37

Stonewall Jackson

преди 9 години

До Вица на денаМа той и Баце е сред тези 30 политици дето са се запътили към съдебната банка и оттам - пандиз_паласъ !

36

Боко

преди 9 години

Кво ревете бе! Тоя "Вучка' не става! Ни го бива в мачлетата...Онзи - добрия, ако Танов успее да му се обади по ЕГН-то може да го взема за министър!

35

Анонимен

преди 9 години

От утре на улицата_избори и бабдитите в затвора

34

Анонимен

преди 9 години

Ето как бойко си отива...наистина стига с бандитизма в тази държава

33

ОТГОВОРА ГО ЗНАЕТЕ !

преди 9 години

До Анонимен - "УЖ" ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ РУМЪНСКИ ВАРИАНТ ЗА ЧИСТИ РЪЦЕ ???ето го отговорът:СТИГА С ТОЯ РУМЪНСКИ ВАРИАНТ БЕ (Анонимен 43)

32

Анонимен

преди 9 години

ТИквуна я прие веднага, защото ДПС го е хванала яко за гушата с миналото му. Ясно беше, че на Вучков няма да му позволят да направи реформи. Същото ще стане и със съдебната и здравната. Да се чуди човек, какво още прави РБ в това правителство.

31

Анонимен

преди 9 години

СЕГА, С ТАЗИ ОСТАВКА АТАНАС АТАНАСОВ (ГНОМА) Е БЕСЕН, ОБЪРКАН И ТЪЖЕН. АКО ИМА МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И ТОЙ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

30

Анонимен

преди 9 години

Започва да се затяга положението и Боко психически не издържа.Проблемите един след друг му се стоварват на главата и много скоро балона ще гръмне и много неща ще излязат на повърхността.Дай боже по бързо да свърши тази сага с мафиотското управление продължило 25 години.

29

Вица на дена

преди 9 години

Кво викаше Баце на матряла?! Ще ви вкарам 30 политика в панделата ...Бухахахахахахахаха

28

Анонимен

преди 9 години

Цялата *** в НС увърта цял ден докато се надцаква за повече бакшиши от продажбата на Вучков. Позор сте вие измети, алчни, нагли, ненаситни. Отстрани лицата ви са страшно грозни и жалки, смирено наведени пред феса и чуждия интерес. А вчера ще ми се кланяте пред паметта на героите. Вие сте позор и най-големите национални предатели имат по-мили лица от вашите. Направо предавайте националния флаг на турците и да се свършва, а за нас обикновените остава само терминала. Предатели!!

27

maksim rudnev

преди 9 години

Вуцата остави след себе си едно голямо л.йно и си замина.....

26

Анонимен

преди 9 години

Слаагай феса бойко

25

Анонимен

преди 9 години

БУДА = КОЙ!!! БУДА /Б.Б./ = СТАТУКВО!!! Докато е на власт, няма да има промяна......

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСТИГА С ТОЯ РУМЪНСКИ ВАРИАНТ БЕ

23

Анонимен

преди 9 години

До иванАко гласуваха заема, защо трябва да помнят обещанията си ? Целта на занятието е постигната. Подсигурено е ново крадене за стари и за нови кадри

22

ANNA

преди 9 години

Ай стига бе ,Лазаров ли е по - важен от Вучков !!! Разликата от единия до другия е от Лом до Лондон ! Единия - много зле /Лазаров/ , другия страхотен министър - подготвен,интелигентен и най - вече - желан и харесван от всички.

21

махо бг

преди 9 години

в една фирма (управление ),като имаш проблеми,отивапри шефа и му казваш,така и така,ако го направиш през главата му ,си *** и губиш!!

20

иван

преди 9 години

Забравете за реформи в съдебната система, забравете за чистка на престъпните кадри на ДПС окупирали цялата система на сигурността и правосъдието... забравете за разследване на обръчите от фирми... забравете за наказани за аферата КТБ... забравете и за реферундума за задължителното гласуване...

19

Анонимен

преди 9 години

Честно казано убийството на младото момиче студентка ровече ме вълнува и тревожи от оставките на мафиотскте мутро-управления. Ако искат всички да напуснат, мен ме боли душата за това младо дете и сърцето ми се свива като знам че и аз имам деца и никой от нас не е застрахован от това което утре ще го сполети покрай някоя тъмна гара или автогара.

18

Анонимен

преди 9 години

Та то е ясно, че ГЕРБ са в неофициална коалиция с ДПС. Това е една евроатлантическа коалиция в сянка, на Местан последно време всяка втора и трета дума са му ''евроатлантически ценности''.