогава 20-25 хотела в Слънчев бряг, 20 на Златни, 4-5 на Влас :) ще е супер!

174

Анонимен

преди 9 години

Москвича-България граници с Мазерати-Гърция! Вива Еладаааааааааааааааа!

173

до 232

преди 9 години

До Анонименхайде с фалшивата си статистика да си сметнеш и процента ,обичащи БСП .90% от българите не обичат Русия ,можеш да си го сметнеш и от коментарите в този червен сайт.

172

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникV BALGARIA NE E IMALO NIKOGA NITO EDIN AMERIKANSKI TURIST.

171

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Нали вече сме братушки с американците, ще чакаме мирикански туристи.

170

Анонимен

преди 9 години

ZA POSLEDNITE 25 G. VSICKI PRAVITELSTVA MRAZIAT RUSIA,A 90% OT NARODA OBICA RUSIA.PRI EDIN CESTEN,NEMANIPULIRAN REFERENDUM 90% SHTE GLASUVAT ZA RUSIA.

169

До 226

преди 9 години

Те такива са хамелеон, преди 90-та комсомолски секрктар, сега американска ***, а ако е било по турско е щял да бъде ибритчия на султана.

168

RUSOFIL

преди 9 години

FASHISTITE OT BALGARIA NE ISKAT RUSKI TURISTI,NA TIAH IM TRIABVAT TURISTI OT USA.KOGATO PRAVITELSTVOTO NA BALGARIA MRAZI RUSNAZITE,ZASHTO LI PUTIN NE ZABRANI PATUVANIATA DO BALGARIA.