351

Анонимен

преди 9 години

Започва Третата Руска империя. треперете, балъци и балтийци!!

350

vesko02

преди 9 години

Общо взето ние българите сме като самуиловите войници,слепи ,на сто човека по един виждащ само с едното си око.Затова гледаме на свободата като на тирания

349

....

преди 9 години

izvinete che ne pisha na kirilica.... sega na men lichno ne mi puka,,prosto v kraq na godinata se tegli chertata i gledame kakvo sme spechelili ... nie ne sme golqma dyrjava na nas ni trqbva bylgarska politika trqbva da vzimame ot zapad,iztok,sever,iug nqma znachenie ....

348

украинец

преди 9 години

Само не разбрах Стамболов като е бил русофил,защо е избесил всички русофили навремето.Че то ако е така,аз нямам нищо против такива русофили.

347

Анонимен

преди 9 години

пише, че има близо 1100 коментара, а като влезнеш са едва 650... евала и цензурата

346

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен----------Русия наистина много е помагала на България:----Опит за поробване 1878-но Запада я изгони и БГ се освободи---Опит за русофилски преврат 1886-но Стамболов избеси тогавашните перхидролки---Септемврийско въстание 1923 -по заповед на Сталин-30000 убити българи---Атентат в Света неделя 1925--250 загинали невинни-почти всички БГ генерали---Окупация на България-1944-избити 35000 БГ интелигенция и 30000 БГ войници и 45 години комунистическа *** и връщане на България в камен

345

Анонимен

преди 9 години

убиец и безбожник!

344

до украинец

преди 9 години

Както виждаш, Украинец, тези които говорят за "православие" хал хабер си нямат от църковни въпроси. Просто думата е ключова. Панславянство, православие, Русия. Бас държа, че онзи сега рови в уикипедията за разликите между православие и католицизъм.

343

схизматик

преди 9 години

Анонимен 642, бихте ли ми разяснили разликите между католицизма и православието? И към кои точно изконни ценности - от времето преди Петър , или след него?

342

украинец

преди 9 години

Никой в България няма да ви позволи да върнете България към Русия,на каквато и да се прави тя в момента-нито 2 та милиона млади българи на Запад,нито младите в България.Колкото и да се силите,вие сте 4 % и толкоз.Никакви православни не са-те са безбожници,които си взривяваха църквите и сега са същите.

341

Медик

преди 9 години

Съдейки по снимката, Путин страда от остър запек

340

украинец

преди 9 години

Елцин беше единствената надежда за Русия.Пиянде ама с акъл-посочи им правилния път.Признаване че комунизъма е провал,вкарване на западен капитал,лицензи-развиване на икономиката и отказ от въоръжаване.Изваждане на Русия от азиатската и средновековна изостаналост.А сега -сами срещу целия свят и пълен провал.

339

украинец

преди 9 години

До Анонимен--636---Давай тогава да се връщаме към Русия към концлагерите и разстрелите,към затварянето на границите,забрана на Бийталс и ще чакаме 16 години за лада на опашка и Северна Корея-пръв приятел с човекоядците !Не е ли по добре да се отървем от вас перхидролки с *** ?

338

Анонимен

преди 9 години

от 1067 налични 634433 или 41 % изтрити6 дни българите бедстват без ток вода храна и връзка с цивилизацията и за това нито дума 21 век! да живее свободата на словото и правото на първа пролет да загинеш затрупан от сняг!

337

Българин

преди 9 години

Путин унищожи Ирак , Афганистан , Либия,Путин бомбардира Югославия ,Сирия....Путин завзема територии и държави до границите на САЩ. Изобщо Путин е най-големият военолюбец в света...*** , *** , и ние сме ходили на училище , и ние нещо сме попрочели ,така че твоите глупости ги пиши за ***. В България все още повечето хора са по-интелигентни от теб.

336

Анонимен

преди 9 години

Елцин беше един алкохолик, който за малко да подари цяла Русия. Пълен безхаберник за разлика от Путин. Това е истински президент.

335

Анонимен

преди 9 години

Тоя дъртак е напълно умопомрачен от злоба и е американска ***.само силна Русия е гарант за мир.с православието мразено от запада напред към нови победи.

334

Анонимен

преди 9 години

много си е прав путин когато ти бъркат отговаряш подобаващо

333

Анонимен

преди 9 години

аз съм русофил,инак щях да ходя за открит лист за турция

332

САЩ

преди 9 години

САЩ - новите фашисти, пример Ирак, Либия, Сирия, Украйна